Sylvia Fowles

Geçen sene f8'de ceyhun hoca Tina'yı almıştı kıta dışından 2. oyuncu hakkını kullanmıştı. Oysaki Sylvia'sız bir hiçtik! Adı Slyvia kim olduğunu göster!
 
Babasını kaybetmesi en büyük sebebi bence arkadaşlar. Fowles bu değil. Fowles Alba değişikliğini hoca da düşünüyordur. Artıları eksileriyle demek ki doğrusu bu O'na göre.
 
Artık kendisine yl göründü zaten o da bunun farkında. Kaç yıldır bizimle hiç bir play-off maçında dominant maç kazandıran bir winner özelliğini göremedik. Artısı her geçen yıl düşüşe geçmekte. Ayrıca çok başarılı olsa bile ben asla kalmasından yana değildim.
 
En kritik yerde yok, bu saatten sonra'da olacağını düşünmüyorum. Seneye pota altına yerine kıta dışı hakkımızı kısa oyuncu için kullanmalıyız.

Şampiyonluğa bu kadar yakın olduğumuz bu seri'de en önemli oyuncumuz olması beklenen bir oyuncu'nun böyle oynaması affedilemez.
 
Bu sene çektiğin sıkıntıları herkes biliyor.3 seneden beri seni izliyor bu takımın taraftarı.Bence sen elini taşın altına koymayan birçok yöneticimizden daha yürekli ve aldığı paranın hakkını vermeye çalışan bir oyuncuydun.Bence senin bu 3 senelik süreçteki en büyük hatan bu takıma gelmekti.Kimler harcanmadı ki bu takımda.Yine de her şey için teşekkürler Sylvia FOWLES!#34
 
Galatasaray'da oynayan yabancılar arasında en sevdiklerimden biriydi Fowles, diğeri de Lo Bianco'dur, bu ikisinin yeri çok başkadır ben de nedense, çok üzüldüm gidişine, yolun açık olsun Big Syl
 
Fowles hiçbir zaman takım içinde liderlik üstlenmedi ve özellikle bundan kaçındı. Gitmesi iyi oldu.

Yabancılar içinde Taurasi'nin yeri doldurulumaz. Ceyhun'un takıma karşı kurduğu komplolara karşı karakter koyan tek yabancı idi. O bir liderdi.
 
Sylvia Fowles özellikle bu sezonki saha içi ve saha dışı performansı ile takımdan ayrılmayı haketmişti maalesef.

Sezon içerisinde yaşadığı talihsizliklerin performansına etkisi mutlaka olmuştur ama bu kadar büyük hayal kırıklığı yaratmasını beklemiyordum.

Bu sezonun FB ile olan rekabette kırılma noktası olduğunu da düşününce Sylvia maalesef en kritik anda bizi sahada yalnız bıraktı.

Herşey için teşekkürler, yolun açık olsun Big Sly.
 
Bu sezonki yetersizliği kesin ama yinede uzun zamandır çok emek verdi bu takıma.. Çok alışmıştık. Hakkında çok şey söylenebilir ama şu an tek söyleyebileceğim ; üzüldüm.. Yolun açık olsun Big Syl !
 

Üst