Resmi Site ( www.galatasaray.org )

Kurtuluş, dergi aboneliği 11 ayı kapsıyor. Hemen hemen her branşta liglerin tatil olması nedeniyle Temmuz-Ağustos tek sayı olarak çıkıyor. Ve dergi aboneliği sırasında da bu belirtiliyor, hesaplama 11 ay üzerinden yapılıyor.

İlgili kurumlardan izinler de 11 sayı üzerinden alınıyor, 12. sayı garanti olmadığı için. Şampiyon olduğumuz senelerde ise Almanak özel sayı olarak sunuluyor. Dolayısıyla da özel sayı abonelere ücretsiz gönderilemiyor. Benim gönlümden geçen ilerleyen senelerde Almanak için abonelere telefon edilerek istek halinde ücret karşılığı gönderilmesi.
 
Kurtuluş, dergi aboneliği 11 ayı kapsıyor. Hemen hemen her branşta liglerin tatil olması nedeniyle Temmuz-Ağustos tek sayı olarak çıkıyor. Ve dergi aboneliği sırasında da bu belirtiliyor, hesaplama 11 ay üzerinden yapılıyor.

İlgili kurumlardan izinler de 11 sayı üzerinden alınıyor, 12. sayı garanti olmadığı için. Şampiyon olduğumuz senelerde ise Almanak özel sayı olarak sunuluyor. Dolayısıyla da özel sayı abonelere ücretsiz gönderilemiyor. Benim gönlümden geçen ilerleyen senelerde Almanak için abonelere telefon edilerek istek halinde ücret karşılığı gönderilmesi.

Tamam da Onur Temmuz-Ağustos sayısı çıktı mı? ya da Ağustos'ta dergi çıkacak mı? Bana gelmedi Temmuz sayısı. Zaten Temmuz-Ağustos bir çıkacaksa onun gelmesiyle 11 sayı ediyor. Temmuz-Ağustos sayısı yerine almanak çıkıyorsa iki ay birden gönderilmemiş oluyor bu da 10 sayı ediyor.
 
Temmuz-Ağustos sayısı ilk değil sonraki ayda çıkıyor. Almanak geç çıktığı için önümüzdeki ayın ikinci haftası yayınlanacak.

Eleştirinizi çok iyi anlıyorum ama kulübün böyle bir politikası var, bazı hususlarda karar merci bizler değiliz, umarım sizler de bize karşı aynı hassasiyeti gösterirsiniz.
 
Merhaba,

Uzun zamandır girmiyordum, kısmet bu mesaja imiş. Şimdi benim bir sorunum ve sorum var. Sorunum şu;

Almanak ile verilen CD çalışmıyor bir türlü, geçen seneki CD'yi de çalıştıramamıştım. Geçen sene de farklı ortamlarda sorduğum da benim şanssızlığım olduğunu öğrendim, bu sene de 2-3 gün önce aldım ve CD'yi bir türlü izleyemedim. Laptop'un sürücüsü görmüyor bir türlü. Buna yapacak pek bir şey yok ama ben yine de yazayım, bilginiz olsun diye.

Soruma gelecek olursak; Dergiler Store'lar da satılmıyor mu? Ankara'daki bir kaç store'da (AnkaMall ve Kentpark AVM'de yeni hizmete giren store) dergilerin satışını yapmadıklarını söyledi. 3-4 sene olmuştur, yine AnkaMall'daki mağazaya gittiğimde de aynı cevapla karşılaşmıştım. Hatta dergiye eleştiri maili attım, maili de hafiften sağından solundan kırparak yayınladınız. :) İlgileneceğinizi söylediniz. Geçen gün de Kentpark AVM'deki store'a uğradığım da sadece almanakların geldiğini, bunun haricinde dergi satışı yapmadıklarını söylediler.

Şimdi, bir; dergiler neden ve ne için store'lar da satılmıyor? İki; Ben, lisanslı bir ürünü neden kitapçı, dergici veya Migros gibi mağazalardan almak zorunda kalıyorum?
 
Kusura bakmayın, yıllık izindeydim, çok bekletmiş gibi görünmek istemem.

Daha önce de belirtmiştim, benim alanım içerik üzerine diğer teknik meseleler hakkında kesin çözümler iletemem.

Konuyu Dergi Abonelik bölümüne danışıp yardım istemeniz doğru olur diye düşünüyorum. 0 212 305 1905 arayıp 4502 den bağlanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla dergi GSStore'larda satılıyor, satılmayan şubeleri bildirin isterseniz, sorun nereden kaynaklanıyor, bulsunlar. CD hususuna gelince yenisini talep edin ama tahminim gene çalışmayacaktır, laptop ile ilgili bir sorun olabilir. Okur mektubuna cevapları genel yayın yönetmenimiz veriyor, editoryal bir müdahale olabilir belki.

Şimdilik bu kadar.
 
Merhaba Eren,

Resmi sitede T. Telekom-Galatasaray maçı cumartesi olarak görünüyor. Zaten cuma günü oynayacağımız Gora maçı nedeniyle bu imkansız ama basketbolu yakından takip etmeyen Ankaralılar bilemeyebilir. Maç TBL´de 11 Kasım 2013 Pazartesi 19:00 olarak görünüyor.

Düzeltilirse iyi olur.
 
Onur merhaba,

fisktür sezon başı açıklandığında giriliyor resmi siteye. TFF muallak bir tarih atıyor ilk olarak (bazı maçların saatleri 00.00 mesela yok çünkü federasyonun sitesinde, bu sezon büyük organizasyonluklar var, istatistikleri geçemiyorlar oyuncuların) daha sonra hafta yaklaşınca takvimi açıklıyor saat ve gün haliyle. Biz de her hafta mecburen düzeltme yapmak zorunda kalıyoruz.
 
