Tugay Kerimoğlu

Öncelikle bu zor dönemde sorumluluktan kaçmadığı için elini taşın altına soktuğu için gönül verdiği arma için İngiltere müthiş bir kariyer imkanını bırakıp buraya geldiği için gönülden teşekkür ediyorum kendisine.

Bundan sonra efsane oyuncumuz, kaptanımız ve yeni Yardımcı Hocamız ile ilgili konuları buradan konuşalım.
 
Umarım Tugay Genç yaşta kaptanlık yapmanın ne tarz zorluklaır olduğpunu ve nasıl aşılması gerektiğini Arda'ya öğretir. Hagi'dende sorumluluk almayı öğrenecektir.
 
En geç 5 yıl içinde bu konu "Yeni Teknik Direktörümüz Tugay Kerimoğlu" olarak değişecek büyük ihtimalle.

Sevdiğimiz bir isim. Hem içimizden biri hem de İngiltere'de kaldığı süre boyunca Avrupa'nın güzel yanlarını kapmış bir isim.
 
Tugay için üzgünüm,bir sen kalmıştın eskilerden harcanmadık,demek sıra sanada geldi.Sanada bir teşekkür edip zamanı geldiğinde yollarlar ve yeni kurbanı takımın başına getirirler,bu tahmin falanda değil,olacak olan kesin birşey,nasıl güneş'in doğudan doğacağı kesinse buda öyle kesin birşey.
 
Yönetim ya uzun vadeli düşündü biz bu Tugay'ı bi şekilde bi isim altında alalım. Yeni hoca gelirse direk yanına monte ederiz diye.
Böyle bir düşünceleri yok ise ki bence kuvvetli ihtimal bu. Bu bile plansızlığın en büyük belgesidir. Altyapıdan uzun vadede bize oyuncu yetiştirsin diye getirdiğimiz Tugay'ı şimdi yardımcı yaptık.
 
Adamsın TUGAY nediyelim sana.

ldGrf
 
Çok şanslıyız senin gibi yürekli, yürekten Galatasaraylı bir futbolcuya/antrenöre sahip olduğumuz için. Şu görüntüyü kıskanmayacak takım yoktur dünyada.

Adamsın Tugi, adamsın. Hem profesyonel, hem de cesur yürek!
 
Çok büyük adamsın Tugay, seni o gözü yaşlı halinle gördüm ya inan seninle aynı şekilde bende ağladım.

Cümleler boğazımda düğümleniyor, helal olsun sana!
 
Dün ki saçma organizasyonda ki tek parlayan olguydun be Tugi..
Kapalı önüne gelmen ve gözlerindeki ışık.

çok yakın nasolsa seni de harcamamız..
 
Kendisine bazı vefasızlıklar yapılmasına rağmen saha içinde hüngür hüngür ağlayan bir eski futbolcu,şiirin en duygulu yerinde birbirlerine birşeyler söyleyip gülümseyen birkaç yüzsüz futbolcu...

Dün daha iyi anladım nerden,nereye geldiğimizi...

Suç sizde değil ama sizin gibi adamlara her ne olursa olsun bu formayı giydirenlerde,giydirmeye devam edenlerde...

En iyisinden en kötüsüne,en çok eleştirdiğimden en çok övdüğüme,seviyoruz sizleri 90 yılların çocukları,bu formanın aşıkları...Yanlış işler yapanınız olmadımı oldu tabi ama bu forma ile sahaya çıktığınızda bu formaya yanlış yapmadığınızdan adım gibi eminim,adımız gibi emindik...
 
Tribündeyken ağladığını göremedim ama bana sorsalardı sahada şu an kim ağlıyordur diye. Aklıma ilk gelecek isim olacaktı. Bende ağladım epey. Hayatımdan büyük bir alan çekip gidiyor. Ki Tugay için daha da büyüktür o alan. Kerem'in dediği gibi seviyoruz sizi 90ların çocukları. Topuklarınız kıçınıza çarpardı top kaptırdığınızda geri almak için. Hırsı, kaybetmemeyi ayağa kalkışı kazanmayı, kazanırken eğlenmeyi sizden öğrendi bu ülke. Şerefsiz medyasına bile diz çöktürdünüz günü geldi. Günü geldi rakiplerden astronomik teklifler aldınız ne lafını ettiniz ne de gittiniz. Hatta tribünün önüne gelip burda doğdum burda öleceğim dediniz* Gün geldi tribünden adam çekip dövdünüz ama hep merttiniz GS'lıydınız GS'lının yanındaydınız. Bu yüzden sevdim Tugayı onun mirasını Hasan da gördüm onu sevdim. Şimdilerde Sabri derken formama ayzacak isim kalmadı koca GS'da Prekazi'ye döndüm sıradaki Tugay oalcak büyük ihtimalle.





* : FB'nin Tugay'ı istediği ve medyada dillenmeye başladığı bir dönem Tugay FB maçında, direk gelmişti kapalının önüne, aynen bu işareti yapmıştı. -Burda doğdum burda öleceğim- anlamında bir işaretti. Bizde deli gibi bağırıyorduk Tugay Bizimdir Yanakları Fenerin :p
 

Üst