Türkiye Futbol Federasyonu

Aydınlar 204 üyenin 201 inin oyu ile Resmen TFF başkanı oldu, umarım hayırlı olur ama çok büyük çekincelerim var ve tabi önemli dayanakları ile beraber.

Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe ile ilgili Sponsorluğuna devam edecekmiş, şimdi bana çıkıp Acıbadem BJK'yede sponsor bizede sponsordu demeyen sağlık sponsorluğu başka isim sposorluğu ve bi şubenin ileriye gitmesi için atılım yapmak para akıtmak başka. Şekip Mosturoğlu açıkladı Fenerbahçe Acıbadem Voleybol takımındaki tüm görevleri de devam edecekmiş. Şaka gibi gerçekten buda 7 den 70 e evrensel fenerli tribi kimisi orada türkiye basketbolu diye site yapar futbol maçlarında ona buna küfredecek kadr fanatiktir ama ne hikmetse basketbolda tarafsızdır, yeni Tff başkanıda Voleybol'da Fenerbahçe'liyim dünyanın 1 numarası yapamk için uğraşacağım ama Futbol'da tarafsızım tabi yersen.

Yeni dönemde bol bol söveceğiz sanki o yüzde ayrı bi başlık altında tartışalım bu ismi. Son olarak yıllarca Turgay Demirel'e oy veren zihniyet ile bu adamı destekleyen zihniyet aynıdır yeni yönetimimiz bende hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor malesef.
 
yola fenerbahçelilerle devam.. fenerin dümen suyunda kalmaya devam..
aziz yıldırımınn uydusu olarak kalmaya devam
fener dese ki süt beyaz, bizim siyah dememiz lazım..
terazinin bir ucuna fener, bir ucuna biz geçmeden denge sağlanamaz..
ayrıca fenerbahçe ile dostluk, fikir birliği , çıkar ortaklığı falan da olamaz..
federasyon, hakem v.b kararlarda adalet için böyle bir karşıtlık dengesine ihtiyaç var.
basketbolda gördük aziz yıldırım destekli federasyonu.. biz de oy veriyoruz turgay demirel paşaya..
erkek ve kadın finallerinde gördük olanları..

ünal aysal'ın aziz yıldırım ile dost olmaktan daha önemli işleri var..
hayatında görmemiş, bir yemek yiyorlar, kahkahalarla kol kola çıkıyorlar..
galatasaray taraftarı öyle gülemiyor başkan.
kulüpte ne varsa artık başkanından futbolcusuna kadar herkes fenerlilerle dost olmak için can atıyor..
galatasaray tepetaklak giderken dostluk bizi kurtarmayacak..
işimize bakalım..
illa dost olmak isteyen binsin kadıköy vapuruna karaköyden, karşıya geçsin..
orada kalsın.
 
Hayırdır Emre neye sinirlendin böyle?
Bu arada Cünet Tanman milli takımlardan sorumlu yönetici oldu. Artık genç yıldız adaylarını kadroya fiyatları uçmadan kazandırmak lazım.
Umarım Fatih Terim bundan faydalanır. Kişisel ego yarıştırma işine girmez.
 
Hayırdır Emre neye sinirlendin böyle?
Bu arada Cünet Tanman milli takımlardan sorumlu yönetici oldu. Artık genç yıldız adaylarını kadroya fiyatları uçmadan kazandırmak lazım.
Umarım Fatih Terim bundan faydalanır. Kişisel ego yarıştırma işine girmez.

yok bir şeye sinirli değilim.. yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor : ))
fenerbahçenin ayak izlerini takip etmeye karşı tepkiliyim..
adamlar beş branşta birden şampiyon oldu, biz hala dost olma peşindeyiz..
biz dost falan değiliz. onlar laf.. kendi çıkarlarımızın peşine düşmeliyiz.
 
Ben bu adamı çok fazla tanımam. Fenerbahçeli vs olmasının dışında dikkatimi çeken iki nokta var.

Birincisi ilk adaylığını açıkladığında "birden fazla aday zarar, verir kimse aday olmasın" falan filan dedi. Seçilmeden hemen önce de "keşke başka adaylar da çıksaydı" gibilerinden laflar etti.

İkinici konu ise Acıbadem ile ilgili. Belkide ben kaçırmışımdır ama bugüne kadar Mahmut Özgener 'in hiç Acıbadem logolu kürsüden konuşma yaptığını hatırlamıyorum. Tüm gazetelerin ve internet sitelerinin haber olarak geçtiği Futbol Federasyonu yönetim listesi tanıtımında Acıbadem logosu gözümüze gözümüze sokuldu.

