Yabancilar kim olucak.

Jamal Hunter gonderildi.
Marbue Dennis te Ukraynadaki turnuva sonucunda gonderilecek buyuk ihtimal.

Sezonun acilmasina artik sayili gunler kaldi.Bakalim nasil bir yabanci bulucaz.
 
Klübün 4 yabancı alacak maddi durumu yok.Yabancı olsun diye yabancı alınırsa ne olucağını hep beraber görürüz.2 yabancı olsun ama sağlam olsun.
 
Fatih'in Ülkerde kalmasıyla yabancı haklaırndıan birni 5 numaraya kullanmalıyız. Sizelı ve savunması kuvvetli biri lazım bence Fatih idealdi ama napalım artık yabancı ile doldurmalıyız o boşluğu.
 
F.Solak yuvasına döndüğüne göre sağlam 5 numara almamız şart fatihe verilecek paraya iyi bir 5 numara buluna bilir.sezo artık 2 yabancıyla değil kadro derinliği bakımından da 4 yabancıyla başlamak farz oldu.
 
2 numaraya garanti bi amerikalı lazım bi kere.Fatih gitmeseydi bide 4 numara derdim ama gittiği için eğer 2 yabancıyla oyniycaksak diğer yabancı 5 numaraya alınmalı.
 
En az üç tane kaliteli yabancı almazsak özellikle de 2 we 5 numaralara bu yıl bırakın şampiyonluğu ilk 7'ye zor gireriz...
 
Arkadaşlar Türkiye Kupası ve liglerin başlamasına çok az kaldı 15 gün sonra kupa maçları bir hafta sonrasıda lig başlıyor yabancılar hala ortada yok deneme için gelen yabancı filan yok mu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
 
Şuanki kadromuz hiçde kötü değil.Tabi yinede ne olacağı belli olmaz.Çok iyi bişekilde girdiğimiz senelerde hüsranla veya umutsuz girdiğimiz senelerde sezonu başarıyla bitirdiğimiz oldu.
İyi yabancılarında alınmasıyla takımımız başarılı olabilir.
 

Üst