Mithat Duran

Her ne kadar son donemlerine yetismis olsamda aklimda cok bilgili bir insan olarak kalmis rahmetli, hircinligini hatirlayamadim nedense, Erinmedim birlikte aktif oldugumuz donemdeki tum mesajlari okudum, hep kendinden emin ve sakin bir uslubu varmis. Ozellikle 2017-2018 Transfer konusunda epey aktif yazmis.

Vefat sebebini bilen arkadasimiz varsa merak ettim 44 yasinda gencecik bir insan, Mekani cennet olsun.
 
Hiç yüz yüze görüşmedim ama burada bir çok defa konuşmuştuk. Şok oldum görünce. Allah rahmet eylesin :(
 
Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok iyi bir Galatasaraylıyı kaybettik. Tartışırdık kızardık bazen küserdik ama birbirimizi ailemiz gibi severdik.
Bir gün apansız kayboldu sesi sedası çıkmadı, birkaç kez aradım ama ulaşamadım, herhalde kabuğuna çekildi dedim ama meğer aylarca tedavi görmüş ve son günlerini de yoğun bakımda geçirmiş. Böyle bir insanı bu şekilde kaybetmek beni çok acıttı.

Sevgili Mito, ışıklar içinde uyu. Bize ve Galatasaray'a verdiğin emekleri asla unutmayacağız.
 
Foruma üye olmadığım dönemden dışarıdan okurkenki dönemden ismen tanıyorum sadece kendisini, hiç sohbetimiz olmadı. Çok da genç bir arkadaşımızmış, Allah rahmet eylesin.
 
Başlığı şimdi gördüm ve gerçekten de şok oldum. Foruma pek girmiyorum ancak Önder ile zaman zaman telefonlaşıyoruz ama o da hiç bahsetmemişti.
Senelerdir bu platformda yer alan ve zaman zaman iyi kötü tartışmalar yaşadığımız bir arkadaştı.
Üzüldüm, mekanı cennet olsun ....
 
Şimdi gördüm.
Spaounolis haberleri ile tanımıştım onu.
Çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Başımız sağolsun 😞
 
Şimdi gördüm. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Aşırı fevriydi. Burada çoğu kişi ile kavga etmiştir. Yine de severdim. Dobraydı.

Hayat bu.
 

Üst