• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Seed of Chucky

seedofchucky.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0387575/

Bildigimiz Chucky efsanesi komedi furyasina donmek uzere.
Freddy v Jason dan sonra eski korkularimizdan birini daha kaybettik.
Yazik.

WHITE NOISE (HAYALET SESLER)

hayalet.JPG

Jonathan Rivers’ın (Michael Keaton) eşi Anna bir cinayete kurban gitmiştir. EVP (Electronic Voice Phenomenon) hakkında bilgi edinen Jonathan eşiyle iletişim kurmayı dener. Sanki Anna, başka cinayetlerin önlenmesi için ona ulaşmaya çabalıyordur. Yoksa Jonathan mı öyle sanıyordur?

Jonathan EVP’nin tehlikeli dünyasında araştırma yapmaya devam ettikçe sadece katili rahatsız etmez, aynı zamanda öteki dünyadaki ölülerin de huzurunu bozar. Jonathan’ı öldürmek isteyen birden çok insan (yoksa ölü mü demeliyiz) vardır. Kendini EVP’ye fazlasıyla kaptıran Jonathan’ın gerçek dünyayla olan bağı da zarar görmeye başlar. Bir kitapçı dükkanı işleten Sarah Tate (Deborah Kara Unger), onun bu araştırmasında tek yardımcısı olacaktır.

Chucky bizimdir bizim kalacak!

Diarios de motocicleta (Diarios de motocicleta )

mptv19ti.gif

Ernesto Che Gueveranin Alberto Granado yla ciktigi Guney Amerika turunu konu aliyor film.
Filmin iki ozelligi var.Biri goruntulerin guzelligi.Param olursa mutlaka giderim dedigim yerlerde geciyor.Misal Perudaki Inca uygarliklari.
Ikinci ozelligide Che Gueveranin politiik gorusunun nasil belirlendigini gosteriyor.

eğreti gelin geliyor kaçmaz,)

İÇİMDEKİ DENİZ

Alejandro Amenabar'dan muhteşem bir film daha. Daha önce Tez (Muhteşem özel seçenekleri olan bir dvd si var) ve Diğerleri filmini izlemiştim. Venedik film festivalinde de ödül çıkarmış. Gerçek bir hayat hikayesi. İzlemek için sabırsızlanıyorum.

X' Alıntı:
Diarios de motocicleta (Diarios de motocicleta )

mptv19ti.gif

Ernesto Che Gueveranin Alberto Granado yla ciktigi Guney Amerika turunu konu aliyor film.
Filmin iki ozelligi var.Biri goruntulerin guzelligi.Param olursa mutlaka giderim dedigim yerlerde geciyor.Misal Perudaki Inca uygarliklari.
Ikinci ozelligide Che Gueveranin politiik gorusunun nasil belirlendigini gosteriyor.

Filmi başka izleyenler varmı bilmiyorum ama beni Nehrin karşısına yüzme sahnesi çok etkilemişti. Görüntüler doğanın güzelliği gerçekten harikaydı. Bu yolculukta gördükleri CHE'nin ileriki yaşamını etkiliyor gerçekten. Gerçek bir yaşam hikayesi olması açısındanda bence mutlaka izlenmeli.

Patch Adams

Kendi istegiyle akil hastanesine yatan 30'lu yaslardaki bir insanin,orada insanlarla degisik bir iletisim kurdugunun farkina varmasi ve bunun üzerine tip egitimi almaya karar vermesi.Tabi üniversite hayati cok degisik olaylara sahne oluyor...Izledigim en iyi filmlerden.Robin Williams'i bu filmde izlerken kendimden cok fazla sey buldum.Degisik bir hayat felsefesi,mutlaka izleyin...

Ondskan

ondskan.jpg

Ülkesinde en çok satanlar listesinde aylarca bir numarada kalmış, aynı adlı otobiyografiden uyarlanan “Şeytana Karşı”, 2004 Yılında En İyi Yabancı Dilde Film Oscar’ının güçlü adaylarından biriydi. Zaman zaman seyircisini zorlayan şiddet sahneleri de içeren “Şeytana Karşı” aileden, okula her kurumu saran şiddetin fotoğrafını çeken, stilize bir yapım. Yönetmen Hafstrom filmin her karesini ayrı bir özenle çekmiş. İsveç’in en ünlü yazarlarından birisi olan ve zaman zaman açıklamalarıyla ülkesinin politik gündemini de ziyadesiyle meşgul eden Jan Guillou’nun “Evil (Ondskan) – Evil” adlı romanından uyarlanan film, ikinci dünya savaşı sonrası İsveç’i ile ilgili olarak da pek çok şey anlatıyor.

