• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Son 16 Muhtemel Rakiplerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alper Gülgen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Çözümler 0
@Alper Gülgen
H Grubu’nu 10 puanla ikinci sırada tamamlayan Galatasaray gruplarını birinci sırada tamamlayan ekiplerle eşleşecek.

Sarı-kırmızılılar kendisinin de yer aldığı H Grubu’nun lideri Manchester United ile eşleşemeyecek.

İşte Galatasaray’ın muhtemel rakibi olan diğer grup liderleri:
Paris Saint-Germain, Schalke 04, Malaga, Dortmund, Juventus, Bayern Münih ve Barcelona.

Diğer yandan guplarında ikinci olup son 16 Turu’na kalan takımlar şu şekilde:
Porto, Arsenal, Milan, Real Madrid, Shakhtar, Valencia, Celtic.

Benim istediğim takım Psg ya da Schalke.

İsim olarak bakıldığında grup ikincileri daha zorlu gibi.
Schalke ya da Malaga iyi olur. Çeyrek final için umutlanırız.

Schalke yada Malaga olmalı kadro kalitesi olarak fazla farklar yok.Malaga ise ilk tercihim Malaga Ş.liginde tecrube sorunu yaşayabilir.
Kim gelirse gelsin transfer şart bence Hücum oyuncusu ihtiyacımız var Forvet yada Forvet Arkası oyuncu şart gibi mesela bugün Bragadaki Eder çok iyi bir oyuncu o tarz bir isim gerekli bence.

Juve veya Malaga çok iyi olur.

Şükürler olsun Son 16 'ya kalmayı başardık bi şekilde. Muhtemel Rakipler arasından en ideali Schalkeyle birlikte Juventus bana göre. Malaga çok daha tehlikeliymiş izlenimi veriyor sanki..

Juve, Schalke, Malaga nispeten daha dişimize göre. Ama takım iyi gitmiyor. Rol dağılımı konusunda sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Geçen seneden en büyük fark takımdak, general sayısının fazla olması. Fatih Terim'in bazı ayarlar yapması lazım rol dağılımında.

Malaga ve Shalcke ilk tercihlerim.

Juventus,Psg soraki iki adayım

İspanya'da 'klasik tabirle' Barcelona'ya yakınlığı ile tanınan Mundo Deportivo gazetesinin kullanıcılarına sunduğu oylama, bizleri de ilgilendiren bir sonuç gösteriyor...

Gazetenin internet sitesinde yapılan ve 'Barcelona'nın bir üst turda hangi takımla eşleşmesini istersiniz?' sorusuna yanıt arayan ankete katılan 5 binden fazla kullanıcı Porto, Milan, Arsenal, Shakhtar Donetsk ve Galatasaray arasından; sarı-kırmızılı ekibi açık ara farkla istediklerini ortaya koydu.

Katılımcıların %49 oyunu alan G.Saray'ın ardından %20 ile AC Milan gelirken onu %13 ile Arsenal ve %10 ile Porto takım ediyor. Katalan taraftarlar bir üst turda Mircea Lucescu'nun ekibi Shakhtar'ı ise rakip olarak görmek istemiyor. Ukrayna temsilcisi ankette sadece %7'ik bir kesimin tercihi oldu.

Habere gelen kullanıcı yorumlarında ise ortak fikir G.Saray diğer ekiplere göre daha zayıf bir rakip ve sarı-kırmızılı ekibi yenmek yüksek bir ihtimal... Galatasaraylı kullanıcıların habere yaptığı "Cehenneme bekliyoruz" yorumlarına ise Katalanlar, "Cehennem mi? Orası bizim için cennet olur. Sizi yenmek çok kolay" sözleri ile yanıt verdi.

Açıkcası kurada kim gelirse favori karşı taraf olur. Fakat biz bu sene avrupa için hedefimizi gerçekleştirdik maddi ve manevi anlamda.Ercan Tanerinde dediği gibi 'hiç farketmez, hiç farketmez italyan, ispanyol, ingiliz, alman hiç farketmez'.

Benimde içimden daha son maçlar oynanmadan hatta Münih ve Schalke geçiyordu.Almanya bize deplasman değil :)

Bayern şampıyonlar liginde evinde anormal skorlar alabilen bir takım, hezimete uğrama ihtimalimiz var. Geçen sene Basel'e deplasmanda 1-0 kaybedip Almanya'da 7-0 kazanmışlardı. Dortmund evinde iyi oynasa da deplasmanda zaman zaman tıkanabilen bir takım ama yine de gelmesini istemem. Şu durumda Malaga veya Schalke iyinin kötüsü gibi duruyor.

Barcelona gelmesinde kim gelirse gelsin.

Malaga:Bence olabilecek rakiplerden..Ağır defansları var bu şansı kullanabiliriz ayrıca maddi problemleri çok fazlaydı giden olur mu devre arası malagadan o da önemli..
Schalke:Gelebilecek en iyi takım deplasmanda kendi evimizde gibi oynama şansı varken umarım bu takım gelir.Ayrıca iyi futbol oynamıyorlar Almanya'da
Psg:Her yönüyle iyi takım..Tek avantajımız toplama takım oldukları için kadronun hakkı olan futbolu çok oynamamaları..
Juventus:Bu sene çok formdalar ve her hattıyla dengeli ve iyi kadroları var.Ama İmparator İtalya sever biz de şikeci severiz en büyük umudum bunlar bu eşleşmede..
Barca:Çok bir şey yazılmaz bu takımla ilgili dünyanın en iyi takımı ama bazen kapalı savunmaları açmakta zorlanıyorlar biz o işi hiç denemedik becerebilir miyiz iyi kapanmayı o soru işareti?
Dortmund:Müthişler seyircileri,takımları ve hocaları hepsi mükemmel..Zor bir eşleşme olur bizim açımızdan bence en korkulacak rakiplerden..
Bayern:Benim en korktuğum takım golü erken buldular mı bu takım acımıyor kimseye farka koşuyor.Hem alman disiplini var hem de inanılmaz hücumcu takım bence eleme şansımız Barcadan bile az..

Barcelona diyorsunuz da adamlar % 80 e % 20 top oynama oranıyla oynarsa ne anlıycam ben bu karşılaşmadan ?

En istemediğim takım Dortmund ve FC Bayern.

Sonra da PSG gelir.

Schalke veya Malaga'nın geleceğini hiç sanmıyorum.

Geriye kalıyor Barcelona ve Juventus. İtalyanları severiz biz, bu yüzden Juventus gelsin istiyorum. Barcelona da gelebilir. İsterim yani. Stada gidip Puta Barça diye bağırmak çok zevkli olacak ve eminim onları eleyebiliriz. Schalke'ye eleniriz ama Barcelona'yı eleyebiliriz. Değişik düşünüyorum biraz. ;)

İtalyanları severiz ve benim de isteğim Juventus yönünde bu yüzden. Schalke veya

ispanyol takımı gelcek artık barçamı olur malagamı bilmem

Barcelona ve Bayern Münih'in gelmemesini istiyorum, özellikle Barcelona. Ciddi fark yiyebiliriz bu savunma sıkıntımızla diye düşünmekteyim. Gelmesini istediğim 1. takım kesinlikle Schalke, sonra ise Malaga. Çıkacağını düşündüğüm takım ise PSG.. Grup aşamasında şanslı kura çekmiştik, bu sefer de şans bizden yana olur da iyi bir kura çekeriz.

Ya Schalke ya Juventus.. Özellikle de Juventus gelirse güzel bir nostalji olur. bkz: 90'lar

Geri