• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Okan Buruk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Evet bu kadroyla ligde bu kadar başarılı olması normal ama belki bu kadroyu isim sahibi yabancı bir teknik adama teslim etsek başarılı olamayacaktık,Okan Buruk gerçekten bizim için çok büyük şans.

Terim sonrası kendi içimizden yine efsane olabilecek bir teknik adam çıkardık,kıymetini bilelim.

Tek eksiği Avrupa başarısı ama o kolay bir olay değil,gerekirse 4 gerekirse 6 yıl sabredeceksin.Bu sezon benim için Avrupa liginde çeyrek final bile başarıdır.

Düşmanlarını yine inlerine sokuyoruz...Söylesene Okan hocam bu takım ne oynuyor? :cool:

Okan Buruk antisi olup hocaya karşı savaş kazanan tek bir insan görmedim daha, birisi de 2-3 entry üstte Okan'ı müridleri de kurtaramaz diyen eleman. Allah fırsat vermesin bunlara.

Son olarak: Ben futbolu Okan Buruk'tan daha iyi bilmiyorum.

Tottenham maçının 70 dakikası bize müthiş bir takım izletti. Son 20 dakika oyundan düşmelere de çare bulursa tank gibi takım yaratır.

- 28 şut
- 10 isabetli şut
- 3 gol
- 3.29 gol beklentisi
- 40 rakip ceza sahasında topla buluşma
- 30 orta
- 8 korner
- Avrupa Ligi'nin lideri.

Bir kaç takıntını da bıraksan çok başka bir seviye olacaksın 😎

Maç net olarak hocaya yazar ! Tam bir teknik direktör hazırlanması ve efekti gördük. Böyle bir maç izlediğimi hatırlamıyorum. Dersini öyle bir çalışmış ki ; Tottenham gibi bir takımı karşımızda paf takımı gibi aciz bıraktı. Eminim sadece biz değil, futbol otoriteleri dahi böyle bir Tottenham acziyetini beklemiyordu. Büyük teşekkür ve tebrikler hocaya !

Beğenmeyen gitsin Mourinho izlesin. Türk futboluna ettiği lafları oynattığı oyunla yedirdi Okan hocam.

''Türk futbolunun ne olduğunu gösterdik! Türk futboluna yapılan hakaretlere bakınca, bu ülkenin kalitesini gösterdik!''

Portekizli yalancı düzenbaz utanmaz tazminat avcısına iyi oturtmuş.

%100 haklı.

Çatlak sesler çıkması rahatsız ediyor mu? Daha ne yapayım? diyor musunuz?
Okan Buruk: "Diyorsunuz tabii ki. İnanılmaz bir sabırsızlık acele... Ülkenin kültüründe o var. Kazanınca herkes beraber kazanıyor, oturduğu sandalye bile maçı kazandırmış oluyor, kaybedince teknik adam."

Son 3 sezondur futbolda yaşadığımız başarılarda en büyük pay Okan hocanın,Türkiye ligi kolay denilebilir ama Türkiye'de sadece zayıf takımları yenerek şampiyon olmuyoruz,derbilerde de üstünüz.Gelelim Avrupa'ya,orada da oynadığımız futbol ortada,bu sezon Avrupa liginde yenilgimiz yok.Kadromuz çok iyi evet ama eksiklerimiz var,beksiz oynadığımız çok maç var buna rağmen hep başarılıysak bu Okan hocanın eseridir.

Ben yönetimi çok eleştirmiştim ama Okan hoca kadar olmasada yönetiminde payı var,eğer yönetimde büyük sıkıntılar olsa mutlaka takımda kötü etkilenirdi.

Ortada bir başarı var ve burada görev alan herkes teşekkürü hak ediyor,Dursun Özbek'i sevmesem bile dürüst olmak gerekirse futbolda şampiyonluklar geliyor ve başkan o,onada teşekkürler.

Diğerleri kendi Fatih Terimini yaratmaya çalışa Dursun biz yeni bir Okan Buruk imparatorluğu yaratıyoruz...
Daha arkasından gelecekte Arda Turan var; cok buyuk kulubuz vesselam.

Okan Buruk’un Galatasaray’da neler basardigini, onyillar gececek, biz olecegiz,
100 sene sonra filan o zaman yasayanlar okuyup gorecek ve sasiracak nasil olmus diye.

Hocaligi 1-2 degisiklige indirgeyenler, Okan Buruk’un ekip yonetimi, camia kenetleyisi, oyun stili, iletisim, enerji, konsantrasyon ve oyun bilgisi olarak nasil fark yarattigini bu 75. galibiyette de anlamadilarsa umarim 100. de anlarlar.

Bravo Okan Buruk! Su ruya gibi donemin her seyi sana yazar!

Galatasaray'ın başındaki 90. lig maçında 75. galibiyetine ulaşan Buruk, Süper Lig tarihinde bir takımın başında 75 galibiyete en hızlı ulaşan teknik direktör oldu.

Şu yaşananları tahayyül tefekkür edebilmek bile çok zor. Artık alışkanlık kazandığımız için ne olduğunun bile tam farkında değiliz. 2022 yılından beri sadece bizim değil bütün ligin de ayarlarını bozdu. Galatasaray'ın hep böyle olması gerektiği gerçeğini herkese aşılayarak tekrar hatırlattı. Galatasaray genleri tam olarak budur. Umarım Avrupa'da da başarıya ulaştırır. Ayrıca 90 maçta 75 galibiyetin futbol dünyasında da pek görüldüğünü zannetmiyorum.

Fatih Terim’in yaşı geçti star hocamızın dönemi bitti diye üzülürken Okan Buruk çıka geldi. Umarım Muslera gidiyor diye üzülürken onun yerine de böyle bir oyuncu çıkar seneye. Şu iki maçı da kayıpsız bitirirsek güle oynaya 2. yarıyı geçer ve inşallah sezon sonu 5. Yıldızı formaya ekleriz. Rakip takımlar çakma 5 yıldızla dolaşmaya devam etsin bu anlayışla bir 5 daha ekleriz bu yıldızların üstüne.

Bizi mürid olmakla suçlayanların başlığına uğramadığı hocamız. Yazın YB'ye elendigimizde de 5 yediğimizde de 2 sene ligi kaldırıp Fenerbahçe'nin psikolojisini bozan ve tekme tokat dayak atarak şampiyon olan hocaya güvendik. Bugün çok şükür vicdanımız rahat. Daha Ferguson dominasyonu kuracak hoca, nice nesilleri Galatasaraylı yapacak, fenerbahçe'yi sahte 5 yıldız bile kurtaramayacak. Hepsi de Okan hoca sayesinde olacak. Devam hocam, Allah ayağına taş değdirmesin.

Geri