• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mike Watson

Puanları 36
Çözümler 0
@Kamil Sarper Özsefer
Basketbol: Mike Watson Deneniyor

Amerikalı guard Mike Watson, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam eden Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı ile antrenmanlara çıkıyor.

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı Coach'u Murat Özyer sitemize
yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde stanbul'a gelerek, takımla birlikte çalışmaya başlayan Mike Watson'ın deneme sürecinde olduğunu ve bu
oyuncunun transferiyle ilgili kararın gelecek hafta verileceğini söyledi.

Kansas City University'de başladığı basketbol kariyerine Fransa 1. Ligi ve İtalya 2. Ligi'nde devam eden, 1980 doğumlu Mike Watson, 1.86 metre
boyunda ve guard mevkisinde görev yapıyor.

işallah iyidirde güzel bi transfer yapmış oluruz ama son yıllarda bizimkiler gerçektende iyi yabancılar getirmeye başladı işallah bu da iyi birisidirde transfer ederiz hadi hayırlısı

ultrAslan ONUR

bir baba hindi HERKES HADDİNİ BİLDİ :)

bu sponsor paraları nereye gidiyor? denenerek oyuncu alacağına, bildiğin takip ettiğin kalitesine inandığın birini alsana.adam 2-3 maç iyi oynayacak sonra fıss çıkarsa ne olacak?

YA TAMAM SÖYLEDİKLERİN DOĞRUDA BENCE ODA Bİ MALİK GİBİ ÇIKABİLİR ZATEN İYİ OLMAZSA GÖNDERİRLER İYİYSE ALIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YA BİDE Bİ ARKADAŞIMIZ MALİK HAKKINDA ÇOK EMİN KONUŞUYO ACABA BU BİLGİYİ NERDEN ALMIŞ KESİN Mİ KALIYOMU ARKADAŞ KESİN KALYO DEMİŞTE CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN

ultrAslan ONUR

Bu denenme de nedemek?
Denenecek kalitede bir adamın bizde ne işi var?
Hakikaten insan sorgulamadan edemiyor,bu sponsorluk neden yapıldı diye..

galatasaray.org ta bu oyuncunun resmi var isteyenler bakabilir,ayrıca belki buda iyi bir oyuncudur ;)

takım denese suc denemeyip alsa kotu cıksa yine suc
biraz destek verin su takıma murat özyerde basketboldan ve oyuncudan altyağıda 12 yıl calısmıs oyuncularla bire bir ilgilenmis biri olarak sizden cok daha iyi anlıyodur herelde kotu vasat bir oyuncu olsa gondermesınıde bilir herelde

ya arkadaşlar denenecek bi oyuncunun bu takımda ne işi var ne demek ya arkadaşlar adam zaten kötü olsa zaten gönderirler o adam iyi çıkarsa bakalım bu sefer denemek için getirilen oyuncuya kızanlar ne diyecek ya adamı tanımadan yargılamayın ya bi iki maçını seyredelim kötüyse o zaman deriz ama adamı izlediniz mi ya arkadaşlar yapmayalım bunları kötüyse zaten gider

mehmet gökçel' Alıntı:
Bu denenme de nedemek?
Denenecek kalitede bir adamın bizde ne işi var?
Hakikaten insan sorgulamadan edemiyor,bu sponsorluk neden yapıldı diye..
hatırlatırım brian boddicker,aoron mitchell,nick jacobson gibi oyuncuları da denedikten sonra transfer etmiştik

Takımda oyun kurucu bolluğu oluşuyor ama 3 numaraya hala transfer yok

eğer doğru oyuncuya baktıysam ki işallah

2000-2001-14.4 sayı

2001-2002-21.9 sayı,3.1 ribaunt

2002-2003-25.5 sayı

istatistikleri iyi işallah takımımıza faydalı olur

p-200304MichaelWatson.jpg

biz keşke forwet hakkımızı boddickerden yana kullansaydık ama sanırım selçuklu üniversitsiyle annasştı dimi :? nese mike watsonu denediğimize göre malik kesin gitti artık herhalde ..çünkü 2 yabancı hakkımızdan bitanesini guard pozisyonunda koullnıcağımıza bnziyorr...

linke baktım istatiskleri çok iyi ama 2003-2004,2004-2005 ve 2005- 2006 sezonlarına dair bilgi göremedim

adam 2001 2002 2033 senelerinde ortalama 32,1 sayı ortalamayla oynamış be..yeni malikimiz mi gelio acaba :D :D belkide bana kızacaksınız malikimizin yerini kimse tutamaz diee ..belkide hakısınızdırr :? :?

Galıb artık Malıkın Gıttıgını Kabullenmelıyız :?
Ama Kalan Saglar Bızımdır :D

taner_k' Alıntı:
linke baktım istatiskleri çok iyi ama 2003-2004,2004-2005 ve 2005- 2006 sezonlarına dair bilgi göremedim
o sezonlarda avrupada italya ve fransa liglerinde oynamış o istatistikleri de arıyorum ancak şimdilik bulamadım

arkadaşlar mitchel,mithat demirel,murat kaya,mike watson,ismet bunların hepsi guard değilmi?

04-05 Slask Wroclaw da 10 ULEB CUP maçında 15,3 sayı 3,3 reb 3,0 assist 1,6 top çalma, ligde 13,5 sayı 3,2 reb 3,5 asist 1,5 top çalma

05-06 Lega2 de 2 ayrı takımla toplam 8 maç yapmış (6+2) 16,7 ve 14 sayı ortalamaları yapmış. 2 takım arasında da Fransa'da Rouen'de 4 maçta 12,5 ortalama yapmış.

arkadaslar bu elemanı cıplak gözle izleyen varmı idman da kumasını belli eder az cok

Geri