San Antonio Spurs

Oğlum 1.liği parayla mı sattınız anlamadım ki ?
Daha önünüzde kapı gibi Lakers deplasmanı varken ne bu rahatlık..
Sas, Oklohoma'dan kaçıp Dallas'ı tercih ediyor 2. tur için diyeceğim ama fazla hayalcilik olacak..
 
Spurs playofflarda mümkün olduğu kadar Lakers, Dallas ve Portland dan uzak durmalı bence. Lakers malum, Dallasda en iyi playoff serilerini Spurs a karşı oynuyor malum derbi, yanılmıyorsam son 10 senede 4 kere eşleştiler 2sinde Spursu elediler. Bence Dallas dua ediyordur 2.lige Spurs düşsün diye. Portland da çok ters geliyor Spurs a. Portland 5.liğe çıkamaz dolayısıyla 1.nin yoluna çıkamaz. Spurs kendisi için en iyi senaryo 1. olarak kalmasıdır bence. Fiksturleri entersan son iki maçları b2b Lakers ve Suns deplasmanı, Lakersa yenilirlerse o şok ve yorgunlukla Suns bir tekme atip 2.liğe düşürebilir daha önce düşmese bile.
 
Sabah maçın tekrarını izledim,1-1 yaptık ama takım pek umut vermiyor.Seneye yeni yapılanmaya Parker'ı sepetleyip başlamak gerek.

bence de onun etrafına kurmak lazım furkan.
t-duc ve manu dönemi bitti bitiyor..
elde kalan tek sağlam parça o ve iyi olunca neler yapabildiğini biliyoruz..
sorumluluk altına girince bence daha iyi oynayabilir..
yıllardır hepsi duncan'ın kollarının altındalar ama artık ıslanma zamanı.
 
Bana göre de Parker öyle etrafına takım kurulacak adam değil,hala değerliyken ne koparırsak kar tarzı bir takas yapabiliriz.Ben George Hill'e güveniyorum.Yanında Blair,Splitter,Neal tutulup,Parker'a karşılık da draft hakkı,potansiyelli adam tarzı bir şeyler alınabilir.Birkaç kötü sezon geçirip,iyi bir draft yakalamaya çalışsak fena olmaz sanki.Bilmiyorum belki de ben Parker'ı sevmediğimden onun sürükleyici bir oyuncu olamayacağını düşünüyorum.
 
Sezon boyu müthiş bir enerji sarfettiler 1. olabilmek, daha doğrusu Lakers'ın önüne geçebilmek için. Bu çabaları normal sezon sonunda formdan düşmelerine sebep oldu. Tabii sakatlıkların da payı vardır bunda ama Play-Off'a girerken daha diri bir takım olması gerekiyordu. Nitekim San Antonio sadece CP3 eline bakan New Orleans'ı gördükçe 1. olduğuna bin pişmandır. :D

Bütün sezon galibiyet sarhoşluğu yaşattığı taraftarlarını ilk turdan elveda diyerek ayıltmış oldular..
 
George Hill'e karşılık Leonard-Lorbek ikilisini almak iyi oldu.Hill'i çok severim ama hem kontratının son senesi,verebileceğimizden fazlasını hak ediyor,hem de ne Hill,ne de Parker bu saatten sonra takımı sırtlayabilecek oyuncular değil.Ayrıca takas sonucu 2. turdan Letonyalı ümit vaad eden bir oyuncu aldık sanırım.19 yaşında 2.06,çok iyi şutörmüş ama baya ince.Nba'de oynamak istiyorsa iyi çalışması lazım.Takım olarak da bir an önce Parker'ı da takas edip sıfırdan başlama zamanı.
NOT:Başlık 2. sayfaya düşmek üzereydi,zor kurtardım,Burak Barut göreve:):)
 
Ben Parker veya Ginobili'den birini feda ederler mi diye beklerken Hill gitmiş.. Hiç anlamadım bu işi.. Gelenleri tanımadığım için bir şey diyemem ama Hill ölmüş takıma can veriyordu diye biliyorum. Neyse bakarız.
 
1.tur son sıralardan seçtiğimiz oyuncudan sanırım yeni bir george hill çıkarmaya çalışacağız. Bu arada lorbek 2005te draft edilmiş. Bizimkiler anlaşılan scola olayından sonra yoğurdu üfleyerek yemeye başlamışlar. :D
 
G.Hill Ginobili ile beraber takımın en iyi 2 isminden biriydi..Zaten çok yaşlı bi takımdı genç ve iyi oynayan adamı ne diye gönderirsin..Duncan buranın efsanesi onu anladım,Ginobili gibi zeki bir oyuncu da çok ender bulunur onu da anladım ama bari takımı yönlendirmeyen bi guard olan ve artık değer anlamında son zamanlarını yaşayan Parker'ı neden takasta kullanmazlar anlayamıyorum..
 
Daha önce de yazdım.G.Hill'in takasla gitmesi Spurs'un karanlık geleceğini karartmaktan başka bir şeye yaramaz. Aynı hataya Boston da düştü.. Vermeden almak Allah'a mahsustur.. Bir şey vereceksin, bir şey alacaksın.. Duncan-Ginobili ve Parker'ı bir arada tutmaya çalıştıkça SAS geri gidecektir ve düşüşü beklediğinden de sert olacak. Boston'ın pp-kg ve ray'i bir arada tutmaya çalıştıkça geri gitmesi gibi.
 

Üst