Resmi sitedeki maç yazılarında bir kalite düşüşü seziyorum. Geçen senelerde daha detayli, istatistik içeren, takımın sezon içindeki serüvenini anlatan ve orjinal ifadeler-tespitler içeren yazılar olurdu.

Şimdi ise yazılar kisalmis, dil resmilesmis ve soguklasmis. Hangisi daha güzel, tercihinize bırakıyorum. Ben eski yazıları keyifle okuyordum şahsen.
 
Gerekli ve yeterli ilgiyi görmediği, hak ettiği değeri bulamadığı için değişikliğe gidildi. Zaten ciddi emek harcadığımız bu yazıların çok okunduğunu ve paylaşıldığını söylemek güç. Beklenen desteği bulamadık açıkçası.

Dergi-site ekibi olarak iki ayrı alanda çalıştığımız ve daralmaya gitmemizden ötürü de iş yükü arttı, aynı zamanı ayırmak da mümkün olmuyor.
 
YPD1va.jpg


Mayıs 2014 sayısının kapağında Avrupa Şampiyonu Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı var.

Sen Rüyanda Göremezsin Kupa 1 Bizim Müzemizde.

- Şampiyonluk Öyküsü Avrupa'nın En Büyüğü'nün zafere giden hikayesinin en özel ayrıntıları ve hiçbir yerde yayınlanmayan fotoğraflar yeni sayımızda.

#GSDergi Şampiyon koç, Galatasaraylı Ekrem Memnun sekizli finaldeki başarıyı ve sezon boyunca yaşananları içtenlikle anlattı.

Işıl Alben, Şebnem Kimyacıoğlu, Alba Torrens ve Sancho Lyttle medyaya dile getirmedikleri en özel duygularını bizlerle paylaştı.

Kaptan'ı Galatasaray'a getiren o ilk telefon kimden geldi? Şampiyonluk konuşmasında GS Dergi'yi referans göstermesinin enteresan öyküsü.

Eko etkisi. Ondan öğrendiği, karşılaşmadığı numaralar. Öz güven kazanımı. YF'den sonra GS final oynuyorsa o kupayı alır konuşması.

Işıl'dan. Şebo ilgiden rahatsız değil kadın basketbolu gelişimi için. FB performansları hazır olması,

Antalya'dan bi' anı. GS'ye nasıl geldi. Ekrem Memnun: "Bu oyuncularla çok büyük başarılar kazanılır, yolda bırakmıyorlar çünkü..."

Ekrem Memnun Arroyo'nun övgülerinden duyduğu gururu anlattı. Işıl Alben’in kadın basketboluna her açıdan damga vuracağı dönemler geldi dedi.

Turnuvaya gitmeden 15 gün önce antrenmanın tamamının son saniye oyunlarına ayrılması ve KASKİ maçı molada yaşananlara -Lyttle- değindi.

EM: "1999’da Final Four oynadığımız zaman da UMMC ve Fenerbahçe maçlarındaki müdafaayı kullanıyorduk. Detaylarını vermeyeceğim.

"
Finalden önceki gece çok güzel uyudum diyen, sakin görünen Ekrem Hoca'dan kızlara: "Finalde tırnaklar uzayacak, aslan gibi pençeler çıkacak”

Oyuncuların onur savaşı. Basketbolu sevdiklerini ispatlama. Emeklerine sımsıkı tutunma. Bizden sonrakilere miras. Kulübün göz bebeği şube.

Sezonun kırılma anlarından biri Tarsus maçı. Kelsey Bone özelindeki gelişmeler ve takımın Avenida maçı öncesi müthiş kenetlenmesi.

Altyapıdaki İnci Güçlü eğer doğru yapılanma içinde yetişirse Türk kadın basketbolunu başka bir yere götürür.

Ekrem abiden. Seyirci olmamasına dair öz eleştiri. 90'lardan kalma basketbol seyircisi yaratamama üzüntüsü ve öneriler, bir şeyler yapma isteği.

Bone-Zellous transferlerinin hiç duyulmamış tarafları.

Nevriye'ye: "Oyuncu sadece sahada oynamaz, otelde otobüste soyunma odasında da oynar" Eşi Çelen için: "Bir basketbol gözü ve aklı var. Oyuncu gözüyle de bakabilmeyi, empati kurabilmeyi ondan öğrendim."

GS'li Ekrem Memnun'un 11'inde başlayan sarı kırmızı öyküsü. Siyavuş-Altunay öğütleri.

Futbolcu kuzen Fettah Dindar, EM'nin futbol tutkusu. Sıradaki: Final Four. Teker teker geçiyoruz turları. THY Euroleague'de üç sezonda son sekize gelindi.

Uçan Fransız, altyapı hocamız Alain Digbeu A2-Geliştirme Ligi isteğine ve kariyerinin en güzel kısımlarına değindi. Yaklaşık 30 sayfa kadın basket. Eren Loğoğlu hazırlayan.

 
Merak ediyorum "Kamuoyuna Duyuru" adlı yazılarımızi kim yazıyor ?

Özellikle Fenerbahçe hakkında ki yazılarımızi kim yazıyor ?

Adamlar her açıklamalarinda laf sokuyorlar. Bizde adam akıllı cevap verecek,lafı gediğine oturtacak adam yok mu ?

Adamlar yaklaşık 30 dakika önce yazı yazdılar aleyhimize. Bakalım biz nasıl cevap vereceğiz !!!
 
Resmi sitenin basketbol takımımızın kampına ilgisi çok kötü. Hatta geçen haberde çıkan "antrenman 21.00 gibi başlayacak" ifadesi ayrıca faciaydı.

Daha yakından ilgilenmeli, daha çok haber geçilmeli. Fotoğraf, video, röportaj vs vs...
 

Üst