Allahın izniyle çıkardı
Bizi bu cendereden Allahın izniyle çıkarman gerekiyor hocam.
Yaklaşık 3.5 senedir alnımız açık, başımız dik ve mutluysak sebebi Allahın izniyle sensin canım hocam.
Başarıların daim olsun.
Teminat Okan Buruk
Allahın izniyle çıkardı
Bizi bu cendereden Allahın izniyle çıkarman gerekiyor hocam.
Renkdaş,Hoca bazen saç baş yoldurtan tercihler yapıp hem bizi hemde ona güvenen, onu sevenleri kahrediyor. umarım bu mağlubiyetten bir ders çıkarmış ve ilerisi için bir takım önlemler almıştır.
Dünkü mağlubiyet büyük ders olmalı.
İcardi ve Barış'ta ısrar etmemeli.
Yusufu da gönderip 4 oyuncu transferi istemeli.
Yoksa lig bu sene çok zor geçecek.
Ne hikmetse bu günleri göremeyip, tahmin edemeyip, kadrom iyi transfere gerek yok deyip yönetimin ekmeğine yağ süren tavrı ile bizleri kahreden hoca halen çok şükür demek lütfunda bulunuyor.
Canım hocam buna da şükür diyorsun ama 3 yabancı hakkın varken kullanmayıp bunu öngöremeyen sensin.
Bence pişmandır.Israrla transfer istemiyor.
Halbuki yabancı kontenjanında 3 eksiğimiz var.
Dar rotasyon bu seneki en büyük handikapımız olacak.
Çok kötü bir tercih yaptığını düşünüyorum.
Umarım pişman olmaz..
Normalden kalabalığız deyip yanlış kadro tercihi inadı ve yardımcı ekibi yetersiz olduğu için Avrupa'da asla başarılı olamayacak.
Berkan ve Kaan ile 2 senedir Avrupa'da hezimetle ayrılıyor ama malesef hatalarından ders almak istemiyor.
Bu takıma atletik sol stoper, pırpır kanat baby Lemina ve dün korkutan Osimhen arkasına 3.forvet lazım. Avrupa'da sert maçlar oynayacaksın. Avrupa'da başarı ve ligi de bununla beraber götürmek için geniş kadro için gerekiyor.
Kadroda büyük eksiklikler var ama görmek istemiyor.
Bu şartlarda Avrupa'da başarı beklemiyorum.
Hatta bu sene lig bile gidebilir.
Hoca malesef kendini yönetimin önüne atıyor. Ama bilmiyor ki ilk başta kendisi gidecek.
Kel başa şimşir tarak. olacağı buydu. inatla davranıp üstüne üstlük transfer istemeyerek kendini şampiyonlar ligi ve ligimizin çok çok üstünde görüp nasıl olsa bu sezonda sıkıntılar atlatılır dersen olacağı bu olur.bak hoca dikkat et ve bilki Galatasaray'ımız daha evvel çalıştırdığınız Başakşehir,Akhisar ,ve Rize'ye benzemez.eğer egon ve kibrin ile hareket etmemiş olsan zaniolo,Nelson,tete,gibi isimler bu takımın vazgeçilmezleri olup takımı uçururlardı.sen Nelson gibi kafasını ayaklara uzatıp gol yememek için çarpışan bir ismi bile gönderiyorsan o zaman hocalığını sorgulamak cüretinde bulunanlara kızmayacaksın.zaniolo içinde ısrarcı olmayıp hep üstünü çizdin kiralık gönderilmesini istedin.şimdi şapkanı köy önüne ve düşün.pazartesi günü ezeli rakibin sana bilenmiş ve havalara girip kesin 3 puan alırız diyerek seni bekliyor.bu maç giderse bilki kartlar yeniden dağıtılır.ha yönetim sabreder biz diğer camialara benzemeyiz ama sabrında bir sınırı var ve kendine gel artık.gecmis Derbilerin çoğunda şikecileri mağlup ettin yine edersin ama lütfen neye hangi akıla hizmet ettiğini bir sorgula.dost acı söyler hele hele 12 .adam olan bizler dahada acı söyleriz...Geçen sene Avrupa Ligi’nde de ilk 4 maça çok iyi başlayıp sonra kadronun darlığından dolayı geride kalmıştık. Dedim ki canım hocam ordan ders alıp kadroyu geniş tutar. Birde üstelik bu sene Şampiyonlar ligi de varken 3 yabancı hakkını kullanmayıp dar rotasyon tercih edince yine düşmeye başlayacağız.
Hocam sende bu inat ve bu yardımcı ekip varken sen Avrupa'da başarı olamazsın.
Canım sağolsun.
Serdar bey sizinle hem fikirim . dediğiniz gibi devre arası mutlaka takviyeler olacaktır. artık Okan hoca gibi yönetiminde aklını başına alması, ve eksik mevkilere odaklanıp alabilecekleri en iyi oyuncuları almaları elzem olmuştur...Derler ya her şerde bir hayır vardır… Büyük ihtimalle bu kadar sakatlık ve eksik olmasaydı, devre arasında transfer bile düşünülmeyecekti ya da sadece bir fırsat transferi kovalarlardı.
Şimdi ise en azından transfer çalışmaları hız kazanmıştır; en az 3 transferin geleceğini düşünüyorum.