• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice yıllara Emre!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Uncu
Bugün forumun genç kullanıcılarından Emre'nin doğumgünü.Nice senelere Emre...

nice yıllara...

mulu yıllar emre...

Nice GALATASARAY'lı Yıllara Emre ;)

genç kardeşim, doğum günün kutlu mutlu olsun.

sağlık dolu bir ömür diliyorum. herşey gönlünce olsun

Nice yeni yaşlara..

Nice Yıllara KArdeşm Renkdaşm :)

Nice yeni yaşlara

Emre sadece forumun genç üyelerinden değil aynı zamanda ateşli, hızlı da. Doğumgünün kutlu olsun...

Onur kardeşim,Can abim,Uğurcan kardeşim,Cem kardeşim,Göker abim,Utku abim,Fatoş ablam,Atahan kardeşim,Barış abim,Onur Yavuz abim ve diğer abilerim ablalarım kardeşlerim hepinize çooooooooookk teşekkür ederim. gerçekten çok çok mutlu oldum. hepinize tekrar teşekkürler...

canımm doum günün kutlu olsun.. galiba biraz geciktim ama..hoşgör:)

margo' Alıntı:
canımm doum günün kutlu olsun.. galiba biraz geciktim ama..hoşgör:)
sana da çooooooooookk teşekkür ederim Esra ablacım. yok yok merak etme pek gecikmiş sayılmazsın. 1-2 günden bişey olmaz :)

Emre ciğim Nice mutlu senelere ve Allah Herkesi senin ve Kendi yaşının güzelliğini ayrı ayrı yaşatsın NİCE MUTLU SENELERE :atki :atki :atki

uA_KeMaL' Alıntı:
Emre ciğim Nice mutlu senelere ve Allah Herkesi senin ve Kendi yaşının güzelliğini ayrı ayrı yaşatsın NİCE MUTLU SENELERE :atki :atki :atki
Çok saol Kemal abim. O güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim...

bu ne ya!!! benim bildiğim doğum günü bir gün kutlanır.ama sana özel Emre Haftası gibi bişi oldu bu.baksana tebrikler bitmiyor.sarısıyla kırmızısıyla tekrar nice senelere :P

ugurcan' Alıntı:
bu ne ya!!! benim bildiğim doğum günü bir gün kutlanır.ama sana özel Emre Haftası gibi bişi oldu bu.baksana tebrikler bitmiyor.sarısıyla kırmızısıyla tekrar nice senelere :P
Doğru söylüyon vallaa Uğurcan kaç gün geçti ama tebrikler var yine. ne kadar çok seviliyormuşum :P :) Sana da tekrar çok teşekkür ederim...

Geri