• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Trabzondaki Sevgili GSBasket Üyeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Heyecandan ne edecegımı sasırdım :)
O sogukta saca basa bakacak halım mı vardı ablacm :)

Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla..

Neyse, iyi olmuştur umarım senin için.

Song da ne rahat adam be :).

WILT' Alıntı:
Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla..

Neyse, iyi olmuştur umarım senin için.

Song da ne rahat adam be :).

:D:D:D:D:D:DIste buna gulerım :D:D:D:D
Cektırdım ama o telefonda onu da yarın koymayı dusunuyorum :D:D:D

Ahah :).. Hala sağlam olduğuna şükretmelisin. :P

Burak sende ne uğurlu geldin takıma :shock:

ayhanla foto çektirdin..?
uzak dur benden =)

Macta eniyi performans gosteren oyuncular fotgoraf cektırdklerım :):):)
Arda Cıhan SonG Ayhan ;)

Neco Ve Hasanla cektırmdım cok kotuyduler :)
Yarın aksam Ayhan fotgrafıyla sızlerleıym :):):):D:D

Bu da Ayhan abımızle olan resmımız :)

Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle :)

Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. :) :) Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım. :)

koch' Alıntı:
Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. :) :) Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım. :)

Bak bunu dogru dedın ben coktum ya :? Havaalanında bı elım telde gozum dısarda off off :)

BuRaKGS' Alıntı:
Bu da Ayhan abımızle olan resmımız :)

Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle :)

Valla Trabzon'da daha yakınsın. Bizim burada futbolcuların yüzünü gören cennetlik. Köşe kapmaca oynuyoruz. :)

Geri