Randy Livingston

hafta içi anlaştığımız 3.8 sayı 2.6 asist ortalamalı Jazz ın yedek guardı takımımıza kazandırılmıştır.. hayırlı olsun
 
2187008.jpg

act_randy_livingston.jpg


mehmet okur'a soralım nasılmış delikanlı?? :hi
 
1975 doğumlu ve 1.93 boyunda. Hayırlı olsun.

Şuan için tek soru işareti Garnett kaldı. Eğer gönderilecekse hiç zaman kaybetmesinler ve yerine adam alsınlar.
 
Bu arada adamın kolej zamanılarından kalma kronik bir diz sakatlığı varmış iyi bir kontrolden geçirilmeli.
 
Randy fena adam değildir, hele Türkiye ligi için çok iyi, lakin fena halde sakat. Yoksa Nba'den kontrat alabilecek, yabana atılmaması gereken bir adam. İyice kontrol ettirirlerse iyi iş yapmışlar.
 
Lise efsanelerinden biri olarak gösteriliyor.Üniversite kariyeri genelde yaşadığı sakatlıkla sürmüş.Aynı sakatlık sebebiyle poatansiyelinin çok altında kalıyormuş.Sağlam bir Livingston'ın yeteneklerinin Jason Kidd'le yarışacak seviyede olduğunu söylüyorlar.Özellikle pas ve sahayı görüş yeteneğinin...

Tecrübeli olması güzel.Oyunu kontrol edebilecek yetenekleri de var.Bu sebeple takıma katkı yapacaktır.

Ama sakatlığı oyununu nasıl etkiliyor bilemiyorum...
 
bu adam bizi uçurur takım süper olacak adamı bakmak isteyenle

nba live 2005 oyununda losangels cilipers ta bakın
 
bu arada handlogten febeş ile anlaşmış keşke bize geri dönseydi kötü oldu
 
duman 1905' Alıntı:
bu adam bizi uçurur takım süper olacak adamı bakmak isteyenle

nba live 2005 oyununda losangels cilipers ta bakın

Arkadaşım,o adamı alabileceğimizi düşünmen de ayrı bir güzellik de... :)

Shaun Livingstone ile Randy Livingston'ı karıştırmayalım...

Biz Shaun'un posterini bile zor alırız...

Randy yeter bize...
 
Randy Livingston geçen sezon NBA'de Utah Jazz ile 17 maça çıkmış.4 maçta ilk 5'te başlamış.Ortalama 13.4 dakika sahada kalıp 3.8 sayı 2.6 asist 0.7 top çalma %88 serbest atış ve %62 üçlük atış yüzdesiyle oynamış.
 
ben uzun yada 3numara beklerken guard geldi..Halil hoca bu sene kadroyu bayaa bi geniş tutacak herkes oynayabilir umarım yararlı bi transfer olur asma ben 3numara yada uzuna bekliodum:(
 
Livingston da geldiğine göre yabancı alınacaksa Garnett yollanıp bir uzun alınsın.Bence 3'e ihtiyaç yok.Gökhan-Şemsettin-Valentin neyimize yetmiyor ki?
 
9 senede NBA'de çeşitli takımlarda oynamış.2000-2001'de P.Suns'ta 79 maç oynamış.son üç sezonda New Orleans,L.A.Clippers ve Utah'ta ayrıca CBA'de Sioux Falls takımında oynamış.
 
Bu bomba haber ne zaman sitelerde dolaşmaya başlar? büyük yankı uyandıracağı kesin.Turkbasket,Megabasket,Basketbolhaber sitelerinde şuan için yok Eurobasket de dahil.

Bu gün mü Turkiyeye geldi?
 
Duydugum kadariyla kronik bir sakatliği varmiş. Umarim istikrari yakalayabilir burada.. Bence bu transfer ihtiyaclarimizi karşilayabilecek türden bir transfer. Dixon ile beraber oynatıp Hadley'i 3 numaraya çekebiliriz bence. Şemsettin'in ve Dixon'un yükünü hafifletebiliriz böylece. Bence Garnett'in yerine bir transferle takımı kadro olarak eksiksiz yapabiliriz.
 
koch' Alıntı:
Livingston da geldiğine göre yabancı alınacaksa Garnett yollanıp bir uzun alınsın.Bence 3'e ihtiyaç yok.Gökhan-Şemsettin-Valentin neyimize yetmiyor ki?

ya aslında haklısın ama valentın bıze yarar saglamıo onun ıcın bı oyuncu oraya ıı olurdu ama ıı bı pıvot bu takıma kesın ve kesın sart bu garnet nedır ya top tutamıo
 

Üst