• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yalcin Granit geri donmeli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
G

Guest

Misafir
Yalcin Baskan Turkiye'ninde Galatasaray'inda tartismasiz en buyuk basketbol adamidir. Yonetimin sifir destegiyle evelki sene 3'luk alindi, gecen sene ise trt'den para gelmediginden dolayi cok kotu gunler gecirilmesine ragmen kupada yari final oynandi. Bu sene ise durum cok feci. Bence geri gelmesi icin biseyler yapmak gerekir. Ama tabi yonetim basketbol konusunu 5 dakka bile konusmak istemedigi icin cok zor bi ihtimal olarak gozukuyo, tabi bence Yalcin Granit'te o kadar tek basina ugrasip, kendisinden baska kimsenin basketbolu umursamamasina tekrar katlanirmi..

Hemde seve seve katlanır sevgili store...

Ben geri gelmesini isterim ama bence geri gelmez..hedefsiz bi takımın başına geçmeyi kim ister?

Geçen yıl olan olaylardan sonra Yalçın Granit'in de imajı sarsıldı.İmkansız gibi gözüküyor.

Keşke geri dönse adamı 100. yıl kutlamalarında bile hatırlamadılar yanılmıyorsam yanlışım varsa düzeltin.

SEKO' Alıntı:
Keşke geri dönse adamı 100. yıl kutlamalarında bile hatırlamadılar yanılmıyorsam yanlışım varsa düzeltin.
100. yıl kutlamalarında basketbola yer verdiler mi?Benim bildiğim sadece spor okullarından bir grup çocuk yürüyüş yaptı.

Yo kutlamalar sırasında Yürüyüşe katılanlar arasında bayan basketbol takımızda wardı.

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Yo kutlamalar sırasında Yürüyüşe katılanlar arasında bayan basketbol takımızda wardı.
Hayret!Canaydın'ın nasıl aklına gelmiş acaba.

Canaydın kutlamalar sırasında kızların yüzüne nasıl bakabildi? daha kızların geçen seneden alacağı var.

Evet kızlarımız Ali Sami Yen'deydi. Voleybol bayan takımımız 2. ligde mücadele edebildiğinden, birinci ligdeki tek bayan ekibimiz basketbolcu kızlarımız.

Geri