Aziz Yıldırım 'ın bu adamla pek iyi ilişkileri olmadığı konuşuluyor bazı yerlerde. Ama ne hikmetse kulüpler birliği Gümüşdağ 'a sen çekil biz Aydınlar 'ı destekleriz diyor. Aziz Yıldırım, Tük futbolunu falan düşünmez. Düşünse bile asla önceliği değildir. Fenerbahçe 'nin çıkarlarına uymayan bir oluşuma destek olmaz. Her şeyi bir kenara bırakıp Aziz Yıldırım 'ın tavırlarına bakarak bile federasyon konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.
 
Aziz Yıldırım'ın desteklemesinin en büyük nedeni Mehmet Ali Aydınları'ın adının Fenerbehçe başkanlığı için geçmesidir.
Böylelikle kendi yerini sağlama almış oldu.
 
Yapma Mazhar, Aziz Yıldırım kendi bırakmadığı sürece kimse onu başkanlıktan edemez. Adam imparatorluk kurdu resmen. Azıcık muhalefet yapanın kulüpten ihraç edilmeye kadar yolu var.

Ayrıca benim en çok merak ettiğim konulardan birisi de yabancı konusu. Kendisi voleybol federasyonunu topa tuttu yabancı sınırlamasıyla ilgili kontenjandan dolayı. Bakalım Türk futbolu için ne yapacak..
 
Mehmet Ali Aydınlar´ın Aziz Yıldırım´a atacağı en büyük kazık voleybolda sponsorluk desteğini çekmek olurdu. Klüp başkanlığı vb. şeyler biraz daha düşük ihtimal gibi gözüküyor. Zaten çok değil birkaç ay önce aralarının bozuk olduğu biliniyordu ve sponsorluk desteğini çekeceği konuşuluyordu. Aziz Yıldırım bundan ne kadar etkilenirdi bilinmez..
 
İsim olarak bilmiyorum ama 5 Galatasaraylı, 3 Fenerbahçeli, 3 Beşiktaşlı olarak bilinen kişi varmış yönetimde. Hatta Trabzonspor 'un protestosu da bu yüzden. Bizden niye sadece bir kişi, hatta o bir kişi de benim önerdiklerimden birisi değil diyor Sadri Şener.
 
5 Galatasarayli gosterilen isimler arasinda Goksel Gumusdagda var.Aziz Yildirimin manevi evladi.Bize hicbir faydasi olmadi,olmaz ve olamaz.
 
Fenerbahçe nin eski yöneticisi, helende bi şubesinde aktif görev alan adam federasyon başkanı oldu. Bizde onu destekledik. Hesapta Fener Göksel Gümüşdağ ı istiyordu da diğer kulüplerle uzlaşıp Mehmet Ali Aydınlar a okey dedi. Medyadada sanki araları açıkmış gibi gösterildi. Ben mi yanlış hatırlıyorum; bu adam sonra ki seçime aday olucam deyip seçim gelince Aziz başkanımız var deyip aday olmamıştı... Aziz Yıldırım kendisinden sonra başkan olarak Mehmet Ali Aydınları önermişti bi röportajında. Ve biz bu adamı destekledik.
 
Lütfü Arıboğan da Galatasaraylı'dır fakat bunların hepsi Aziz'in dümen suyuna girecek adamlar..Cüneyt Bey de sistemler mistemler anlatıyordu,böylesi daha çekici geldi sanırım.
 
İşin gereçeği Haluk Ulusoy gittiğinden beri Aziz, federasyonu ele geçirdi. At koşturuyor. Maçları masalarda bitirmek bir yana bitiremediği maçları da hakem vasıtasıyla hallediyor. Emre nin ankaragücü oyuncusuna yazdığı mesajlar nasıl da ört bas edildi daha önceleri olduğu gibi. Bunların işi bu ve tüm hızıyla devam edecekler. M.A.Aydınlar'ın TFF başkanı olması kaosun bir başlagıcı olacaktır bence
 
Şimdi herkes Aydınlar'ın fener tarafını tutacağı gibi bir izlenimi var.Kendisini yakından tanıyorum.Çünkü aynı ilçede doğduk ve neler yaptığını ve yapacağını biliyorum.İşini çok ciddi yapar ve en iyisini yapar.Kimseyi kolay kolay işine karıştırmaz.
Doğrusu ne ise onu yapar.Ben kendisine güveniyorum.
 
Şike soruşturması ile alakalı herkes federasyon başkanı oluyor. Feneri kurtarma çabaları hepsi.
 

Üst