Şinasi Önengüt'ün Açıklamaları

arkadaşlar şubemizin genel sekreteri Ş.Önengüt dergimize takımımız hakkında açıklamalarda bulunmuş
-takımın bu sene boy ortalamasının 2.01 ortalamayla liglerin en uzun takımı olacağını
-liglere hızlı bir başlangıç yapmak için yoğun çalışma yaptıklarını
-hepimizin merak ettiği canımızı sıkan yabancı oyuncu konusunda takım içi dengelerin oturması için ocak 2005 transfer yapmayı düşüntüklerini Ardanın transferi gerçekleştiği için 2 mevkiye yabancı düşündüklerini
-Trabya Metin Oktay tesisderinin şubeye devrinin gerçekleşmesi için bir kaç işlemin kaldığını
-Trabya tesislerinde kapasitenin 2500 kişiye çıkması halinde maçların federasyon kararı gereği oynayabileceğimizi
-pazartesi çarşamba günleri Gayrettepedeki ofiste eski yeni basketbolcular kongre üyeleri ve taraftara açık toplantılar yapıldığını
-taraftara yakın olmak için internet sitesi kurma çalışmaları başlandığını açıkllıyor.
 
hepimizin merak ettiği canımızı sıkan yabancı oyuncu konusunda takım içi dengelerin oturması için ocak 2005 transfer yapmayı düşüntüklerini Ardanın transferi gerçekleştiği için 2 mevkiye yabancı düşündüklerini

Ne yani basketboldaki yabancı transferi de mi ocağa kaldı? SAnırım bizim yönetim ocak ayını çıkaramayacağını bildiği için "çıkmaz ayın son çarşambası" hesabı herşeyi "ocakta yapacaz" diyerek sallıyorlar. Takım dengeleri otursunmuş..

Ne dengesi yahu sanki 1 milyon dolarlık adam getirecekler USA den. Getirecekleri adamlar 50 bin dolarlık herifler onları bile alacak paramız yok diyemiyorlar. Gülüyorum bu laflara.

Adam gibi çıkıp "para yok yabancısız oynayacağız" deseler çok daha güzel bir iş yapmış olurlar. Böyle salakça laflarla milleti oyalamaya çalışarak son derece sevimsiz oluyorlar taraftarın gözünde. Ocak gelsin hem futbolda hem de basketteki transferleri göreceğiz(göremeyeceğiz diyecektim).
 
Daha liglere başlamaddan önyargılı olmamak lazım..Destek vermek lazım,sonrasına bakmak lazım... :idea:
 
bende destek verme taraftarıyım ama sonuçta kesinlikle beğenmedim durumu... ancak şöyle bir yorum çıkarabilirim...
elde para yok biliniyor. nasılsa takıma çok güveniyoruz 3 yil önce beşiktaşın yapıtğı gibi playoff u zaten garantileriz türk oyuncularla.. lig sonuna doğru yabancılar gelir 5-10 maç takıma ısınır ve playoff larda beklenmedik başarıyı yakalarız diye düşünüyor olabilirler....
stratejist değilim ama yabancısız sezona başlamanın başka bir açıklaması aklıma gelmiyo...
peki bizim için değişen birşey olur mu? destek verecektik de şimdi yabancı yoksa destek vermem diyenleri bilmem ama ben yine tribündeyim..
 
utku demiş ki:
3 yil önce beşiktaşın yapıtğı gibi playoff u zaten garantileriz türk oyuncularla..
sevgili utku beşiktaş'ın 3 yıl önce yaptığını ve herkezin taktirini kazandığını
biliyoruz. o kadroya göre bizim kadromuz hem geniş hem daha tecrübeli tek eksiği beşiktaşın F.Solak kiralık diğer oyuncularla 3 yıllık sözleşme yapması bizim ise F.Solak ,C.Şahin ,A.Vekiloğlu kiralık diğer oyuncularla 1yıllık sözleşme imzalamamız.
-inanıyorum bu sene C.Şahin ,E.Ekmen ,F.Solak ,A.Vekiloğlu başta olmak üzere yerli oyuncularımız başarılı olup milli takım seviyesine ulaşacak oyuncularımız olacak sözleşmeleri 1yıllık ve kiralık olduğu için kulübümüz bu işten zarar edecek sadece Türk basketboluna yeni yıldızları elimizle bedava sunacağız.
 
utku demişki diye başlayan cümleyi demedim seko kardeşim.. cümlenin sonunda "öyle düşünüyor olabilirler" dedim:) ayrıca umut tınay röportajında bir yerde okumuştum, bize 3 yıllık sözleşme imzalattılar ama sonra tasviye ettiler gibi (o anlamda bişeyler) söylemişti. ayrıca artık 3 yıllık imza basketbolda attıramıyorsun ne yazıkki durum böyle..
 
Ya Allah aşkına sözleşmelerin yıllarımı sorun oldu şimdi de...Bu yıl 100.yıl..Herkes elini vicdanına koysun ve karşılıksız desteklesin Galatasaray'ın bütün branşlarını..Çünkü 100.yıl bir daha hiç gelmeyecek..
 
Gelecegi parlak genc oyuncularımız var. Gönül ister ki sözlesmeleri uzun olsun.Yıldızları parlayınca efes-ülker elini kolunu sallayarak alamasın...
 
Yabancıları geçelim bi bizim çalışmalar nasıl devam ediyo.Bjk Fener İtalyada.Ayrıca gazetelerde özel maçlar yaptıklarını okuyoruz.Tamam kampa gitmek şart deil ama özel maç niye yapılmıyo yada yapılıyor da biz mi bilmiyoruz.Yabancı içinse bi isim Roy Hairstone.Arkadaşlar ne düşünür.
 

Üst