Ordu Bedensel Engelliler: 32 - Galatasaray: 96

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Süper Lig'in ilk deplasman maçında Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Karşılaşma 20 Ocak Pazar günü, saat 12.00'de Ordu Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.Başarılar Cesur Yürekli Aslanlarımıza ...
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Başarılar aslanlara..uA KATÜ iyi çalışıyor bu maçta da yalnız bırakmayacaktır takımı.. ;)

Ben valla bi dahaki haftayı beklemeye başladım çabuk gelin :)
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Ben çok maça gittim ama hiç geçen haftaki gibi eğlendiğimi hatırlamıyorum maçta tam olarak as ultrAslanlar vardı çok eğlendik onları sabırsızlıkla ve özlemle bekliyorum ve başarılar diliyorum.
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, Galatasaray Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'na 96-32 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonunda oynanan maçta Galatasaray, ilk yarıyı da 50-10 önde tamamladı.

Ordu Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Serhat Tuna, maç sonrası yaptığı açıklamada, ''Bütçesi 100 bin YTL'yi bulmayan bir takım olarak bütçesi milyon dolarları bulan bir rakiple mücadele ettik. Biz bir sürprizi yapmayı istedik ama başaramadık. Sonuçta rakip gurubumuzda şampiyonluğu hedefleyen takımların en başında geliyor. Galatasaray'a ligde başarılar dilerim'' dedi.

Galatasaray Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu da ''Açıkçası grubumuzda en rahat maçımızı oynadık diyebiliriz. Rakibimize öne geçme fırsatı hiç vermedik. Maçın hakimiyeti tamamen bizdeydi. Kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz'' diye konuştu.
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, Galatasaray Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'na 96-32 mağlup oldu.

Bi an mağlup olduk sandım valla.. :D

Aslanlara bu lig küçük geliyor :)
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bi an mağlup olduk sandım valla.. :D
Al benden de o kadar Kerem... Ama yazıyı sindire sindire tekrar okuduktan sonra "Takıma ne kadar güvendiğin de ortaya çıktı Onur" dedim. Engelsiz aslanlara, Sedat Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Benim merak ettiğim Ordu´nun hocasının açıkladığı gibi bütçemiz gerçekten milyon dolarlarla ifade edilebilecek kadar iyi mi?
 
Re: Ordu Bedensel Engelliler - Galatasaray

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3cqj72ft]Bi an mağlup olduk sandım valla.. :D
Al benden de o kadar Kerem... Ama yazıyı sindire sindire tekrar okuduktan sonra "Takıma ne kadar güvendiğin de ortaya çıktı Onur" dedim. Engelsiz aslanlara, Sedat Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Benim merak ettiğim Ordu´nun hocasının açıkladığı gibi bütçemiz gerçekten milyon dolarlarla ifade edilebilecek kadar iyi mi?[/quote:3cqj72ft]

Onur abi adam bütçe derken, antreman yapılan salon kirası, maç yapılan salon kirası, klüpte çalışanların maaşları (malzemeciye kadar), lige katılım parası, formalar, sandalyeler, antreman malzemeleri ve toplar, ulaşım, oyuncu maaşlarına kadar tüm bütçeden bahsetmiş. Tam olarak bir bilgim yok ama mantıken o civardadır zaten Avrupa turneleri ile Engelsiz Aslanlar'ın bütçeleri.
 
Sevgili Arkadaşlar,

Çok uzun zaman oldu yazamadım... bahane yok benim suçum :oops: .Bu sezon çok daha güçlü bir takım kurduk.Yeni sporcuları benden daha iyi tanıyorsunuz anlatmama gerek yok:).Her nekadar varlıklarına alışsak da inanın geçtiğimiz sezon Tuuuceek Tuuucek'in transferi dahil bu transferler bizim branş için birer devrimdir. Devrimler de kolay kolay kabullenilemediği için diğer takımlar ve camia kıvranıyor ve eskisinden daha da fazla basın yoluyla, kulislerle takımımıza yükleniyor.Avrupa basını, internet siteleri ve engelli camiası şaşkınlıkla, imrenerek ve kendi ülkemizde yıpratılırken bu ülkelerde adımızdan övgü ile bahsedilmektedir.

