Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER
İmkanı olan herkezi bu büyük macta takımını desteklemeye mutlaka gelsin !!!!
Mac icin konusacak olursak .
Bugünde gördük ki tamamen şutuna güvenen bir takımla oynayacağız . Bu tip takımları yenmenin yolu elbetteki savunma + mücadele'den gecer (Gecen seneki zaferi hatırlayalım) . Bu mactaki en büyük avantajımız seyircimiz dışında var olan büyük oyuncularımızın olması (Hüseyin , Gürovic , Zizic , Cüneyt ve oynama ihtimali olan Milojevic .. ) . Büyük oyuncular her zaman olduğu gibi büyük anlarda sahneye cıkar . Ümid ediyorum ki tıklım tıklım Ayhan Şahenk'in önünde mücadele ederek bileğinin hakkıyla bize büyük zaferi yaşatırlar . Aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum . Tek dileğim farklı bir galibiyet alalım (95 - 70 gibi ..) .
Bir arkadasımız ''Fener ile oynadığımız maclarda guardlarımız macın yıldızı oluyor'' demişti . Gecen sene Dee Brown ve Cüneyt Erden , Solomon'a rağmen macın yıldızı olmuştu . Bu senede Atkins ve Cüneyt ile büyük bir avantajımız var . M.Green ve D.Kaan'ın , iyi gününde olan Atkins ve Cüneyti savunma ihtimali hemen hemen hic yok . Zaten 2 side hic bir zaman iyi savunmacı olarak telafuz edilmedi .
KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM .
Not : Bu maca Milojevic'i yetistirmemiz icin sağlık ekibimiz her türlü çabayı sarfediyormuş . Umarım başarılı olurlar