Resmi Site ( www.galatasaray.org )

Galatasaray Dergisi 141. sayısında Basketbol:

Unutulmaz Basketbol Maçları

Yeni bir bölümle karşınızdayız. Genelde futbol için okursunuz liste türevi geriye sayımları, bu kez basketbola uyarlıyoruz, şubeye verdiğimiz önem neticesinde. Unutulmaz maçlar serisini başlatıyoruz. Çok var, biliyoruz. Dönemlerini yansıtan, kadroları anlatan ve yakın tarihten karşılaşmalar olsun istedik ilk seferinde.

Kerem Gönlüm
Üzerinde sarı kırmızı formasıyla Ali Sami Yen Kapalısında da gördük onu, Türk Telekom Arena çıkışının uçsuz bucaksız kalabalığının arasında da... Bir tek o formayla parkede Galatasaray adına mücadele ederken görmemiştik, şimdi onu da aradan çıkardık. Yeni transferimiz Kerem Gönlüm'le bir araya geldik...
 
Resmi site rezil halde basketbol konusunda. Aylardır böyle. Açın bakın şu anda ana sayfaya Efes maçı için tek bir haber var o da altlarda, giriş sayfası zaten futbolla alakalı. Kim takar basketi di mi sayın site çalışanları?

Ya insan biraz ilgi uyandıracak şeyler yapar. Aldığınız maaştan utanın, ayıp be.
 
Resmi site ve Dergi konusunda vurgulamak istediğim bir konu var: Galatasaray Basketboluna gönül veren insanlar olarak hep daha fazlasını gönlümüzden geçiriyoruz. Haksız da sayılmayız kulübün kuruluş felsefesine önemli katkı sağlayan bir branştan bahsediyoruz sonuçta.

Ama benim vurgulamak istediğim konu Eren Logoğlu'nun bu konudaki gayreti. Gerek Dergi'de gerekse Resmi sitede yer alan basketbol haberlerindeki detaylı bilgiler ve ropörtajların altında ciddi emeği var.

Kişisel olarak (katılmayabilirsiniz) Eren eğer o ekipten ayrılırsa Resmi site ve Dergi'de basketbola dair çok az şey göreceğimiz kanaatindeyim. Mesela Carlos Arroyo ropörtajı tek kelimeyle mükemmeldi. Aynı şekilde Ocak ayı sayısında yer alan 90'ların Yenilmez Kadınları ve Şebnem Kimyacıoğlu ropörtajları işine ne kadar iyi çalıştığını ispatlar nitelikte çalışmalar.

Kendi adıma teşekkür ederim. Umarım gayreti sürecin diğer aktörleri tarafından da desteklenir ve daha güzel çalışmalar görürüz.
 
sitemizdeki şubelerin kadroları neden güncel değil ?
açıkçası bir taraftar olarak merak etmekteyim ?
erkek futbol ve basketbol harici hepsinde eksiklik mevcut.
site editörleri gönüllü olarak da çalışmıyor sanırım, klubümüzün maaşlı çalışanları. bu bir iş olduğuna göre kadrolar, haber girişleri vb. herşeyin detaylı ve güncel olması gerektiğini düşünmekteyim.
yanlış mı düşünüyorum ?


örnekler aşağıdaki gibidir;

erkek futbol (kadro güncel)

kadın futbol (güncel olmasını geçtim daha sayfası bile açılmıyor ?)

erkek voleybol (antrenmanda yer alan ancak sitemizde yer almayan oyuncular mevcut. ilave olarak forma numaraları da yazmıyor)

kadın voleybol (güncel değil hala geçen seneki giden oyuncular mevcut)

tekerlekli sandalye basketbol (güncel değil hala geçen seneki giden oyuncular mevcut. ilave olarak gelen oyuncular da açıklanmadı)

kadın basketbol (kadro güncel)

erkek basketbol (kadro güncel)
 

Üst