• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Bölüm Yetkilisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Kerem Seçer arkadaşımız bundan sonra Tekerlekli Sandalye Bölümü yetkilisi olmuştur. Kendisine teşekkür ederiz.

Hak ediyordu zaten bu görevi. ;)

tartışmasız buraya en çok hak eden kişiydi kerem.hayırlı olsun.

Kerem, Ahmet Cömert´te takımı yalnız bırakmıyordun artık deplasmanlarda da yalnız bırakmazsın : )

Teşekkürler arkadaşlar. Bu bölüme biraz daha hareket getirmek gerektiğinin bilincinde olan abilerim bana ilgilen dediler ben de bişeyler yapmaya çalışırım inşallah. Bu sitede fazla olmasa da gerek ultrAslan.com'da gerekse de Facebook'ta verdiğimiz uğraşın çok daha fazlasını buraya harcamaya gayret göstereceğim.

Onur abi Sedat Hoca'ya söyledim deplasmana da geleyim canlı yayın yapayım diye. :)

Yeni görevin hayirli olsun Kerem Abi :)

Hayırlı olsun.

Deplasman dediğin şampiyonlar ligi herhalde. :P

Hayırlı olsun Keremcim :)

kolaylıklar dilerim :)

Kolay gelsin,tebrik ederim...

Tebrik ediyorum kolay gelsin.

Kerem Abi sana iyi bir haberim var :) Forumda muhalif olmayacağım tek bölüm burasıdır :) Hayırlı OLsun :)

Hayırlı olsun Kerem.

Tebrikler Kerem

Hayırlı olsun Sn. Zico :)

Teşekkürler arkadaşlar..

Arda abi ben bu Zico'yu kendimle bağdaştıramadım bir türlü senden yardım bekliyorum :)

Ben Başkan'ın ne demeye çalıştığını gayet iyi anlıyorum, detaylı bilmediğim için mevzuyu katılıp katılmama gibi bir durumum yok.

Bu arada yeni görevinde başarılar dilerim Keremcim.

Geri