San Antonio Spurs

Lokavtun bitmesinini sabırsızlıkla beklememin 3-4 sebebinden biri. Bir önceki lokavtta olduğu gibi bu lokavt çıkışıda şampiyon olmamız tek dileğim yoksa detroitin yaşadığı gibi bir döngü yaşanması büyük ihtimal ginobiliyle parkerın perfonmasları henüz düşmemişken(özellikle ginobilinin) tek çıkış yolu bu gibi gözüküyor umarım eski günlere döneriz
 
Tony Parker , Fransa da katıldığı bir radyo programında San Antonio nun Duncan ile son şampiyonluk şansını önemli bir takas yaparak kullanacağını söylemiş..center düşünülüyormuş..Clippers tan Kaman veya Utah tan Al Jefferson olabilir benim görüşüm..Clippers , Richard Jefferson ı istiyor..Utah ta Al Jefferson ın yerine kısa forvet arayışı içinde..bakalım neler olacak..
 
Ben Parker'ın takas edilip Hill'in önünün açılması görüşündeydim,Parker'ı takas etmeye de baya uğraştı sanırım bizim GM ama olmayınca kontratı sezon sonu biten ve yeni kontrat veremeyeceğimiz Hill takas edildi.Hiç izlemesem de Hill'in takasıyla kadromuza kattığımız Leonard'dan insanlar baya umutlu konuşuyor.Yine bu takasla hakları alınan Lorbek gelecek yıl gelir mi ya da gelirse ne yapar merakla bekliyorum.Geçen yıl beklentileri hiç karşılayamayan Splitter-Blair 2'lisi iyi katkı verir,Richard Jefferson'un 12M'luk kontratından kurtulup 2 rol oyuncusu katabilirsek takıma nispeten kısa oynanacak sezonda Duncan'la son şansımızı deneyebiliriz.
 
Lorbek in Spurs ile sözleşmesi yok..sadece NBA hakları Spurs te..Lorbek in şuanda Spurs ile hiçbir bağı yok yani..aynı Spanoulis gibi..keşke 2 sine sözleşme önerebilecek cap boşluğu olsaydı..ilaç gibi gelirlerdi bu kadroya..
 
Furkan'ın dediği gibi, yarın lokavtı bitirecek toplu iş sözleşmesi imzalanır imzalanmaz San Antonio Spurs'un ilk işi Richard Jefferson'un tuhaf kontratının "Amnesty Clouse" ile devre dışı bırakılması olacak.Böylece çok küçük bir farkla Salary Cup'un altına inecekler.
 
Hill'in takasından sonra Parker'ı yedekleyecek bir oyuncu gerekiyordu,T.J. Ford hamlesi geldi.1yıl,1.3M$'a gayet güzel hamle,sevdiğim bir oyuncudur ama ne kadar katkı verir göreceğiz.
 
Batı'da 12-7 ile 3.sırada bulduk kendimizi.Hornets deplasmanında son saniye Duncan sayısı ve toplamda attığı 28 sayı ile galibiyeti getirdi.Atlanta'yı ikinci yarıda etkili oyunla geçtik rahat bir şekilde Splitter'in 20 dakikada 16 sayı 8 ribaund 2 asisti etkileyiciydi.Bonner'da 5/7 ile 3 lük attı.Bu gece Minnesota deplasmanı var 106-96 kaybetmiştik bu sezon yine orda.
 
16-9 olduk batıda 3.sıradayız 107-96 lık OKC galibiyetinde Parker 42 sayı 3 rib 9 asist ile maçı getiren oyuncu oldu.İç sahada kolay kolay yenilmeyen bir takım var bu sene Rockets maçında da ikinci devre 20 lerden gelip maçı almıştı takım.
 
memphis maçı var gece...boston karşısında döküldü memphis, tony allen yoktu...tony allen'ın oynayıp oynamayacagı maç saatinde belli olacakmış...bir galibiyet daha alacak gibi görünüyor spurs...
 
Bu gece 9 maçlık deplasman turnesine çıkıyor takım 18 günde 9 maç.Ginobili bu maçtan sonra takıma katılacağını duydum umarım doğrudur.
 
memphis galibiyeti...sırada philly var...seyir zevki yüksek maçlardan olur fakat philly evinde çok net favori...elton brandsiz yendiler evlerinde lakersi...elton baba dönerse banko bile denebilir..
 
Dolu dizgin gidiyoruz yine üstüste 3.deplasman galibiyeti Nets karşısında.2.çeyrekte kopan bir maç oldu 24-22 lik ilk çeyrekten sonra.Ginobili'nin geri dönmesi daha olumlu hava katacaktır takıma.Bu sene belki final belki şampiyonluk niye olmasın.
 
6 sı deplasman üst üste 9.galibiyet Toronto'dan çıktı.Parker 34 sayı,14 asist.3 ribaund ile yine damgasını vurdu maça.Ginobili'nin dönmesi takıma olumlu yansıdığı belli.Sırada Clippers deplasmanı var.
 
Batı'da liderliği OKC den aldılar.Şimdiki hedef Play-off sonuna kadar ev sahibi olmak en önemli rakip Chicago bence,az maç kaldı inanılmaz hücum ediyo takım arada Boston deplasmanında iyi değillerdi ama kazanmasını bildiler yinede.
 
Batı'da 1 maç eksiğine rağmen lider oldu takım bu gece Kobe'siz 2 gece önceki 14 sayı farkın rövanşı var.SAS kazanır dolu dizgin devam eder.
 
last march of the veterans :) :) gümbür gümbür şampiyon olacaklar...zaten tony-timy-gino 3 lüsüne böle bir şampiyonluk yakışırdı artık gino ve timy yavaş yavaş kariyerlerinin sonlarına yaklaşıyorken...
spurs'teki rotasyon şuan hiçbir takımda yok hatta boston-miami benchini toplasan bir tane spurs benchi etmiyor o derece...
 

Üst