• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Rebirth of Creativity

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem Nokta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Çözümler 0
@Özlem Nokta
Honda Civic'in ingiltere'de yayinlanan reklami...
ismi "Rebirth of Creativity"...

Sesi sonuna kadar açmayi unutmayin...

http://84.40.3.164/

Gerçektende çok güzel olmuş.
Bizlere paylaştığın için Teşekkürler Slem ;)

Reklam baya yaratıcı olmuş ama hiçbir otomobil reklamı Corolla'nın zamanında çektiği reklamını tutmuyor benim gözümde.

süper olmuş vallaa :)

honda reklamı izlemekten zewk alanlara <bahtsızbedewi> duyrulur :hi gerçekten çok güzel bi reklammm..saol slemcimm

Binilebilecek en mantıklı benzinli arabaları HONDA yapıo arkadaslar
1.4 motor 83 beygır sehır ıcı 6.8 lt ( jazz )
1.8 motor 140 beygır sehır ıcı 8.2 lt ( civic )
1.6 motor 115 beygır sehır ıcı 8.2 lt (2004 civic )
unutmadan bu veriler OTOMATİK VİTES !!!

koch' Alıntı:
Reklam baya yaratıcı olmuş ama hiçbir otomobil reklamı Corolla'nın zamanında çektiği reklamını tutmuyor benim gözümde.

Onur´un dediği gibi bu reklam da güzel olmuş ama Corolla´daki yaratıcılığı tek geçerim.

onuryavuz' Alıntı:
koch' Alıntı:

Onur´un dediği gibi bu reklam da güzel olmuş ama Corolla´daki yaratıcılığı tek geçerim.

ben Toyota derim ;) En sevdiğim bir kaç araba markasından bir tanesi.

hani şu bütün parçalar bir arya gelip bi düzenek oluşturuodu da sora arabanın tamamını gösteriodu.. o reklammı??

çok yaratıcı 1 reklam hazırlamıslar (paylasım icinde saol)

margo' Alıntı:
hani şu bütün parçalar bir arya gelip bi düzenek oluşturuodu da sora arabanın tamamını gösteriodu.. o reklammı??

Onurla aklımızdan geçen aynı reklam mı bilmiyorum ama benim beğendiğimi söylediğim reklam yol kenarında Corolla´sı bozulmuş güzel bir hatun beklerken bir araba yaklaşıyor bayana yardımcı olmak için ama yaklaşıklarında arabanın Corolla olduğunu görünce bu bir tuzak olmalı Corolla yolda kalmaz diye devam eden reklam.

onuryavuz' Alıntı:
margo' Alıntı:

Onurla aklımızdan geçen aynı reklam mı bilmiyorum ama benim beğendiğimi söylediğim reklam yol kenarında Corolla´sı bozulmuş güzel bir hatun beklerken bir araba yaklaşıyor bayana yardımcı olmak için ama yaklaşıklarında arabanın Corolla olduğunu görünce bu bir tuzak olmalı Corolla yolda kalmaz diye devam eden reklam.
Evet benim de bahsettiğim reklam bu.Arabadakiler zokayı yutmayınca peruğun çıkarılması ve ortaya dazlak bir adamın çıkması reklamın bomba kısmıydı. :D

arabanın insan şekline dönüşüp süper bir müzikle dans ettiği reklam hangisiydi?

canbulubay' Alıntı:
arabanın insan şekline dönüşüp süper bir müzikle dans ettiği reklam hangisiydi?
o reklam citreön reklamı deilmiydi

kamil' Alıntı:
o reklam cıtroen c3 reklamıydı
o REKLAM C4 reklamıydı :P (en iyi tasarım ödülü alan güzel 1 arabamızdır ama seat LEON da iyi Allah'tan param yok insan nealacagına karar weremez be :P)

biri koyarsa iyi de olur hani :)

bu göbekle direksiyona bile geçemiyorum zaten:(
bir de diyet başlığı mı açsak?

Geri