• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 23. Hafta | Galatasaray MP 82 - 92 Antalya BŞB

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Tarih: 17 Mart Cumartesi
Saat: 13:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın: LigTV3

Üst üste 11. galibiyetimizi alıp liderliğimizi devam ettirmemiz için Antalya BŞB karşısında olacağız.

Maç oldukça geç saatteymiş. Erken olsaydı giderdim..

Aslan parçası Josh için orda olalım

sabah 8 e koysunlar bundan sonra maçları. Gerçi aynı gün derbi de olduğu için erken sayılmaz.

Maçı bu saate koyanlara bazı insanların cumartesi günü öğlene kadar çalıştıklarını öğretmek lazım.

Önce İpekçi, sonra Florya.

Rakip düşme hattının hemen üzerinde o yüzden ölümüne oynayacak. Galatasaray'ımıza bu maçta öncelik sert savunma daha sonrasında da hücumda Shipp'in yokluğunda alternatif skor gücü oluşturacak bir oyuncu gerekecek. Ben bu konuda Göksenin ve Caner'in destek vermesini olası buluyorum. SALDIR GALATASARAY !

Galatasaray - Antalya BŞB (Canlı)

Başarılar Galatasaray.

gecen macı siteden takip etmiştik aynı durum bu mac için yokmu?

malum isteği yeniliyim Link ??

Takım özellikle savunmada pek iyi değil bugün. Moraller bozuk gibi sanki ya da önemsemiyoruz maçı.

Nisbeten eski oyuncular devreye girdi ve öne fırladık. Tutku çok güzel döndü.

İkinci çeyreğin son 5 dakikasında kontrolü elimize aldık. Üçüncü çeyrekte fazla zorlanmadan kontrollü oynayıp son çeyrekte rahat bir oyun sergileriz diye düşünüyorum. Antalya 40 dakika direnç gösteremeyecektir.

Tutku, basketbolu özlemiş, belli. Üst üste 3 asisti var ve değerlendirilse 5-6 olacaktı.

Shumpert da aldığı sürede vermesi gereken katkıyı fazlasıyla verdi.

AoL7koICIAER4mR.jpg

kötü gidiyor maç savunmada direnç gösteremiyoruz.umarım sadece bu maçlık bir durumdur.

Ayrıca gordon kötü oynuyor ama alınmayacak maç değil gordon içinde kötü oynyacağı maçlar bunlar olabilir.Ancak Shipp eksiliğini arıyoruz savunmayı ayağa kaldırmak açısından umarım sağlıklı bir adam alınır .Birde serbest atışlar sıkıntılı gidiyor.

İşteyim o nedenle izleyemiyorum. Link falanda bulamadım tbf den takip ediyorum. Kazanacağımıza inanıyorum. Ne atsalar giriyor adamlar...

5 Numaraların hücumdayken dışarda faul yapmalarını çözemiyorum zor yaa ışık göremiyorum.70 sayı yedik 30 dakikada çok ama çok fazla.

3 çeyrekte 70 sayı yemişiz bizim rakamlarımızı aşan bir durum. %53 ile 3 sayı kullanıyor adamlar...

Geri