• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 18. Hafta | Royal Halı Gaziantep 67-70 Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Muhammed Selçuk
Sportoto Basketbol Ligi'nin 18.haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep ile karşılacağız. Maç bugün saat 16:30 başlayacak. Rakibimiz 8 galibiyet ve 9 mağlubiyetle ligde 9.sırada yer alıyor.

Green ve McCollum bu maçta oynayabilecekler mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Green ve McCollum bu maçta oynayabilecekler mi?

Sanırım oynayacaklar. Her yerde oynayabilecekleri söyleniyordu. Antep ligin en iyi iç saha takımlarından biri bizim için oldukça zor geçecek bir maç. Calloway gibi Rautins gibi tehlikeli oyunculara sahipler. Zdovc ayrıldıktan sonra pek parlak bir dönem geçirmiyorlar. Green ve Mccollumun dönüşüyle rahatlayan rotasyonumuzla beraber ben zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Green ve Mccollom ın oynayamacağı son maç Sassari denilmişti, sanırım oynayabilecekler.

Rahat kazanırız.

2 yabancı dışarda kalacak. Bildiğim kadarıyla Davis için lig lisansı yok. Bu durumda sakatlardan biri de oynamayacaktır diye tahmin ediyorum. (muhtemelen mccolum)

Antep ligde kalbur üstü takımlardan özellikle kendi evlerinde çok etkili olabiliyorlar.
Andy Rautins bana göre Callowey'den sonra takımın en önemli ismi. 3'lük yüzdesi olarak can yakan bir takım. Savunmayı unutup klasik deplasman kimliğimize bürünürsek kazanmak hayal olur. Kazanırsak yakaladığımız ivme devam eder.

Takım moralli.Diğer deplasman maçlarından iyi olacağımızı umuyorum

Dorsey yok

Dorsey'in lisansı iptal mi edildi?

Öyle olmuş. Davise lisans çıkmış

Dorsey'in lig lisansı iptal edilmiş.

Eyüp yıldızın dediğine göre iptal olan Calebin lisansıymış

Lasme Maşallah [emoji1303][emoji1303]

18-15 önde kapattık ilk periyotu.

Ataman mola al.

Bir rautinsi tutamıyoruz ya. Adam şov yapıyor resmen. Çok zor geçecek böyle. 10+üçlük %50 üzeri isabet bekliyor bizi

Felaket bir 2. çeyrek oynuyoruz, koç yine izliyor bakalım.

11-0 seri yedik tık yok hocada

Rakip farkı açarken izleme, iyice havaya sokma, MOLA AL KOÇ!

Geri