Gazanfer Tosun 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 12 May 2007 Mesajlar 3,817 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul @Gazanfer Tosun 4 May 2009 #21 İnsan okul yurdunda kalınca NTV SPOR muş SKY TÜRK müş önemli olmuyor.Varsa yoksa Justin Tv 8)
A Ahmed Salih 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 3 Eyl 2007 Mesajlar 719 Tepkime puanı 0 Yaş 53 @Ahmed Salih 16 May 2009 #22 Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak...
Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak...
A Alperen Kaplan 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 15 Eyl 2008 Mesajlar 3,115 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Konum Konya Web sitesi www.salsabasket.net @Alperen Kaplan 16 May 2009 #23 Ahmed Salih' Alıntı: Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak... Genişletmek için tıkla ... Sizinle ilgili bir problem yok ağabey, problem yönetmeliği takmayan insanlarda.
Ahmed Salih' Alıntı: Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak... Genişletmek için tıkla ... Sizinle ilgili bir problem yok ağabey, problem yönetmeliği takmayan insanlarda.