• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu´nu Karşilamaya Gidiyoruz

Puanları 0
Çözümler 0
@Alperen Küçük
Engelsiz Aslanlar'ın yarın 17:30'da Atatürk havaalanında olması bekleniyor. Biz 17 gibi orda olmalıyız. İMKANI OLUPTA GELMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR!

İmkanı olup da gelmeyen diyelim Alperen, zira ben gelemiyorum :)

Gideceklere şimdiden teşekkür ederim.

Beyler havalimanı zaten benim, rahat olun gelirken.

Bağrımıza basmaya gidiyoruz takımımızı.

Arkadaşlar 16:30 da Zeytinburnu Metro durağının girişinde buluşup Aslanları karşılamaya gideceğiz herkesi bekleriz. Ne yapsak az.

Başlığı sabitelesek iyi olur diye düşünüyorum,başta farketmedim.Bu günlerin değerini bilmek,keyfini çıkarmak lazım.Bir avuçtan fazla oluruz umarım.

Beyler kimse gitmedi mi hiç bir haber yok. İlgi az kaldı sanırım.

Şamil Turançiftçi ve tayfası oradaydık.Yaklaşık 100 kişiydik(yıldızteknik,marmara,itü vs) .Çok iyi oldu,çokta güzel bi karşılama oldu.Şampiyonlar geldi,bağrımıza bastık.Kupaya rağmen hakem hatalarından yakınıyorlardı.
Pascal Noumayı karşılamaya gelen Beşiktaşlılar ve Nihat Doğana kalkan eller kırılsın yazan pankartla gelen Nihat Doğan aşireti de günün ilginçliğiydi. Gelen herkese teşekkürler.

Bugün Engelsiz Aslanlarımızı karşıladık, 100 kişi kadar. Her anı çok güzeldi, sanıyorum GSTV’de canlı yayınla verdi görüntüleri, izleyen olmuştur belki.

Önemli noktaların altını çizmek gerekirse ;

Teknik heyet ve oyuncularımız, bu şampiyonlukta ultrAslan - Avrupa’nın çok büyük bir katkısı olduğundan bahsettiler. O destek ve baskının şampiyonada yanlarında olmasaydı kupanın gelme ihtimalinin çok düşük olduğunu belirttiler.

Bütün maçlar boyunca skandal bir hakem yönetimi olmuş, bunun en üst noktasını final maçında yaşamışlar. Kadın hakem inanılamayacak kararların altına imza atmış, bunun da üstesinden geldi takımımız.

En önemli dilekleri, 15 Mayıs Pazar günü saat 12:00’de herkesin Ahmet Cömert Spor Salonu’na gelmesi. Bu şampiyonluk sonrası dolu bir Ahmet Cömert görmeleri en büyük hakları sanırım.

gidemediğim için çok utanıyorum kendimden

Tam da zamanında sakatladık ayağı. Giden herkesin ayağına sağlık. 15 Mayıs ta salonu doldurarak alacağız inşallah gönüllerini.

Arca'ya bak sanki Sedat hoca Koç değil bizim Arca koç havalara bak :) .

jEAoAY

ahahaha Şamil abi :D

GSBasket hak edenin her zaman yanında olacaktır.

Arca Sedat Hoca'nın çocuğu gibi çıkmışsın :)

Giden herkese teşekkürler. Matt'in çektiği videodan da ne kadar güzel bir atmosfer oluştuğunu görüyoruz zaten.

Çok kötü çıkmışım :D

ya arkadaşlar sedat hocam maçtan önce yarım saat canımı okudular diyor. ne olmuş orda, olay nedir bilen varsa anlatsın lütfen?

Geri