• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mutlu Yıllar Kuzen

Puanları 0
Çözümler 0
@Barış Yavruoğlu
Nice Yıllara Burak Barut.

İyi ki doğdun kardeşim , seviyoruz seni. :)

Doğum günün kutlu olsun kardeşim,

Nice mutlu,sağlıklı,sevdiklerinle geçireceğin, GS'ın daima şampiyonuklarını yaşayacağın yıllara inşallah ;)

Burak Doğum günün kutlu olsun. Keşke cezası doğum günü sebebi ile kaldırılsa sitenin hediyesi olurdu:)

İnsan kişiliği doğup büyüdüğü coğrafi konumdan etkilenir derler, Burak buna tipik bir örnek.

Karadeniz´de hava sıcaklığı aşırı düşüş ya da yükseliş sergilemese de ortası yok bu adamın. Kimine göre yıllanmış tadına doyum olmayacak bir şarap, kimine göre sirkeleşmeye yüz tutmuş şarap; kimine göre itici, kimine göre de kardeş sıcaklığında ...

Gerçi sanal ortamda kardeş sözcüğü bayağı yaygın halde kullanılıyor. O sözcüğü gerçekten hak eden birini bulmak, hak etmek de ayrı bir güzellik olsa gerek. Bu güzelliği bana yaşattığın için teşekkürler Karadeniz´in balık sevmeyen evladı.

Nice yıllara...

Sühan Cem' Alıntı:
Burak Doğum günün kutlu olsun. Keşke cezası doğum günü sebebi ile kaldırılsa sitenin hediyesi olurdu:)
Sühan, doğum gününde tatil yapma fırsatı verdik Burak´a, asıl hediye budur bence. : )

Burak kardeşim, doğum gününü kutlar nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerim.

İstanbula geldiğinde Eren unutmazsa görüşeceğiz dimi ? :) Yoksa sen mi unutmuştun...

Nice mutlu senelere abicim.

Doğum günün kutlu olsun Burak.

Şu ara forumda olmayışın hissediliyor.
Ben de niye hiç tartışma çıkmyor diyordum : ))
Şaka bir yana, doğum günün kutlu olsun Burak.

Mutlu yıllara Burak abi :)

nice mutlu, sağlıklı, düştün mü kalkmalı yıllar diliyorum..

Doğum günün kutlu olsun kanka:)Biliyorum burdan yazamazsın facebooktan cevaplarsın artık 8)

Mutlu yıllar.

Nice uzun yıllara inşallah.

Doğum günün kutlu olsun, nice senelere ..

Doğum günün kutlu olsun, Burak. Nice mutlu yıllara.

Sevse de Abi, kızsa da Abi

İyi ki varsın be Abi :)

Doğum günün kutlu olsun Burak, nice senelere..

Doğum günün kutlu olsun Burak abi.

Nice senelere ...

Nice yıllara...=)

Nice yıllara

Geri