• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 7. Hafta | Galatasaray MP 87 - 67 Trabzonspor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Adı bir derbi olmasına rağmen Trabzonun durumu ortada aktif dinlenmeyle geçecek bir maç.Bir çok oyuncumuz bu yoğun fikstürde dinlenme şansı bulacaktır.

Prokom - Kazan maçları arasında tabiri caizse şeker gibi maç, zorlanmadan takımın kendisini yormadan kazanabileceğini düşündüğüm karşılaşma

Trabzon yeni transferler yapti ve yukselise gecme derdindeler, cok zannetmiyorum ancak hafife alirsak sikinti yasayabiliriz.

Göksenin ve Evren kadroya alınsa bare bütün sezon tribünde mi oturacak bu adamlar? Şu maçlarda biraz süre almalılar.

Göksenin ve Evren kadroya alınsa bare bütün sezon tribünde mi oturacak bu adamlar? Şu maçlarda biraz süre almalılar.
Evet Alpaslan.2-3 Kişi sakat ve ya cezalı olmadığı sürece bu ikili hep tribünde oturacak...

Evet Alpaslan.2-3 Kişi sakat ve ya cezalı olmadığı sürece bu ikili hep tribünde oturacak...

Evren'in süre alması lazım.Tribünde oturup oturmayacağını da performansı belirlemeli bence.Evren'i severim ama yoğun fikstürde ligin en zayıf takımlarına karşıda bize faydası olmayacaksa gönderilmeli.

Bilet fiyatları da 5 liraya düşürülmüş, anlaşılan bu maçın dolu olması hedefleniyor bu güzel insanlara ne kadar teşekkür etsek az.Hazır futbol maçı da yokken bu maçta salon dolmalı

Bu maçta Evren'in ve Haluk'un kadroya alınması lazım bence. Bir aksilik olmazsa farklı kazanacağımızı düşünüyorum

Evren Büker bu maçta forma giymeli.

Tbll Furkanı kadroda göstermiş..

Galatasaray - Trabzonspor CANLI

İlk 5'imiz
4-Ship
13-ZAZA
22-Gordon
25-Sogailla
33-Ender

Bağlayıcı bir sebep vardı,üstüne alarmdan randıman alamadım. :) Televizyona talim maalesef.

4-0 la başladık ilk 4 sayımız songailla'dan ;)

songaila nın 4 sayısıyla başladık maça 4-0 ilk dakika

furkan tedbir amaçlı kadroya alınmadı göksenin ve canerle tamamlamışız 12 kişilik rotasyonumuzu

zaza'ın bugunki tweet'İn çok güzeldi ;)

7-0 7.56 Ender 3'lük

link varsa p.m atabilirmisiniz

Geri