Konu : Delikanlılık çağının bildik karmaşasını yaşayan Erik Ponti için hayat pek çetin geçmektedir. Okulda öğretmenleri ve arkadaşlarıyla sorun yaşamaktadır. Ölesiye kavga etmek yaşantısıın rutin bir parçasıdır, daha da kötüsü eve geldiğinde kendisine fiziksel şiddet uygulamaktan hoşlanan üvey babasının gerekçesiz dayaklarına maruz kalmaktadır. Okulda karıştığı kavgaların birisinde çizgiyi aşan Erik okuldan atılır. Eğitim hayatı tehlikeye giren Eric’in annesi, her türlü fedakarlığı yaparak Erik’i liseyi bitirebileceği pahalı bir yatılı okula yollar. Erik için evden ayrılmak başlangıçta kurtuluş gibi görünse de olaylar beklendiği gibi gelişmez. Çok geçmeden yeni okulunun, öğrenciler arasında acımasız bir kast sistemine sahip ve bu sistemin altındakiler için hayatın cehennemden farksız olduğu, öğretmenlerin bile öğrencilerin baskısının altında ezildiği bir hapishane olduğunu fark eder.

Isvec yapimi 114 dakika

-----

Bu sabaha karsi izledim.Oldukca etkiledi beni.Isvecten film cikarmiymis diye soranlara cevap verebilirim en azindan =)

İçimdeki Deniz
Mar adentro

icimdekideniz150.jpg

Korku türündeki "Diğerleri" ile büyük ilgi gören genç yönetmen Alejandro Amenábar, bu kez gerçek yaşamdan uyarladığı güçlü bir dramla karşımızda. 26 yaşında denizde geçirdiği bir kaza sonucu bel kemiği kırılan ve boynundan aşağısı tutmayan İspanyol denizci Ramon Sampedro tam 30 yıl ailesinin bakımına muhtaç, yatalak yaşamak zorunda kalıyor.
Ölme hakkını kullanma mücadelesini verdiği yaşam öyküsünü anlatan film, ötanazi konusunu irdeliyor. Altın Küre'de en iyi yabancı film ödülümnü alan film, aynı dalda ve makyaj olmak üzere 2 dalda Oscar adayı.

http://www.mar-adentro.com/

hitch

Umarım resmi koymayı başarabildim:)

Bugün sinemada Aşk Doktoru'nu izledim gerçekten çok eğlenceliydi. Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. Aşka yüreğinden inananlar varsa hiç kaçırmasın hatta.. Eva Mendes'i tanımayan varsa Zaman Tükeniyor'da Densel Washıngton ile oynamıştı en son. Hatta Hızlı ve Öfkelide de vardı. Kendisi Jennifer'ın tahtına aday.(Bence 1 numara ama :D ) Sadece ellerinden kaybediyor. Tırnaklarını yediği bariz ortada. Bir bayana hiç yakıştıramıyorum gerçekten ama naparsın :wink: [/url]

Million Dollar Baby i seyretmeyin sporcu yada duygusalsiniz.
Resmen gecenin bu saati dagildim ya.
10 dakkadir kendime gelemiyorum.
Hay clint eastwood senin ben..

Yeni dünyaya açılan bir kapıdan; The ISLAND'ı(ADA) öneriyorum. Klonlama üzerine çevrilen bu filmde kesinlikle duyguları bulacaksınız. Gidin görün ve izleyin. Hele birde benim gibi Scarlett Johanson hayranları kaçırmasın:)

Ben cok begenmedim valla.
Ne zamandir yazmadigimi topice geri donelim hehe.Saol Almeida.
Son gunlerde izlediklerimizden gecelim.

Skeleton Key

poster-skeletonkey.jpg

Cok begenilmesede film benim hosuma gitti.Zaten klasik bir evin icinde gecen gerilme sahneleri disinda filmin sonundaki durum beni tatmin etti acikcasi.
Tek sorun filmdeki inanirsan gercegi.Bayatladi bence.Gerilmek icin izlenebilir film.

House of Flying Daggers

B0007Q6VXC.01.LZZZZZZZ.jpg

Bir uzak dogu filmi daha.Hero dan farki biraz daha duygusal olmasi herhalde.
Yinede begendim.Zaten bu tarz filmlere saygim var.Hero nun yonetmeni Yimou Zhang in elinden ciktigini cok rahat anliyorsunuz zaten.
Hero kadar gorsel degilsede kaliteli bir film.

Fever Pitch

poster1_full.jpg

Bir tribuncunun mutlaka seyretmesi gereken bir film.
Takim aski ve diger ask (kotu bir tanim oldu gerci bu ama hehe) in koordinasyonunun ne kadar zor oldugunu anlatiyor.
Ben bayildim filme.Drew tum tatliligiyla filme renk katmis zaten.
Go Red Sox!

The Notebook

the-notebook-ver2.jpg

Son zamanlarda izledigim en saglam duygusal film.
Cok fazla yorum yapamiyorum acikcasi.Sevgiliyle gidilecek film olayi.Ha tabi sevgilinize guveniyorsaniz =)
Sevginin ne oldugunu hatirlatan bir film..

Bu aralar bunlar disinda klasik amerikan filmlerinide seyrettim.
Hitch
War of the Worlds
Mr and Mrs Smith
vs.vs.vs
Bunlar hakkinda pek konusucak bisi yok.

Sormak istediginiz film varsa onun hakkindada yardimci olabilirim.

Filmlerle kafayi yemis insan X.

Senden film yorumları almakda güzel X :)
301 tertip arkadaşım geçen cuma geldi. Sen ne zaman çıktın?

301 tertip yenimi cikti nasil oluyor o =)
303 kisa donemler yeni cikti.Karistirmis olma.
303 uzun donemim ben.Yani daha var.Cikamadik daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri