• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Salı Akşamları Basketbol Organizasyonları (Maltepe GS Pamukspor Tesisleri)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arda Ezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26

Arda Ezer

ARdaQue
Puanları 7
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Arda Ezer
Uzun zamandan beridir istediğimiz düzenli basketbol organizasyonlarına başlıyoruz.

20 Mart Salı akşamı saat 22.00' de İstanbul Anadolu Yakası Maltepe "GS Pamukspor Tesisleri" ' inde basketbol oynuyoruz. Ayrıca yeterli katılım ve ilgi olursa her hafta düzenli olarak Salı akşamları Pamukspor tesislerinde beraber olacağız.

İlgililere duyurulur.

Pamukspor Merkezi

Adres : Tugay Yolu cad. No:4 Maltepe - İSTANBUL
Telefon : (0216) 399 11 90

Kroki

kroki_b.gif

Haydi bakalım gençler, canlanın biraz. Görelim forumdaki basketbolcuları.

GSbasket basketbol turnuvası öncesi ısınma turları..

Dönüşte metrobüse ulaşım zor olur mu ?

Abi yazın beni listeye. İki maç sonra Shipp'in yerine beni önerirler forumda :)

Kerem Bağdat mı Minibüs Caddesi mi ? :P

Minibüs Caddesi orası işte. İsmi Bağdat Caddesi. Orası birkaç km var zaten. :)

hem saatin geç olması hem anadolu yakası olması kötü oldu benim için.

Geçen hafta aklımıza gelmedi ve salonu ayarladık ama yarın akşam Sivasspor' la Turkiye Kupası Futbol maçı var; bu bilgi dahilinde basketbol oynamaya gelecekler varsa bizleri bilgilendirsinler. Duruma göre salonu iptal etme durumumuz söz konusu olabilir.

Ben gelirim eğer organizasyon iptal olmazsa .

Pek fazla ilgi yok gibi görünüyor. Arkadaşlar nedir son durum, çok geç olmadan bir karara varalım artık ...
Sivas kupa maçının organizasyonla aynı akşama denk gelmesi iyi olmadı, biz de bu konuyu atladık hata bizde.

Evet abi sivas maçıyla aynı akşama gelmesi çok kötü olmuş. Ama kupa maçı bir seferliğine kalabilir. Eğer organizasyon iptal olmazsa ben geliyorum. Son durumu yine haber verirseniz ona göre akşam için kombinemi birine vereyim boşa gitmiş olmasın :)

Tamam beyler pekala, hiç olmadı beraber şut atarız yapacak birşey yok. Bu aksam saat 22.00' de Pamukspor' da görüşürüz.

Abi kaç kişiyiz bilmiyorum ama gerekirse fazladan 1-2 kişi getirebilirim. İsteğe göre tabi

Akşam görüşürüz :)

Tamam abi ben 2 kişi getiriyorum. Birde nasıl giriyoruz tesislere? Ücret konusu filan bilgilendirirseniz ona göre hazırlıklı olalım

Tamam abi ben 2 kişi getiriyorum. Birde nasıl giriyoruz tesislere? Ücret konusu filan bilgilendirirseniz ona göre hazırlıklı olalım

Tesislere girişte 10-11 salonu kiraladık derseniz problem olmaz. Ücret de toplamda 90 TL. , orada toplayıp vereceğiz.

Yorucu ama keyifli bir akşam oldu, katılan arkadaşlara teşekkürler :)
Kondisyon eksikliğine salonun da bir hayli havasız olması eklenince zaman zaman maçtan yorgunluğa bağlı kopmalar gerçekleşti ama yine de güzeldi.

Her hafta salı akşamları Pamukspor da görüşmek üzere :)

Beyler yarın akşam (27 Mart Salı) Pamukspor' a kimler geliyor?
Tekrar tekrar bu başlık altına yazmaya gerek yok, her hafta salı akşamları saat 22.00' de Pamukspor salondayız.

Geri