Türkiye - Belçika 17 Eylül 2008 Çarşamba

Arkadaşlar bildiğiniz gibi çarşamba günü Belçika ile oynıycağız.Takımımıza destek için herkesi orada görmek istiyoruz.Maç Bileti 6 YTL.Gelmek isteyen bildirirse sevinirim. ;)
 
Re: Türkiye - Belçika 17 EYLÜL 2008 ÇARŞAMBA!!

Benim görüşüm: Belçika bize rakip olabilecek bir takım değil. Bu maçı milli takımımız çok rahat kazanıp son maçta da Fransa' ya gezi yapmak için gidecektir.

Not:Maça gitme durumu olan vatandaşlarımızın bu maça gidip bize bu kadar güzel bir basketbol seyrettiren milli takımımızı onure etmesi gerekiyor bence. ;)
 
İnşallah bende yarın Abdi İpekçi'de olacağım.Fransa maçı gibi doldurmamız lazım salonu...Haydi Türkiye Liderlik Garantileme Aşkına :)
 
içimin en çok cız ettiği anlar bu anlardır,beraber maça gidildiği :(
ben gelemicem ...nasıl geleyim..
ama tv başından sizinleyim :)
 
Buğra Çevik' Alıntı:
Arkadaşlar gelenlerle beraber girelim.Bilet yerleriniz nerede söylersenız iyi olur.Biz D deyiz :(
abdi ipekcinin önnde gişeler var ordan alabilirsin biltleri en gec 45 dk kala gelirsen alabilrsin gec kalırsan belki yine alırsın.fazla ilginin olacağı şpheli
bu arada ekip gelmiyo galiba baksana kimse yazmıyoo
 
ben yarın sabah biletleri alıcam 11 de filan ama hep pota arkasaı veya köşeler kalmış gelen arkadaşlarla kapıda bile olsa görüşmek ve tanışmak isterim..
 
Bugün Abdi İpekçideyiz.Belçika'yı da yeneceğimizi ve bu maçın show içinde geçeceğini basketbolu seven herkezin izleyebileceği bir maç olacağını tahmin ediyorum.15 sayı fark yaparız en az. Tanjevic izin verirse tabii ki ...
 
Yine kazanmayı bildik; 5' te 5 yaparak grup liderliğini garantilemiş bir şekilde Fransa' ya gidiyoruz. Yine çok güzel oynadık. Belki Belçika bizim ayarımızda bir takım değildi ama oyuncularımızdaki o müthiş savunma hırsı rakip kim olursa olsun; skor ne olursa olsun hiç değişmiyor. Hepsini tebrik ediyorum. Grubumuzdaki bütün takımlara adeta basketbol resitali sundular. Milli takımımızın Polonya' ya gitmesini hepimiz bekliyorduk ama bu kadar rahat olacağını tahmin etmiyorduk hatta sıkıntılar çekeceğimizi düşünüyorduk. Bizleri utandırdılar, helal olsun...

Oyuncu performanslarımıza gelirsek Ersan İlyasova oyunun her iki yönünde de muhteşemdi. Gerek hücumda gerek savunmada çok iyi performans sergiledi ve galibiyette baş rolü oynadı. Ersan' a yardımcı olarak Kerem Tunçeri, KAPTAN, Oğuz Savaş da çok güzel performanslar sergilediler. Aslında bireysel olarak değerlendirme yapmamalıyım. Kısaca takım olarak muhteşemdik.
 
Daha önce de dediğim gibi yürekten destekleyemiyorum şu takımı ama liderliği garantileyerek Fransa´ya gidecek olmamız güzel.

Berkan ders çalışmanın haricinde de uğraşların varmış demek ki : ) Galatasaray hakkındaki görüşlerini merak ediyorum ama izlenemiyor ki maçlar, bu gidişle izleyemeyeceğiz de...
 
Yine kazandık.Takım ilk yarı Belçika ayarında oynadı.3,periyot açıldılar.Son periyotta da show a oynadılar.Son Dk.lar biraz ateşli geçti :) Hakem saolsun gerdi ortamı...Taraftar galeyana geldi nerdeyse uyuyan taraftar uyandı.Efes kızlarına değinmeye gerek yok zaten :) Ersan İlyasovaaaaaaa
 
maçın başında hidayet'in anonsundan sonra bir ara tribünleri gösteri kamera o ara sanki gsbasket atkısı görmüş gibiydim :)kimdi onlar 8)
 
Emre Akbacak' Alıntı:
maçın başında hidayet'in anonsundan sonra bir ara tribünleri gösteri kamera o ara sanki gsbasket atkısı görmüş gibiydim :)kimdi onlar 8)

Görmüş gibi değildin gördün... :)Yan yana 3 kişi elinde gsbasket.org atkısı bulunduruyordu.Ama kimlerdi bilemicem.
 
3 atkılı kişi bizdik.Sizlerinde orada olmanızı isterdik ama kısmet bidahaki sefere inşallah.Bu arada senin gözlerini yerim çok güzel gözlerin var çok dikkat etmişin bizi görmüşsün :) ;)
 

Üst