• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 21. Hafta | Mersin BŞB 76 - 79 Galatasaray CC

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
2 May 2009
Mesajlar
2,383
Tepkime puanı
1
Yaş
33
Konum
Mersin
@Enes Kömürcü
Beko Basketbol Ligi 21. Hafta

Tarih: 12 Mart Cumartesi

Saat: 14.00

Yer: Edip Buran Spor Salonu

Efes galibiyetinden sonra takımdaki hava çok iyi, kazanacağız.
 
İnşallah bu maçı da kayıpsız geçeriz

daha erken ama....
Eurolig için şart neydi arkadaşlar?
 
eurolig özel kurum belli kriter yok istediği takımları çağırabiliyorlar. ön elemeye çağrılma ihtimalimiz yüksek ama...

Hadi ya şimdi biz şampiyon olsak veya final oynasak isterlerse bizim yerimize gidip Efes'i çağırabilirler yani?
 
Hadi ya şimdi biz şampiyon olsak veya final oynasak isterlerse bizim yerimize gidip Efes'i çağırabilirler yani?

Efes ile F.Ülkerin bizle alakası yok.Davete bakar iş.Efes ve F.Ülker ligde play off a bile kalamasa katılmaları garanti.Senelik anlaşmaları var.Kaç senelik olduğunu bilmiyorum.A lisansına sahip bu takımlar Madrid,Barca,CSKA vs vs gibi.

Tabi biz bu kadar iyiyken hazır Euroleague sponsoru THY iken federasyon bastırsa en en en kötü eleme oynarız.Ama şampiyon falan olursak yüzde 99 davet gelir zaten.
 
Fenerbahçe Ülker arka arkaya 2 zorlu maç oynayacak [İçeride Beşiktaş,Dışarıda Olin Edirne].Bunlardan en azından birini kaybederse liderlikten söz edebiliriz.Aksi takdirde ligi 2. bitirmek dışında bir seçeneğimiz yok.

Maça gelirse maçın çok rahat geçeceğini düşünüyorum.Mersin bu pota altıyla bize dayanamaz.Bunun dışında Oktay Mahmuti'nin bol bol Sertaç'a Melih'e ve Göksenin'e şans vereceğini düşünüyorum.
 
Euroleague olayı tamamen lobi ve lig komisyonunun kulübün yatırımlarına bakış açısıyla ilgili. Lobi konusunda sponsor olayı çok güzel oldu bizim için. Yatırım konusunda da Euroleague tecrübesi yüksek Türk oyuncular inanılmaz bir avantaj. Ermal olsun , Haluk olsun yılların Eurolig oyuncuları. Andric zaten klasik eurolig uzunu. Shipp gibi eurolig tarzı bi skorer guardımız var. Yani euroleague için ortalama bi iskelete sahibiz zaten. Tutku ile Shumpert da tam euroligin iyi yedek oyuncuları kategorisine balıklama girer.
maça gelirsek öper geliriz kaçarı yok :)
 
Mersin'i en son izlediğimde berbat bir savunması vardı. Fb Ülker maçıydı sanırım hatta, her ikili oyun sayı oluyordu.

Tutku'nun yıldızlaştığı maç olur gibime geliyor.
 
Maç kolay gibi gözüksede maça çok hızlı başlamalıyız, ufak bir umut Mersini diriltebilir.
 
Mersin'i en son izlediğimde berbat bir savunması vardı. Fb Ülker maçıydı sanırım hatta, her ikili oyun sayı oluyordu.

Tutku'nun yıldızlaştığı maç olur gibime geliyor.
Tutku'dan rekor asist bekliyoruz o zaman :D
 
Dikkatli olmak gerekir ama hocamız ve oyuncularımız bunun farkındadır.Ben de Tutku ile Luksanın bu maç yine zirve yapacağını düşünüyorum.
Başarılar Aslanlar..
 
Kısa ve net.Kazanırız.
 
Bana da Tutku'nun yanı sıra Jerry'in maçı da olabilir gibi geliyor. Vasat savunmalara karşı bireysel performansıyla iyi bir oyun sergileyebilir. İyi gidiyoruz, toparlamaya başladık. Olağanüstü bir durum olmassa bu maçı da kazanırız. Başarılar Aslanlar..
 
Kesinlikle dişlileri baştan gevşetmezsek çok rahat kazanırız. Ama rakibi de böyle küçümsememek gerekir. Eğer maçı baştan koparırsak Melih, Göksenin, Sertaç önemli süreler alabilirler.
 
Kolay deplasmanlardan hep korkuyorum.Sonra aklıma koç geliyor rahatlıyorum :D
 
Valla ben bu deplasmandan korkuyorum Mersin son şanslarını kullanıyor..İnşallah rahat geçeriz..Olası f.ülker mağlubiyetiyle iyi bir hafta olur..
 
Dün pozcuda mutlu demir'i gördüm alex scales son maçta oynamamıştı, iyileşmiş. Alacaz galatasaray maçını diyordu zor biraz mutlu abi dedim :D Rotasyon dar mersin'de pota altı nedimle asım'ın ellerine bakıyor.Amerikalılar zaten hikaye ..
 
Banvit, Olin ve BJKCT gibi kritik maçlar öncesi kesinlikle kayıp yaşamamamız gereken maçlardan biri kazasız belasız farklı bir skorla geçer inşallah
 
çok zorlu maçlar öncesi, daha düşük seviye bir maç. bu maçı alıp artık şu viraja sağ salim girelim bakalım neler olacak..
 
İkinciliği gerçekten istiyorsak artık bu maçlarda takılma şansımız yok..
Zor veya kolay kazanmamız lazım.
Banvit ve Olin deplasmanları var, düzelen bir Beşiktaş var ve sonra da Fenerbahçe deplasmanı..
Buralarda fire vermeyelim.
 
Geri
Üst