• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Temsilcilerimiz

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
24 Tem 2005
Mesajlar
5,043
Tepkime puanı
0
Yaş
35
Konum
İstanbul
@Doğan Sağlam
Bundan sonra sakıncası olmaz ise NBA'deki temsilcilerimizin performanslarını burada tartışıp,değerlendirelim ;)
 
Ersan Ilyasova bu geçe Utah'a karşı 18 sayı 6 ribaund ile oynamış.

Şut yüzdeside oldukça iyi seviyede,takımı içinde kendine ite kaka bir yer ediniyor yavaştan.
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
Ersan Ilyasova bu geçe Utah'a karşı 18 sayı 6 ribaund ile oynamış.

Şut yüzdeside oldukça iyi seviyede,takımı içinde kendine ite kaka bir yer ediniyor yavaştan.
Yalnız takımda Bogut ve Gooden sakat o yüzden bu kadar dakika alabiliyor ama böyle iyi oynamaya devam ederse Gooden'ı kesebilir.
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Yalnız takımda Bogut ve Gooden sakat o yüzden bu kadar dakika alabiliyor ama böyle iyi oynamaya devam ederse Gooden'ı kesebilir.

O yüzden diyorum ya 'ite kaka yavaştan' diye. Dediğin gibi ama böyle oynamaya devam ettiği sürece Gooden'i kesme şansı var.Onun dışında uzun vadede Gooden'ı takımdan yollatma ihtimali bile oluşacak.Neticede bu bahsettiğimiz kıyası yaptırabilirse Ersan; kontrat,oyuncunun yaşı,perfprmansı ve potansiyeli ile alakalı kıyaslamalara girilecek.
 
Scott Skiles kusura bakmasın ama Gooden'ı oynatan da , ona o parayı veren de akılsızdır arkadaş. 5 yıllığına 32 milyon dolar şaka gibi :) Ersan olsam yediremem kendime bu adamın arkasında kalmayı
 
Yanlış bilmiyorsam sezon sonu bitiyor kontratı,değerini daha iyi bilecek başka bir takıma gider inşallah.
 
Bu arada Suns'un Warriors'u 107-101 yendiği maçta temsilcimiz Hido 9 sayı 7 ribound 1 asist ile oynamış.

Valla Suns'ın sistem çok ofsayt Hido'ya göre bence iyi bile götürüyor durumu.
 
Bence ofsayt Hido'da da var. Sen elinde top seven adamsın ama takımda Nash var. Yedirmezler topu sana. Gerçi boşver Hido ya gelmişin 30 yaşına all star da olamazsın artık , final de bu takımla zor öyleyse yat al paranı arada gel milli takımda es gürle git orda yine yat sonra. Ben olsam ben de böyle yapardım :)
 
adam vergisiz 1 milyon doları dünya şampiyonasından cebe indirdi. Nash pas verse ne olur vermese ne olur bir 5 de oradan indirecek.
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Bence ofsayt Hido'da da var. Sen elinde top seven adamsın ama takımda Nash var. Yedirmezler topu sana. Gerçi boşver Hido ya gelmişin 30 yaşına all star da olamazsın artık , final de bu takımla zor öyleyse yat al paranı arada gel milli takımda es gürle git orda yine yat sonra. Ben olsam ben de böyle yapardım :)

Deniz,zaten öyle baktığında Toronto'ya gitmesi bile saçmaydı bence.Onun tecrübesinden yararlanmak için can atan diyer organizasyonları toplamda 2-3 milyon dolarlık bir fark için red etti.Dolayısı ile Orlando'daki performansına ulaşamıyor işte.

Top dağılımı bir yana,koş-koş sistemini kaldıramaz Hidayet.Ona en uygun sistem sakin hücum oyunu,oyunu ciddi şekilde okuyarak oynayan sistemlerdir.Ama bu sistem içinde bile bu kadar süre alabiliyorsa gerçekten başarı benim gözümde.
 
Ömer Aşık , 8 dakika - 3 sayı - 2 ribaund - 1 blok
Semih , 20 dakika - 7 sayı - 4 ribaund
Hido , 19 dakika - 6 sayı - 1 ribaund - 1 top çalma - 2 asist
 
hidayet wizards maçında benchten gelip yine vasat oynamış..
artık ilk beş de değil herhalde..
lig başlayalı ortalama 20 maç oldu.. Hazırlık maçlarıyla beraber ortalama 26-27 maç..
Hidayette bir gram iyiye gidiş yok..Hep geri gidiş var..
 
Mehmet Okur saçları az biraz daha uzatsa tam Kuşum Aydın a benzeyecek
 
Ömer Aşık dün geceki Oklohoma maçında 2 sayı 2 rib 1 asist yapıp 14 dakikaya yakın sahada kalmış.
 
Hedo, Portlan deplasmanında kenardan gelerek 18 dakika 6 sayı..
Sıradanlaşmaya devam..
 
Hedo uzatmali oynuyor artik. ama böylesi daha iyi. nba de dökülsün, milli takimda cossun. eskiden tersi bir durum vardi. zaten sunun surasinda 2-3 yili kaldi üst seviyede. 2012 de milli takimi birakacaktir bence. insallah olimpiyatlarda yapar milli jübileyi.
 
1-2 sene sonra f.ülkere gelir orada bırakır.ama umarım toparlar hidayet.
 
Sixers-Magic maçının aralarında Chicago-Clippers maçına bakıyorum da, Ömer Aşık tam bir çaylak oyunu oynuyor.Çok normal gerçi, top eline gelince dribling yapmıyor top isteyene pas atıyor.Ancak ribaundlar için savaşıyor, ribaundlara ağırlık vermiş çalışıyor belli ki.Her topa elini sokuyor, biraz daha güçlü olsa daha çok ribaund alır.O açığını da kapatmak için çalışacaktır.
 
Ömer Aşık bize karşı hiç de fena oynamıyor.
 
Geri
Üst