- Web sitesi
- www.sari-kirmizi.org
Teşekkürler Yıldız Teknik
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bir de uzun zamandır söylemek istediğim bir şey vardı bu vesile ile onu da söylemek istiyorum.
Dilara hanım'a ödül verilmiş, inanın o ödülü yağmur demeden, çamur demeden final demeden, vize demeden sırtlarında pankart çantaları ile Engelsiz Aslanlarımızın istisnasız her maçına gelip o salonu Aslan yüreklilerimiz için hiç üşenmeden gelin gibi süsleyen Yıldız Teknik Üniversitesi'nden arkadaşların çok daha fazla hakettiklerini düşünüyorum.
Bazen kalabalık geliyorlar ama özellikle bi 7 8 kişilik grup hep varlar buradan onları canı gönülden tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.
Bu forumu takip edeniniz varmı bilmiyorum ama ben sıradan bir Galatasaraylı olarak Hepinize Minnettarım arkadaşlar, yaptığınız şeye inanılmaz saygı duyuyorum bilesiniz.
Barış, bahsettiğin yazı silinmedi Antalya konu başlığına taşındı. Yazını aşağıdaki linkte görebilirsin.Barış Güven' Alıntı:Bu yazıyı daha uçaktan ıner ınmez yazdım ama sılınmış ne hıkmetse, neyse ben gene yazarım... Ta ıstanbul´dan kalkıp gelen bu genç ve duyarlı ınsanlara sonsuz teşekkurler... Az ama özsünüz yüreğinize sağlık....