• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sosisli Sandwich Caferağa' da yenir !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arda Ezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33

Arda Ezer

ARdaQue
Puanları 7
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Arda Ezer
Yalcın Abinin Kadıköy Caferağa Spor Salonu' ndaki sosislilerinin üzerine bir lezzet var mı?

Askerlik nedeniyle bir süredir ayrı kaldığım o lezzeti dün Tequila Levent ile birlikte yeniden test ettik. Kadıköy' e yolunuz düşüp de o sosislilerden yememek diye birşey düşünemiyorum.

Yalın Abinin bol kahkahalı sohbetleri de cabası tabi. Hele birkac saat sonra oynanacak Fenerbahce Bayan takımının Avrupa Kupa macı öncesi boynunuzda sarı-kırmızı atkılarla salona giderseniz ok daha fazla eğleniyorsunuz :)

Fotograf cekip de foruma koymayı istemedik degil ama bu sefer makina yanımızda degildi. Kısmet degilmis ne yapalım ;)

ewt ya güzel di sosisliler

tabi biz önce ipekçideki sosisliyi şikayet edince
baya bi sinirlendi yalçın abi

bize aşmış gitmiş bi sosisli yaptı sağolsun
2 şer 2 şer yedik Arda başkanla

kadıköye gitceksiniz bi uğrayın hele bide basket maçı warsa
süper olur

ama heryer fener bayrakları fln bi rezil durum war :lol:

Sosisli Ayhan Şahenk'te yenir diyorum

Hatta bununla ilgili İsmet Badem köşesinde bile yazı yazmıştı.

Ayhen Şahenktedemi onlar warmış aa
sölemedi bize
sadece İpekçide warız dedi

en yüksek kira orasıymış

ama adam güzel yapıo kardeşim :)

hem şahnkte yedim hem caferağa da ikiside çok güzeldi.. ikisininde üstünde tanımam...

Bende yedim GS FB bayan basket macını seyrederken bir fark göremedim
Aynı bildigimiz sosisli

sosisli caferağada yenir ben maçtan önce bile yiyorum :D

arkadalar ingilteredeyim el insaf dusunun biraz bu adamin cani cekmez mi,hadi diyelim cekti domuz olmayan sosisi nerden bulacak hadi buldu okadar ballandirdiktan sonra onun tadi kesermi beni
isin sakasi bi yana sahenkte bende yemistim hakkaten guzel fakat anaminkelere degismem

Doğan sen git İngiltere de bol bol patates ye koçum.Bulursan bir de bana Michael Owen orjinal formasını getir.

eN İYİ SOSİSLİ bursa atatürk spor salonunda yenir dermişim :D sahi bizim salona hiç geleniniz oldumu

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
eN İYİ SOSİSLİ bursa atatürk spor salonunda yenir dermişim :D sahi bizim salona hiç geleniniz oldumu

Bursa Ataturk Spor Salonu' na bircok kez geldik ama yeme-icme konusunda iddialı oldugunu dusunmuyorum. Benimle beraber Önder, Murat, Can, Kerem v.b. nin de fikirlerini almak gerekir tabi ;)

adana adnan menderes teki sosislide iyidir yolunuz düşerse deneyin

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda mümkünse hiç bir şey yemeyin daha sonra 1 hafta midesel problemler yaşanabilir :?

Aynen Burak abi bende senin gibi sevgili forum üyelerine Manisa Atatürk Spor Salonu'ndan hiçbirşey yememelerini tavsiye ediyorum. Aslında çok kötü değil ama iyi olduğu da söylenemez. Eğer damak tadınıza özen gösteriyorsanız bence yemeyin. Bizim salon Celal Bayar Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede yer alıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı da aynı şekilde o bölgenin içerisinde. O bölgenin hemen giriş kapısında güzel bir büfe var. Orda da sosisli yapıyorlar. Sosisliyi salonun içerisindeki büfeden yemeniz yerine o bölgenin girişindeki büfeden yemenizi öneriyorum.

Konu başlığı illerdeki spor salonlarındaki sosisli sandwichlerin tadına kaymışken Ankara´daki sosislilerin görüntüsü bile insana itici geldiğini söyleyim. Ancak Konya´da görüntüsü itici bile olsa sosisli yemek isterdim ama ortada büfe yoktu :)

Geri