• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Murat ÖZYER Kanal 24'te...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmed Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Çözümler 0
@Ahmed Salih
Eski baş antrenörümüz Murat ÖZYER, Kanal 24'te şu an yayınlanmakta olan "Takım Oyunu" isimli programda konuk olarak katılıyor.

Belki bazı soru işaretlerine Murat hocanın açıklamaları yanıt olabilir...

İlgilenenlere...

Ahmed Abi saati günü bellimidir?

Şu an açarsan izlersin Erencim gerçi Murat hocanın sesini henüz duyamadım paso Bilgin gökberk konuşuyor.

Bu arada 24 çalışanları sayın Özyer'i takdir ediyormuş anlaşılan .En azından şu an ekrandakiler.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Şu an açarsan izlersin Erencim gerçi Murat hocanın sesini henüz duyamadım paso Bilgin gökberk konuşuyor.
çok sağol Şamil Abi koştum hemen içeri :)

Ben şu anda Özyer'i değil Erdoğan'ı görüyorum :?

program bitmemiş yine başladı :) ne düzensiz şeymiş araya erdoğan gidiyo felan bu ne böle

Murat Özyer Futbol Takımına Göz Kırpıyor : )
Heyt be özledik be hocam :(

Burak Barut' Alıntı:
Murat Özyer Futbol Takımına Göz Kırpıyor : )

şahsen ben özlemedim :P

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Burak Barut":vj0b2u8h]Murat Özyer Futbol Takımına Göz Kırpıyor : )

şahsen ben özlemedim :P[/quote:vj0b2u8h]

Ben de özlemedim.

Özlenecek ne var onu da anlamış değilim. ;)

Bol bol övdü Serkan bey Özyer'i .Açık açık siz bunu hak etmediniz dedi mi bilmiyorum ama her söylediği ona çıkıyordu. Reklam dönüşü eski baş antrenör demek yerine Galatasaray'a ULEB'de yarı final oynatan hoca şeklinde anons etmeler . Kaç yenilgi vardı ayrıldığınızda tarzı hoş!! sorular (bir ulusal kalanın spor müdürü bunu biliyor olmalı cevabı bilinen soruya birşey denir ya neyse).Umarım Serkan beyin kişisel sempatisidir. Kanalın sahipleri ile falan ilgisi yoktur bu sempatinin.

Ertuğrul Sağlam ve Murat Özyer.
Birbirlerine çok benziyorlar.

Ne gibi planları varmış ?

Bu soru sorulmadı mı ?

Burak Barut' Alıntı:
Ertuğrul Sağlam ve Murat Özyer.
Birbirlerine çok benziyorlar.

Aynı konuyu bende dile getirmiştim bir ara, Murat Özyer'i yakında Tofaş'ın başında görürsek şaşırmayalım :)

Özetle iderken arkasında iyi durumda olan iyi bir takım bıraktığını, Koray Hoca'ya güvendiğini, bu sene ön eleme oynamamızın yönetimin hatası olduğunu yani fibaya ''Biz bu turnuvada 4. olduk bu senede kadromuz böyle, bu kadar yatırım yaptık, hedefimiz budur' kısmını anlatacak adam çıkmadığını, bırakın koçları yöneticilerin bile gelecek sene şubenin içinde olup olmayacağının belli olmamasından dolayı bu yönde hamleler yapmadıklarını, Haldun Üstünel'in takımda çok sevildiğini, Eurochallenge'da son 16'ya kalmanın çok iyi birşey olduğunu ve son zamanlarda bayan basketbol dışında basketbol şubesinin Avrupa'da başarısı olmadığını bu yüzden bu kupa alınırsa bu yönden yeni bir sayfa açılacağı, teklif götürdükleri oyuncuların Galatasaray ismini duyunca 3. veya 4. planda bizi değerlendirdikleri(önce eurolig sonra İspanya, Rusya, Yunanistan gibi ligler) bununda transfer açısından oldukça zor bir durum olduğunu belirtti ve şiddetle Galatasaray Basketbol Takımının kendini Avrupa'da tanıtma ihtiyacı olduğunu yineledi...
Bilgin Gökberk ise sanki bizim forumu okumuş gibi yorumlar yaptı ama onun söylediği ana başlıkları yazarsam daha da uzayacak:)

Bilgiler için teşekkürler Eren...

İletinin uzamasının bir sakıncası yoktu yahu, ne güzel okuyorduk : )

Basketbolda, bayanlar hariç Avrupa'da başarımız yok mu? :shock:

Onur BALCI' Alıntı:
Basketbolda, bayanlar hariç Avrupa'da başarımız yok mu? :shock:

Kendi ağzıyla söylemiş işte.
Komik.

Geri