• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | Beşiktaş 59 - 73 Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket Haber
TKBL 19. Hafta maçı
16 Şubat Cumartesi Saat 14.00
Akatlar SS

Beşiktaş yaptığı takviyeler ve satın aldığı maçlarla bir anda lige tutundu. 30 vurup geçelim hiç acımadan.

Saygılar.

Maçın tv yayını yok mu lig tv ve GS tv de yok gözüküyor. Bu maç nasıl yayınlanmaz

www.tbftv.org maç burada yayınlanıyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Kötü başladım toparlarız umarım.

38*36 ilk devreyi önde bitirdik.

Salondayim, bjkliler murat ozyer disari diye bagirdi,onlar bile bikmis :)

Ekrem hoca çok asabi biraz sakin olması lazım, oyuncularla bu tarz diyologlara girmemesi lazım, birde Yasemen çok kötü olmasına rağmen 15dk nasıl sahada kaldı, Şebnem ile Şaziye'de artık kendilerine gelsinler..

Işıl kariyer rekorunu yaptı galiba:) Harika oynuyor umarım devam eder 30'u bulur :)

Beşiktaş hareketli savunma yapıyor transferler baya değiştirmiş takımı Beşiktaş mı iyi bizmi çok kötüyüz bilemedim.

Bjk'yı umutlandırmamak lazımdı,ilk yarıdan fişi çekebilsek iyiydi umarım son periyotta işler istediğimiz gibi gider unutmadan Işıl'ın da ellerine sağlık 8/6 3 sayı isabeti ile oynuyor 3 periyot sonunda.

Bu arada Tarsus Fener önünde 16 sayı önde.

57-68 ile 11 sayıya çıkardık farkı

Beşiktaş'ın antrenörü kim?
kalite farkını tinercilerini hakemlerin üstüne salarak kapatmaya çalışıyor vatandaş.
bayada doldurmuşlar salonu ama maç atın almadan kazanması çok zor beşiktaşın diğer maçları satın almaya devam ederler sanırım.

Öyle ya da böyle bu takımı ayakta alkışlıyorum yaşanan tüm zorluklara rağmen mücadeleye bakın ya helal size ya :)

Aslan gibi oynayan Işıl'a ve takıma da teşekkürler..

Son Periyota başa baş giden maçda ekrem hocanın aklına alba Torrens gelince 15-0 seride geldi.ışıl ın iyi katkı vermesi ve Fowles ın yavaş yavaş yükselen formu kazanmayı başardık. Tebrikler...

Tarsus fb'yi yendi,artık yine liderlik hesabı yapabiliriz, deplasmanda oynayacağımız Tarsus, Mersin ve Antakya maçları çok önemli bu maçlar ve fb maçını kazanırsak saha avantajını kazanırız,bu yılki takımımız bana Cem hocanın takımını hatırlatıyor,kadro olarakta daha geniş ve iyi,yönetenlerin bütün hatalarına rağmen, Ekrem hoca ve başta Işıl ve Alba olmak üzere bütün takıma güvenim sonsuz...

Fenerbahçe'de Tarsus'ta 87-84 kaybetti.

Geri