• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 17.Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Puanları 0
Çözümler 0
@Can Kırımlıoğlu
SÜPER LİG 17. HAFTA
GALATASARAY - MANİSASPOR
Hakem : Özgür Yankaya
Tarih : 21.12.2011
Saat : 20:30
Yer : ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA

5 maçlık güzel bir seri, Allah bozmasın diyelim. Yorgunluk sorunu olmassa seri 6 maça çıkar diye düşünüyorum. Takıma başarılar..

Bu maçta Emre'nin yerine Engin ilk 11'de çıkar diye düşünüyorum.Skor tahminim 4-0.
Baros'tan yine çok etkili bir oyun bekliyorum.

Bu maç hiç kolay olmayacak bence yine aynı kadro çıkarız ama bana Emrenin biraz zihinsel yorulmuş gibi geliyor sanki Engin tercihi orada hiç fena olmaz . Bir de maçın biletleri en düşüğü 60 TL yazıyor o konuda beni aydınlatır mısınız çok pahalı değil mi ?

Rakibin yedek kalecisi Volkan Babacan.Zihinlerde bulunmasında fayda var.

eğer 60 TL ise çok yüksek bir rakam.
Anca 30.000 kişi oluruz yine bu fiyatlarla :(

eğer 60 TL ise çok yüksek bir rakam.
Anca 30.000 kişi oluruz yine bu fiyatlarla :(

Kale arkaları 1-4. katlar 35 TL idi ama bitti .

Kİ 2 sene önce samiyende 35 Tl idi bilet. Staddan alırsan 31 TL idi. 2 sene öncesi fiyatları ile bile gelmiyorsa taraftar hiç uğraşmasın bence. Gerçi ben kalabalık olunacağını düşünüyorum. Genel olarak maçın hafta içi olması sıkıntı yaratacaktır

35 normal fiyat. Ben 60 TL için söylemiştim.
40.000 iyi rakamdır benim açımdan. Lider olarak bıraktık Arena'yı lider olarak dönüyoruz.

Volkan Kakacan'ı da gidenler unutmasın lütfen. Kendisi resmen bir ittir.

o itle Can Arat olaylı sulu derbide ellerinde handcam le Ali Sami Yen'e çıkmışlardı. Volkan iti yeni açığın oradaki tünelin camından 6 işareti yapıyordu yeni açığa. Ondan sonra yok bizi niye alkışlamadılar filan. Bak şimdi sinirlendim durduk yere.

Babacan yarın dünyanın kaç bucak olduğunu görücek,yok öyle delikanlılık taslayıp daha sonra twitini silmek.Babacan yarın dünyanın kaç bucak olduğuna bakacan.

Memleketimin takımı olarak diyebilirim ki takımda alternatifi olmayan belki de tek oyuncu olan defansın sağında görev yapan Ömer Aysan'ın sakatlığı şu anda ne durumda bilmiyorum ama Ömer Aysan son iki maçtır oynamadı ve Manisa'nın sağ kanadı nerdeyse hiç işlemedi. Son maçta Yiğit İncedemir de sakatlığı nedeniyle son 10 dakikada oynamıştı ama bu maç ilk 11'de şans bulacaktır.

Dikkat etmemiz gereken nokta araya iyi pas atıyor Manisaspor, deplasmanlarda hep kontra atak oynuyorlar ve bilindiği gibi İsaac'in aralara yaptığı koşulara dikkat.Lakin bizim de son dönemde kademe anlamında ne kadar iyi olduğumuzu düşünürsek büyük problem teşkil etmiyor.

Sol kanatta oynayan Simson formsuz oynuyor.Keza Sağ kanatta da Yiğit Gökoğlan yalnız kalıyor Ö.Aysan oynamayınca. Orta sahada Murat Erdoğan 35 yaşına rağmen dinamo gibi oynuyor ama Melo'nun baskısı karşısında işi çok zor. Kalede İlker Avcıbay'ın bu sezon bazı maçlarda yediği hatalı goller var. Ömer Aysan oynarsa defansın göbeğinde Akaminko-Hüseyin Tok oynar. Akaminko süratli çevik bir defans ama ilk hamlede sıkıntı çekebiliyor,Hüseyin Tok benim için futbolcudan çok,yağlı pehlivanı andırsa da :) takımın en iyi kademeye giren adamı. Sol kanattaki Klukowski istikrarlı oyuncu ama kapasitesi belli.

Sonuç olarak orta sahada kuracağımız baskı ve Baros&Elmander A.Ş.'nin defansı bozan,şaşırtan oyunlarıyla zor görünebilecek bu maçı bence rahat kazanır devreye mutlu gireriz.

Acaba hafta içi maçlarının oynandığı haftalar neden hep biz evsahibi, F.Bahçe'de deplasmanda oluyor.

stada taraftar gelmesin diye fenerasyon elinden geleni yaptı. buna rağmen en yüksek seyirci ortalamasına sahibiz ve avrupa takımları gibi gelmeseler bile kombinelileri saymıyoruz.

güzel oyun,güzel sonuç inş...

Beklenen kadroyla sahadayız..

*******Muslera*******
Eboue*Servet*Ujfalusi*H.Balta
Kazım*Selçuk*F.Melo*E.Çolak
****Baros*Elmander****

Manisaspor'da Murat Erdoğan yedek kulübesinde.

64.Dakika Gol Selçuk İnan 1-0 !

Selçuk fena yazdı gene free kick'ten.

ibrahimseten SON DAKIKA: Gokdeniz Karadeniz, devre arasinda G.Saray'a gelmeye cok yakin..

ya arkadas şu Kazım'ın torpili nereden kaynaklanıyor. Emre çolak çıktı kazım oyunda kaldı. İnanamıyorum.
Eboue neler yaptı maçto öyle. Rakibe 4 sarı kart 1 kırmızı kart gösterttirdi yanlış saymadıysam.

Kazım'ı beğenen var mı yahu, ben bildiğin deli oldum izlerken? Oyuna girdiği dakikadan itibaren de Riera'yı beğendim, biraz daha zaman verirsek bence iyi katkı alırız gibi.

Merthan Merthan Merthan boş yere uğraşıyoruz Kazımlarla .

Geri