Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray LH: 78 - Beşiktaş IF: 65

Tahmin etmediğim kadar zor bir seri oldu.Nerdeyse ipten döndük desem yeridir.

Özellikle 2.maç korku filmi gibiydi.

Neyseki seriyi geçtik.

Yalnız Fener le final oynarsak bu sunucularla nasıl maçı seyredicez bilemedim.

Gerçekten çok sinir bozucular......
 
Sinan Sinan Sinan ! ! Savunma sertliğimiz fena değil ama hücumda ciddi tempo,spacing sorunumuz var. Erceg ten mutlaka skor katkısı almamız gerekiyor önümüzdeki seride Ersin de olmayınca 4numara dan katkı gelmiyor. Takım sanki Euroleague den sonra konsantre olamıyor gibi hoca çözüm bulmalı. Ve Ergin Hoca şu hairston yerine önümüzdeki maç artık dom domu kullanmalı en azından kaldırır atar 7 - 8 sayı atar dom dom.
 
Çok kırılgan bir takım olduk. Maçta 3 kez vurup bitirecegimiz şans geldi ama 3'ünde bjk geri geldi. Özelikle arroya kenardeyken ender'in sayesinde sahada huüm yönünden sıfır oluyoruz (ender topu alıp çevirip çevirip son saniyede saçmalaması) banvit'e karşı daha dikkatli olmalıyız. Banvit hem komplike hemde bjk gibi basit hatalar yapan bir takım degil. Deplasmandaki 2 maçtan bir galibiyet çıkarısak final'e çıkarız gibi. İki cümlede marko paşa'ya dicem. İyiki varsın hucumda ve savunmada,taktik fouller bile süperdi. Seneye arroyo ile beraber kalmasını istedigim tek yabancı marko paşa.
 
Zorda olsa kazanmak güzeldi.
Tebrik ederim takımı.
Ama Ender ve Hairston yine devam ettiler saç baş yoldurmaya.
O şu şişesi başımıza dert açmaz umarım...
 
Biz şampiyon oluruz, Ergin hoca ve Arroyo'ya çok güveniyorum, Hangi takım süper oynuyorki, önemli olan bir şekilde kazanmak şuan, Banvit'in Tofaş serisinde oynadığı oyunda ortada, Biz finale çıkarız, finaldede şampiyon oluruz. Diğer yarı finaldede karşıyaka fb'yi eler...
 
Salondaydım, zaman zaman cehennem gibi çöktük sahaya, muazzamdı o anlar. Yalnız artık Banvit maçlarında full çekmeli tribün.

62-55'ten sonra ürkmedim değil ama maçı koparmasını başardık. Sinan ve Bonsu'nun enerjisi ümit verici.

Kıran kırana Banvit serisi bizi bekliyor.
 
Ahmet Kandemir maç sonu ağlamış, Arroyo taşıma şirketi kurmuş falan diye.

Ulan sokak basketbolu ile nereye kadar gitmeyi planlıyordunuz acaba, ver Lofton'a sallasın girerse iyi girmezse bize girer mantığı. Sen önce mantığını değiştir. Klasik Beşiktaşlı ağlaması ki moda oldu son zamanlarda Fenerlileri bile geride bıraktılar..
 
Herşeye rağmen sülük gibi yapışan Beşiktaş'ı eledik Bonsu ve Sinan'ın hırsıyla. Bu hırsı diğer oyuncularda görmeden Banvit i geçmemiz zor. Gordon u bukadar arayacağımızı hiç düşünmemiştim. Ah keşke Hackett i alabilseymişiz çok daha rahat geçerdik bu turları. Bakalım bundan sonra daha iyi oyunlarla şampiyonluğa ulaşırız inşallah.
 
Ahmet Kandemir maç sonu ağlamış, Arroyo taşıma şirketi kurmuş falan diye.

