The Walking Dead

Hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın, et yiyen yaratıklardan amansız kaçışı!

Robert Kirkman'ın aynı adı taşıyan çizgi romanından televizyon ekranına uyarlanan, The Shawshank Redemption ve The Green Mile?ın yönetmeni Frank Darabont ile The Terminator ve Aliens?in yapımcısının ellerinden çıkan müthiş bir gerilim/drama serisi olan The Walking Dead, FX ekranlarında!

Komadan uyandığında hastanenin ve yaşadığı kasabanın tamamen terk edilmiş olduğunu gören polis şefi Rick Grimes'in dünyası bir daha eskisi gibi olmayacak!

Atlanta?da ise küçük bir grup insan, ölümün köşe başında olduğu her an hayatta kalma mücadelesi veriyor. Rick ve diğerleri bu korkunç yeni dünyada savaş verirken insanlıklarına sığınabilecekler mi? Dehşet verici durumlar ve kişisel çekişmeler buna izin verecek mi?

Sezonun en sansasyonel dizisi The Walking Dead tüylerinizi diken diken edecek!

the-walking-dead-amc-cast-06-550x440.jpg
 
Çarşamba günü yanılmıyorsam , sezon finali olacağını düşünürsek , ilk sezon 6 bölümden oluşuyor.

İzlerken "I am Legend" filmini anımsatan , bir grup insanın yaşam mücadelesini anlatıyor dizi.Konu olarak dikkat çekici , seyir olarak ise başarılı bulduğum bir dizi.İzlemek isteyenlere tek önerim var ; arada mideniz kalkabilir. : )
 
Beklenenin aksine , durgun bir sezon finali yaparak sezonu tamamladılar.

İkinci sezonun Ekim 2011'de başlayacağı söyleniyor.
 
Geçenlerde 2. bölümü denk geldi tv de.Tarzı sevsemde zayıf göründü dizi bana.Belki bir kaç bölüm daha izlemek gerekiyor,ilgi çekmesi için.Diğer taraftan Preson Break'tan beridir büyüleyen güzelliğiyle Sarah Wayne Callies'i tekrar görmek heyecan verici.
 
Çok güzel başladı dizi ama son bölümlerde zombi bile yoktu ya bildiğin Aşk-ı memnuya bağladı dizi. Ayrıca 6 bölüm nedir birader dalga mı geçiosunuz yeni sezon için kasım 2011 diyorlar yok artık Lebraun Ceyms. Bi de sezon finali cidden rezalet ötesiydi ancak bu kadar saçma bir final olabilir.
 
Aslında malzeme bol ve kalitesini şu ana kadar yansıttığını düşünmüyorum.
Bakalım,yazar kadrosu da değişti.
Ellerindeki malzemeyi kullanabilirlerse çok daha güzel yerlere gelebilir dizi.
Umarım bu süreyi iyi kullanırlar.
 
Kasım 2011'e kadar 50 kere unuturum ben bu diziyi. Ama Koreliye hayranım adını unutsam bile :) Her türlü pis , tehlikeli , korkunç işi o yapıyor niyeyse. Gerçi önemli karakter olduğu için ölmeyeceği açık sonuçta ana karakteri ölümden kurtaran adamdı. Bu arada adı Glenn'di sanırım. (nasıl bir korelidir bu adam adı Glenn :) )
 
dizi cok guzel 1 gunde 6 bolumu bitirdim konusu 28 gun sonra filmine benziyor ama 1 sezon icin 6 bolum cok azdi gerci her bolumu film tadinda ama yine de az 2.sezon ekim 2011 baslayacakmis :( bekle babam bekle
 
2. sezon 13. bölüm planlanıyor sanırım. Saçmalıklar olsada (vurulma yeri yanlışı gibi -ki belki ısırık çıkabilir altından diye düşünmüyor da değilim-) güzel dizi. Belki daha erken başlar
 
2.sezonun ekimde başlayacağını bilmeden oturdum 6 bölümü de bir günde izledim.Pişman mıyım ? Tabiki de :D Burdan o Sarah Wayne'in oynadığı karaktere de bir çift laf söylemek isterdim ama neyse.
 
2.sezon başladı ve bu hafta 2.bölüm yayınlandı.
Yeni sezonu izlemeye başlamadım ama birkaç yerde okuduğum yoruma göre beklentileri karşılayan bir sezon girişi olmamış.
 
Çok olağanüstü bir giriş yapıp sürekli düşen bir grafik sergilemesindense sezon sonuna doğru hareketi artan bir sezonu tercih ederim. İlk iki bölüm iyi sayılır. Spoiler'a girmeyelim ama bence pek bir düşüş yok.
 
1.18 GB'lik versiyonlarını indirip arşiv yaptığım dizi. Sezonu az sayıda bölümle kapatan dizileri sevmişimdir. konuyu uzatmıyorlar en azından. Prison Break'in Dr. Sara Tancredi'sini (Sarah Wayne Callies) burada görmek nasıl mutlu ediyor anlatamam.
 
Klasik final şovunu yapıp yine inzivaya çekildi. Bir sonraki bölümün 13 Şubat'ta olduğunu duyunca böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim. Nasıl bir dizi arası anlayışı varsa mübareklerde 7.'i bölümle 8.bölüm arasında 2.5 ay ara verebiliyorlar.
 

Üst