• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Senelere Emel Dizili...

Puanları 0
Çözümler 0
@Ş. Saadet Ünal
Bugün sevgili arkadaşım Emel'in doğum günü (: Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım benim. İyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni ..

Mutlu yıllar Emel. İyi ki doğdun :)

nice senelere :)

Nice senelere :)

doğum günün kutlu olsun Emel,nice senelere...

Nice senelere...

Mutlu yıllar :)

Emel, tüm dileklerinin gerçekleşeceği, sarı-kırmızıyı dolu dolu yaşayacağın bir yıl geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun Emel, voleybol başta olmak üzere diğer branşlar için güzel bir yıl olması dileğiyle.

Nice senelere Emel.

Mutlu yıllar.

Doğum günün kutlu olsun Emel,nice yıllara.

Emel'in doğum gününü kutlayalı daha fazla olmadı gibi geldi bana:9 Zaman ne çabuk geçiyor. Doğum günün kutlu olsun Emel..

Mutlu yıllar :)

Nice senelere :)

Nice sarı-kırmızı senelere :)

Mutlu yıllar

Nice senelere...

Sevdiklerinizle nice güzel senelere...

Öncelikle Saadetcim çok teşekkür ederim, değer vermişsin hatırlamışsın, mutlu oldum.
Onun dışında da yine değer verip kutlayan herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. Bütün iyi dilekleriniz hepimiz için olsun. Spor sever olan herkes için ucundan bile olsa bu forumda paylaşılanlara ortak olmak bir ayrıcalıktır diye düşünüyorum. Dilerim önümüzdeki sezon Galatasaray'ın bütün branşları yüzümüzü güldürür. Voleybol demişsiniz, ben gelecek sezon için ümitliyim. Bayan takımımıza Gioli'yi bekliyorum, Calderon'u istiyorum, yerli olarak Nilay ve Neriman olmalı diyorum, bir sonraki sezon için ise Neslihan'ı sarı-kırmızı içinde görmeyi diliyorum ve mumları üflüyorum. :)

Geri