Takımımızın 2 senede geldiği noktadan rahatsız olan diğer takım mensupları ve basın bu başarımızı güya sahip olduğumuz milyon dolarlık bütçelere ve komik komplo teorileri ile olduğunu idda etmektedir.İnanın ulaşdığımız ve inşallah ulaşacağımız hedefler daha takımımızın kurulma aşamasındaki toplantılarda tek tek planlanmış ve bu planlar büyük özverilerle tek tek gerçekleştirilmiştir ve gerçekleştirilmeye devam edilecektir.Çok açık konuşucam branşımızın Kulübümüz tarafından belirlenen bir bütçesi yoktur.Tamamıyle Sn.Yavuz Kocaömer,Sn Sinan Kalpakçıoğlu ve yeni Branş Kaptanımız Sn.Dilara Endican'ın kişisel çabaları ile buldukları sponsorlar ve bağışlarla ve kulübümüzün bütçenin eksik kalan bölümünü tamamlaması ile bu takım yürütülmektedir.

Elde edilen başarılar,yapılan transferler ve ulaşılan hedeflerin bütçe ile hiçbir alakası yoktur.Ne kadar bütçeniz olursa olsun eğer birikiminiz,bilginiz ve yöneticilik yeteneğiniz yoksa ne bir transfer yapabilirsiniz ne de bir başarı elde edebilirsiniz.Elimizde bulunan 14 sporcunun transferleri yıllara dayanan insani ilişkiler ve profesyonel yaklaşım ile gerçekleşmiştir.Yıllardır bu takımları takip ediyorum yabancı transferi yapmayı delice isteyip ve uğraşmış ama becerememişler sonrada kendilerine değerlerine sahip çıkan yabancı istemeyen sıfatını yapıştırmışlardır.

Tek hedefimiz Cumhuriyet Tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi Şampiyonluk Kupasını ülkemize getirmektir.Sporcularım ve tüm ekibimiz bu hedefin bilincindedir.Sizlerinde bize gönülden inandığınızı çok iyi biliyoruz ve desteğinizi bekliyoruz.

Sizlerden bir ricam var!

Fanatik Gazetesi muhabiri Hüseyin Sakarya !!! Takımımıza kurulduğu günden bu yana rezil ve yalan haberlerle zarar vermeye çalışmaktadır.Kendisiyle bir tanışıklığımız yoktur ve defalarca davet etmemize rağmen tanışmak da istememiştir.Öğrendiğimize göre kendisi fanatik febe lidir.Asla yazılarına ve haberlerine müdahale etmek niyetimiz olmasada objektif olmasını öğrenemeyen bu gazeteciyi nasıl protesto edeceğimizi size bırakıyorum.Ayrıca İzmir B.Ş.Belediyesi antrenörü Harman Yazıcıoğlu tüm camiaya Hüseyin Sakarya nın yazılarını birebir kendisinin yazıp yolladığını övünerek anlatmaktadır.Bu antrenörün takımımız kurulduğunda kendi takımından aldığımız ve İzmir B.Ş.Belediyesinde çalışan sporculara insanlık dışı eziyetler yaptığını hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

Bu hafta İzmir B.Ş.Belediyesi ile oynuyoruz maçımız Ahmet Cömert Spor Salonunun doluluğu nedeni ile 28.01.2008 Pazartesi günü saat 12:00 da oynanacaktır.Bakalım gazetelere yazı yazdıranlar sahada da bu kadar kıvrak ve başarılımı göreceğiz:)

R.Sedat İncesu
 
Sedat Hocam,

Tabii ki böyle çomak sokmaya çalışan kişiler olacaktır. Bizi kimse amacımızdan döndüremez. Bahsettiğiniz gibi, takımımızın hedefleri vardır ve bu hedeflere hep beraber ulaşacağız.
 
Açıklamalar için teşekkürler Sedat Hocam. Tetikçi gazeteci ve rakip takımın antrenörünün yaptıklarını okuyunca aklıma bir atasözü geldi. Çamur atanlara inat yürüyedurun engelsiz aslanlar.
SEDAT İNCESU' Alıntı:
... Bu hafta İzmir B.Ş.Belediyesi ile oynuyoruz maçımız Ahmet Cömert Spor Salonunun doluluğu nedeni ile 28.01.2008 Pazartesi günü saat 12:00 da oynanacaktır.Bakalım gazetelere yazı yazdıranlar sahada da bu kadar kıvrak ve başarılımı göreceğiz:)

R.Sedat İncesu
Boşuna salon da salon diye tutturmuyoruz. Haftaiçi saat 12´de olan maça kaç kişi gelebilir ki? Gerçi Sedat Hoca ve oyuncularımız hafta sonu oynadığımız maçları da biliyoruz diyecek ama normalde özveri gösterip gelenlerin birçoğunun gelememesine neden olacak bir program.
 
Ben de şaşırdım.İlk kez pazartesi günü maç oluyor galiba.O gün saat 11:00 da sınavım var,12 de biter.İkinci yarı maçı izlemeye gelirim.Tabii içeri alırlarsa.
 

Üst