• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Teledünya Türkiye Kupası Final Galatasaray-Fenerbahçe (Bugün)

Puanları 0
Çözümler 0
@Volkan Kızıltaş
Eskişehir Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü

Saat:16.30

Yayın:Sports Tv

Başarılar diliyorum Aslanlarımıza. Uzun süre sonra voleybolda alınacak bir kupa var bugün.

Arslan Ekşi'nin boynunu bükük görmek istiyorum maç sonunda.

Utandırın beni,4'te 4 yapalım kupa finallerinde.

Taraftar üstünlüğü bizde olursa bu maç bizimdir.

Nerede bizim taraftar?

Seyirci üstünlüğü bizde süper herşey 6-2 öndeyiz... Haydiii

Muhtesem basladik sete, 8-5 önde gidik teknik molaya.

8-5 ve inanılmaz bir seyirci desteği var... Helal eskişehir.

8-5 teknik molaya önde girdik. Harika bir mücadele var sahada, güzel maç oluyor şimdiye kadar.

Takım ve tribün süper girmişti ama 7-3'ken rahat bir topu öldüremeyince adamlar servislerle maça girdi.Turgay'ın servisiyle 4-0 seri yemek hiç olmadı,her şey tersine döndü.10-13 şu an.

16-15 öndeyiz.Moral bozmak yok devam...

Aziz Yener bizi ince ince dogruyor caktirmadan.

Turgay'ın servisleri ikidir çok bozuyor.19-19'ken çıkan karardan hiçbir şey anlamadım.19-21 şu an,almak lazım seti.

Orta oyuncular böyle oynarsa olmaz,yazık oldu sete.20'li sayılara önde girmek kritikti.Turgay'ın tartışmalı servisinden sonra 19-19'ken filenin dibindeki Arslan-Hidalgo pozisyonunda sayı adamlara gidince servis turuyla seti götürdüler.Kervin çok iyiydi ilk sette.İki taraf da iki büyük dönüş yaptı.Bu set hayat memat meselesine döndü gereksiz yere.

2. sette 4-0 öndeyiz mola geldi.

Servisler ve bu paralelde bloklar çok fark yaratıyor maalesef.7-4

Taktik servisleri gelin bize vurun diye atıyoruz.Murathan ve Kemal hiç olmuyor maalesef.Ortalar çok rahat topları öldüremiyor.8-8

Kervin büyük oynuyor.10-10

Çatır çatır servis atmamız lazım,blok hiç yok.Kervin bam güm vuruyor Allahtan.15-14

18-16 mola FB.Kervin seriyi uzatabilirse set gelir.

Geri