Ulan sokak basketbolu ile nereye kadar gitmeyi planlıyordunuz acaba, ver Lofton'a sallasın girerse iyi girmezse bize girer mantığı. Sen önce mantığını değiştir. Klasik Beşiktaşlı ağlaması ki moda oldu son zamanlarda Fenerlileri bile geride bıraktılar..

Ahahah Arroyo taşıma şirketi mi kurmuş. Avrupa'nın en elit hakemlerine karşı da aynı şekilde oynuyordu bu adam. Beşiktaş'a imza attıktan hemen sonra teknik ekibe branş fark etmeksizin mağdur edebiyatı dersi öğretiliyor demek ki.
 
Öncelikle Pota Arkası ilk yarı vardı ikinci yarı yoktu sebebini bilemiyorum.

İlk maça göre daha çok ilgi vardı maça. Yeterli atmosfer oluşmuştu.

Maça iyi başladık ve playoftaki en formda oyuncumuz bana göre Sinan müthiş başladı.

Maçı kontrolümüze aldık bir daha da vermedik. Bence rahat bir maç oldu.

Malik yerine Domercantı bekliyordum bende bu maç. Malikin şutunun kötü olduğunu biliyoruz. Ama yerine Domercant oynarsada bu kadar boş bırakılacağını düşünmeyelim. Bilerek Malik risk ediliyor cezayı kesemiyor ne yazık ki.

Sertliğimiz iyidi tüm maç boyunca. Yavaş yavaş havaya giriyoruz gibi.

Ergin Hocanın tribünlerle iletişimi en üst düzeyde.

Ahmet Kandemir devre arası taraftarla laf dalışına girdi hatta küfür ettiği söyleniyor. O sırada en üstten en altta kadar indim ve gerekli tepkiyi gösterdim 2. yarıya çıkmasını da bekledim orada. Çıktığında mühtiş bir yüklenme oldu Ergin Hocanın sakin olun işaretleri biraz ortamı yumuşattı.

Maç sonunda da ağlamasıyla çirkefliğiyle kendini belli etmiş zaten şahıs. Ait oldukları yere gönderdik çok şükür.

Cenk-Lofton eşleşmesinde bence Ergin Hoca Loftonun savunmada da yıpranması için Cenkle eşleştiriyor onu.

Cenk elinden geleni yapıyor savunmada bence.
 
Beşiktaş'ın branşlara yapmadığı yatırım malum.Hal böyleyken bize karşı 6 maçta 2 galibiyet almaları,bize karşı maç kazanabildikleri tek takımı yaratmaları bence başarı.Ki elemenin kıyısından döndüler kabul edelim ki.Hal böyleyken teknik heyetlerinin dünkü tavırları çok gereksizdi.Hani bir Fenerbahçe maçı atmosferi yaşasalar muhtemelen yaz boyu kendilerine gelemeyeceklerdi diye düşündüm.Ahmet Kandemir çocuklukta,taa Ahmet Fetgeri zamanlarında bu kadar irrite edici bir karakter değildi.Elindeki tek artıyı da çarçur ediyor.
 
Dün akşam salondaydım çok güzeldi, şimdi kayıttan izledim. Lig tv3, İsmet Badem, Murat Murathanoğlu, Ahmet Kandemir istediğiniz kadar Lofton ;)
 
sayın yönetici arkadaşlar sizden bir ricam olacak ;) iş yerimizdeki bilgisayarlar twitter facebook instagram gibi spsyal medya sitelerinin açılmasına kapalı ... burada bıraktığınız linkleri açamıyoruz haliyle de merak ediyoruz yıllar sonra ne koyulmuş acaba diye ... ekran görüntüsü falan atsanız çok makbule geçer yani
 
Şu kısa videoyu izlerken bile inanılmaz keyif aldım. Parkedeki basketbolculara ve oynanan oyuna bakın, iki takım için de konuşuyorum. Geçmişi özledik belki de...
 

Üst