Turabi Genç "Çok genç bir takımız"

Bu yaz kadrosuna dahil etmiş olduğu oyuncularla dikkat çeken Galatasaray'da, Genel Menajer Turabi Genç, " Çok genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız " dedi,. Turabi Genç ayrıca:

" Son aldığımız Brazilyalı oyuncuyla birlikte yabancı oyuncu transferini noktalamış durumdayız. İki beyaz ABD'limizin yanında çok yetenekli bir Brazilyalı oyuncumuz var. Jose Estevam Ferreira, güçlü fiziğine göre çok iyi bir atlet. Hem ribaundlarda hem de savunmada çok etkili bir oyuncu. Takım olarak çok genç bir kadroya sahibiz. Geçtiğimiz sezon bu takımda kalan sadece bir oyuncu bulunuyor. Bu nedenle en kısa zamanda en iyi şekilde olacağımızı söyleyebilirim. Yarın Florya'da Rusya'nın Unics Kazan takımıya bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. Uzun bir süredir sürdürmüş olduğumuz kondüsyon çalışmalarını da tamamlamaya başlıyoruz. Türkiye Kupası maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Zaman içerisinde takım olarak çok daha iyi bir duruma geleceğiz " dedi.
http://www.basketbolseverler.com dan alıntıdır

Demekki 3 oyuncuyu da kadromuza katmışız, hayırlısı olur inşallah.
 
T.Genç'in açıklamalarından 3 yabancıyla anlaşmışız hayırlı olsun 4 yabancıyı bekliyoruz iyi bir Guard olmalı hazırlık maçına gidecek arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz.
 
Seko takımımızın malesef 4.yabancıyı alacak gücü yok.Ayrıca beyaz Amerikalılardan Nick Jacobson zaten 1 numara oynuyor.Umut Tınay ve Orhan Güler'i de ekleyince zaten 1 numarada sorun yaşamayacağımız anlaşılıyor.Asıl sorun yaşayacağımız bölge 2 numara.Gökhan Üçoklar'ı da 3 numara kabul edersek 2 numara için Mert Uyguç'tan başka bir oyuncumuz kalmıyor.
 
ahmetson' Alıntı:
yanlış hatırlamıyorsam turabiş genç nick jacobseni skorer guard olarak kullanacaklarını söylemişti
Öyleyse durum daha iyi.Bence Umut Tınay ve Orhan Güler lig ve Türkiye Kupası için yeterli.Aynı zamanda bir de Avrupa'da mücadele edecek olan ezeli rakibimizin 1 numara için her eline gelen topu sallayan Damir Mrsiç'e bel bağladığını düşünürsek bizim point guard kadromuz hiç de fena değil. 8)
 
Dostum koch bence umut ve orhan yetenekleri belli orhan 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı yeni gelen amerikalı ilkkez profosyenel oynayacak bize Tolber gibi tecrübeli guard gerekiyor.
Tolbert geçen sene Karşıyakadfa iyi maçlar çıkardı kritik dakikalarda sorumluluğu o aldı.
 
Tolbert Tolbert.Artık Tolbertla ilgili her şey konuşuldu.Her sene en az 5-6 topic açılıyo onunla ilgili siz siteyi takip etmiyomusunuz????
 
Gs TaTu' Alıntı:
Tolbert Tolbert.Artık Tolbertla ilgili her şey konuşuldu.Her sene en az 5-6 topic açılıyo onunla ilgili siz siteyi takip etmiyomusunuz????
Gerçi sen de haklısın.Artık dünyada Tolbert'tan başka oyun kurucular olduğunu da görmemiz lazım.
 

Üst