Türkiye - Romanya | Hazırlık Maçı

(A) Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 11 Ağustos Çarşamba günü saat 21.15'de başlayacak özel maçın aday kadrosuna çağrılan oyuncular şunlar:

Kaleciler:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kaş (Getafe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta Saha Oyuncuları:
Mehmet Aurelio (Real Betis), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım Kazım (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Arda Turan (Galatasaray), Ozan İpek (Bursaspor)

Hücum Oyuncuları:
Mevlüt Erdinç (PSG), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Tuncay Şanlı (Stoke City), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş)
 
Serhat Ulueren , Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Kanaltürk'te Hiddink'in kariyerine laf atıyorlar.PSV'den başka nerde ne yapmış diyorlar.Ya eleştirmeye yer arıyorlar.Adam gittiği her milli takımda başarılı olmuş.İnsaf!
 
Sanırsın ki adam GS'a ya da FB'ye geldi. Adam Milli takımı çalıştırıyor. Milli takım kariyeri yerine klüp kariyerine bakıyorlar:) Yeni sezonda gene de 2 program şans vereceğim onlara. Rıdvan'ı dinleyeceğime onlar daha iyidir. Olmazsa hafta sonum sessiz sakin geçer Ben evleniyorumu seyrederim:)
 
Keşke atamasaydı penaltıyı, nefret ediyorum.

Arda da güzel bir maç çıkardı. Vaktinde çok eleştirdik ama bugün hakkını vermek lazım, tam bir yıldız gibi oynadı.
 
bravo arda. super bır gol. su golü messi atsa spiker ve yorumcular ortalığı ayağa kaldırırdı. şimdi yok hakemi kurtardı yok defans hatası falan.

Ergin Ataman :) Adam haklı.

Arda yok eksik yerleri için çalışmıyor, kendine bakmıyor diyenlere uzaktan attığı şutlarla cevap veriyor. Çok belli özel çalıştığı, ki GS TV de söylemişti. Bu maçta attığı 2 şut, daha önceki maçlarda şutları, frikikleri falan geliştirdiği çok belli. Helal olsun.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Erman Toroğlu'ndan kanat esprisi...
Tam sıkıcı falan geçiyor ama izlerim olsun derken bunu duyunca direk kanalı değiştirdim. Sonra bir daha açtım 70 falandı bu sefer de hakem şarj oluyor falan dedi..

Maça gelince, yani izlediğim kadar ki kısmına çok saçma sapandı Arda'nın o güzel golü ve jeneriklik pasları hariç. Penaltı pozisyonuda Gökhan'a çok güzel bir pas attı tam mundar ettiği için Gökhan'a söverken saçma sapan bir penaltı kararı çıktı. Gökhan vurdu adamın ayağına resmen. Bir de e.b. gelince kullanmaya kaçsın istedim ama olmadı. Neyse ki Arda'nın güzel golü biraz olsun anlam kattı bu 45 yıldır yenemediğimiz takımı yenmemize..
 

Üst