• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maç | Paok 81 - Galatasaray Nef 74

Puanları 0
Çözümler 0
@Erdoğan Selkan
Tarih: 25 Ekim 2021
Saat: 19:30
Salon: Paok Sports Arena
Yayın: TivibuSpor 2

Grupta ilk iki maçını kazanan Galatasaray Nef, ilk iki maçını kaybeden Paok deplasmanına çıkıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmıştık, cumartesi günkü güzel galibiyetle biraz daha ivme kazandık. Umarım güzel oyunumuzu devam ettiririz bu maçta da.

Başarılar Yenilmez Armada'ya...

Takım ne ara gitti daha Efes maçı bitmedi.

Ben de kazanacağımızı düşünüyorum.

Golden State'in maçlarını neden Tivibuspor 2 yayınlıyor?

Aferin ege ciddi katkı verdi

5-0 a 12-0 la karşılık verdik.

düzeltiyorum 15-0
edit:17-0 oldu

Yine rakip oyunda yokken, Bost'un aşırı gereksiz 9 metre üçlüğü ile 2 sayı buldular fastte. Bu da -2 yazıyor işte takıma ama istatistiklere yansımıyor işte.

Savunma yapınca nasıl da mis gibi skorlar ortaya çıkıyor. Kafamız da rahat ne güzel.

Şuana kadar gayet iyiyiz ancak muhakkak yorgunluk olacaktır. Efes maçından 2 gün sonra başka gün yokmuş gibi bu maçı koyan FİBA'ya selamlarımı iletiyorum. Kaybedersek yorgunluk ve bench yetersizliğinden kaybederiz.

Ekrem Hoca fena haşladı takımı molada. Böyle devam , güzel.

Maç sonunda yorgunluk mutlaka olacaktır. Oralara farklı girmeliyiz.

D
Yine rakip oyunda yokken, Bost'un aşırı gereksiz 9 metre üçlüğü ile 2 sayı buldular fastte. Bu da -2 yazıyor işte takıma ama istatistiklere yansımıyor işte.
Değişmeyecek bu artık ümidimi kestim. Bost'u böyle kabul edeceğiz.

Az yiyince az atıyoruz. Ben çok atan takımı geri istiyorum :)

Kravish'in üst üste 5 sayısıyla eşitledik. Üçüncü çeyreği bu şekilde bitirip son çeyrekte tempoyu yükselterek basıp geçmemiz lazım. O kadar enerjimiz var mı ondan emin değilim.

Her maç ilk yarıda oluşan skor, dördüncü periyotta anca oluşabildi. Tuhaf bir maç. Bu kadar yüksek sayı yiyen takım olup yorgunluğa rağmen 3 çeyrekte 55 yemek de tuhaf.

Kravish kaçıncı boş orta mesafesini kaçırdı sayamadım...

Dayanın Aslanlar!

DAP makine gibi hala devam ediyor. 7/8 ile şut atıyor adam canavar gibi atlet :D

Geri