• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Murat Kaya Milli takımda...

Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Uzundere
Murat Kaya Milli Takım'a seçildi

Galatasaray Cafe Crown basketbol takımımızın genç oyuncusu Murat Kaya, (A) Milli Basketbol Takımı kadrosuna dahil edildi. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, milli takımda yaşanan sakatlıklara Makedonya'da oynanan Karadağ maçında Ömer Onan'ın da eklenmesinin ardından, Galatasaray Cafe Crown forması giyen Murat Kaya'nın, (A) Milli Takım kadrosuna alındığı bildirildi.

Murat'ın, yarın milli takım kampına katılacağı ifade edildi. Bu arada, Karadağ maçında sakatlanan Ömer Onan'ın durumunun ise 26 Ağustos Salı günü yapılacak kontrollerinin ardından netlik kazanacağı açıklandı.

Kaynak: AA

Bu haber başka bir konu başlığında yer aldı ve üzerine konuşuldu .

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
valla murat haklı benzetme pek iyi olmamış
keşke aslanlar gibi çalışmış deseydin be kardeşim

Buradan da hayırlı olsun diyelim o zaman.

Bu haberin resmi siteye koyulması çok mu zahmetli bir iş acaba, merak ediyorum...

Murat'ı severim ama milli takım düzeyinde Tutku Açık gibi bi oyuncu çağrılabilirdi.

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Murat'ı severim ama milli takım düzeyinde Tutku Açık gibi bi oyuncu çağrılabilirdi.
Tutuku'yu bilmiyorum ama Murat ligin en hazır oyuncularından birisi tatil az tutup çalışmalarına başlamıştı yaklaşık bir aydır floryada. Ayrıca Murat'ın savunması Ömer kadar olmasada Tutku'dan iyidir.

Helal olsun sana Murat inşallah o takımda kalıcı olursun.

Bu ona moral açısından da olumlu yansıyabilir. Umarım çalışmalarının karşılığını bu sene fazlasıyla alır...

en ufak bir futbol haberini geçen gs.org yetkilileri diğer branşlara önem vermiyor

Semih TİYANŞAN' Alıntı:

Kusuruma bakmayın bi anlık gaz(bu arada ne yazdığımı hatırlamadığımı da belirtmek isterim) :)

Ben hatırlıyorum da söyleyemem :) .

Murat için sevindim.Kendisi sevdiiğim oyunculardandır.Gelecek vaad eden ciddii bir şut yeteneği var kendisinin bu yönüyle Kolej'de oynarken kendisni yeni Pegasus Harun Erdenay'ınveliahtı olarak görüyordum fakat bize gelince değişik bir düşüşe geçti.Aldığı süreleri arttırmak adına hiç bir gelişimde bulunmadı,ayakları zaten içeri drive etmesi yada savunma yapması için fazla yavaş buda benim için haya kırıklığı yarattı.Umarım bu sezon onun için yeni ve iyi bir başlangıç olur

Sakatlanmasın da gerisi boş..
Başarılar.

İnşallah çalışmayı sürdürür ve kendini geliştirir. Murat Kaya'ya ben inanıyorum. İnşallah kalıcılığa ulaşır.

Biraz savunma artı biraz tecrübe kazanırsa ligimizin en iyi kısalarından biri olacağına eminim...Haydi Murat göster kendini,sana bu sene çok ihtiyacımız olacak...

Geri