• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nigel Hayes

Zalgiris, Nigel Hayes'i kadrosuna kattığını açıkladı.
Elveda Hayes 😞🙋‍♂️

😞

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190613-001058.jpg
    Screenshot_20190613-001058.jpg
    633.9 KB · Görüntüleme: 16
Üzüldüm ayrılmasına. Kadroyu koruyamayacağımızın da göstergesi oldu bu ayrılık. O gittiğine göre Harrison da kesin gider bi yerlere artık. Kariyerinde başarılar dilerim.

Yolu acik olsun. Duzgun karakterli ve gorev bilincini asla unutmayan aldigi parayi son kurusuna kadar hak eden bir insan Nigel Hayes!

Cok uzuldum gitmesine, futbolda sacma sapan oyunculara yuksek ucretlerle 3-4 yillik sozlesme yapacaksiniz ama boyle bir adami kaciracaksiniz. Vizyona gel!

hayes ve harrison çok iyi oyuncular, euroleage den teklif geliyorsa giderler cok normal..

Hedefi olan takımlar iyi oyuncularını kadroda tutarlar,dolayısıyla Hayes'in Galatasaray'dan ayrılmaması sıradışı bir gelişme olurdu.

Ertuğrul Erdoğan'ın ilk sezonunda 1,8 Milyon dolar bütçeyle kurulan takımda 250 Bin Dolar'a Nigel Hayes Davis gibi yetenekler izleyebiliyorduk. Şimdi bunun 3 katına yakın bütçeye Roberts Blumbergs - Ebuka Izundu gibi yetenek fakirlerini, Will Cummings gibi emeklileri ve James Palmer - David Efianayi - Angel Delgado gibi küçük takımın istatistik kovalayan küçük oyuncularını izliyoruz. Yakup Sekizkök'e ne desem eksik kalır...

Bu adam bizde nasıl oynadı ?nasıl geldi anlamış değilim çok iyi oynuyor

Her aldığın oyuncu Euroleague yapamayabilir o ayrı.Nigel Hayes dışındada biz 2-3 tanede olsa iyi transferler yapıyorduk.Bunu son dönemde neden yapmıyoruz anlamıyorum.Mesela Cummings-Blumbergs'e gitmek yerine potansiyel vaat eden 2 tane oyuncuya gidilemez miydi ? 2 tanede olsa bu risk alınmalı her sezon bence.

Tutar tutmaz o ayrı.Nigel Hayes dışında Alex Poythress,Greg Whittington,Ben Moore,Amile Jefferson geldi.Bu oyunculardan sonra bir tek onca zamandır potansiyelli oyuncu olarak Kerry Blackshear transfer edildi.

Açık söyleyeyim, Euroleague Final-Four MVP'si seçilmesine sevindim. Finaldeki performansıyla fazlasıyla hak etti. İnstagram'dan paylaştığı mesaj da çok duygulu ve anlamlı. Her yönden büyük sporcu ve büyük karakter.

Bundan 6 yıl önce neredeyse bugünün dörtte bir bütçesinde Nigel Hayes-Davis gibi bir yıldız izleyebilmemizin değerini hala anlayabilmiş değiliz. Keşke o dönem başkanımız basketbol düşmanı Mustafa Cengiz olmasaydı kendisini takımda tutabilseydik. Keşke 2022 yazında başkanımız basketbol düşmanı Dursun Özbek olmasaydı da Barcelona'dan ayrılacağı kesinleştiğinde kesenin ağzını açıp kendisini tekrar takımımıza alabilseydik. Bugün takımın bütçesi 6 Milyon Dolar ve kendisinin yerinde Micheal Young gibi bir basketbol katili ve Roberts Blumbergs gibi bir yetenek fukarası var. Kalitesizliğini sıfatlandırmaktan yorulduğum Yakup Sekizkök yüzünden varlık içinde yokluk çekiyoruz. Çapsızlığı aşamıyoruz. Paramızla rezil oluyoruz.

Bizle geçirdiğin bir sezon için teşekkürler Nigel. İnanılmaz yokluklar, aylarca ödenmeyen maaşlar, antreman boykotları ve son 25 yılda sezon içi bir tane bile transfer yapılmayan tek sezon. Sezonun sonunda yarı final oynayıp, yarı finalde üç maçın ikisini de son topta kaybettik. Daha fazlasına nefesimiz yetmedi. Ama Nigel Hayes'i bir yıl bile canlı izlemek (tabi Aaron Harrison ve Zach Auguste'la birlikte izlemek) büyük bir zevkti.

Muhtemelen sezon bitince NBA'e gidersin. Gitmesen bile Fenerbahçe'deki yeni kontratın hazırdır. Seni tekrar parçalı forma altında görmek isterdim ama mümkün olmayacak. Umarım senin klasında oyuncuları Galatasaray Basketbol takımına kazandıracak başkanımız, yöneticimiz ve koçumuz olur. Ve Galatasaray Basketbol Takımının kazanacağı kupalar o oyuncuların ellerinde kalkar...

Son düzenleme:
İtiraf edelim bu adamı çok çabuk kaçırdık elimizden Adam kalite idi

Geri