Yeni Sezon Formalarımız

Valla ben bu çizimlerden ziyade direk sahada formaları görmek istiyorum. Daha öncede belirttiğim gibi antreman ürünleri hoşuma gitti. Alternatif forma olarak büyük ihtimal beyaz forma olacaktır.
 
ben bu errea olayına pek ısınamadım. avrupa maçlarında nike in karşısına errea ile çıkmak psikolojik bi dezavantaja sebep olur bence. hatta dolaylı olarak hakem tercihlerini bile etkiler. ama madem iş kesin, ne diyelim hayırlısı artık..
 
Muharrem abi o kadar da sorun yaratacağını düşünmüyorum ya antrenman formalarını çok çok beğendim umarım adam akıllı formalarımızıda yaparlar .
 
Güzel olmuş.

395244724.jpg


395251217.jpg
 
Adamlar tam parçalı basketbol forması yapmış neredeyse :).
O yaka ve kol kısmındaki beyaz şeritler yerine; kırmızı tarafta sarı, sarı tarafta kırmızı olacak şekilde şeritler kullanılsa çok daha güzel olurdu. Ben yine de beğendim..

Bakalım bayan takımının forması nasıl olacak..
 
Forma uzaktan güzel görünüyor ama detaylara inince göze çok şey batıyor.

1- Formanın üst tarafından beyazlıklar biraz fazla. Azaltılması lazım.
2- Şorttaki kırmızı şerit kötü. Bembeyaz bir şortla parçalı forma çok güzel olur.
3- Boyun kısmındaki üçgen şeklindeki beyazlık ve üstündeki Errea yazısı olmamış.

Kısacası ne kadar sadeleşirse forma o kadar mükemmel olur.
 
Şu formaları gerçekten beğendiniz mi ya ? Bence çok amatörce yapılmış, şu formanın benzerini biz 35 tl ye yaptırdık okul takımında Siyah Yeşil di bizim ki bu sarı kırmızı olmuş..
Ben tek tip formadan yanayım, yani futbol takımındaki formanın aynısını basket takımına da yapmalarını tercih ederdim.

Beğenmedim ben pek.
 
Şu formaları gerçekten beğendiniz mi ya ? Bence çok amatörce yapılmış, şu formanın benzerini biz 35 tl ye yaptırdık okul takımında Siyah Yeşil di bizim ki bu sarı kırmızı olmuş..
Ben tek tip formadan yanayım, yani futbol takımındaki formanın aynısını basket takımına da yapmalarını tercih ederdim.

Beğenmedim ben pek.

Burak'a katılmamak elde değil..forma oldukça kötü,antrenman formasını da beğenmemiştim..Bu errea olayı facia ile sonuçlanacak gibi..
Hakkaten aramızda para toplayıp yaptırmaya çalışsak daha iyi forma yaptırırdık..

Renk tercihlerini eleştirmiyorum,beyazı fazla kaçmış filan demiyorum çünkü ona gelene kadar çok bariz bişeyler var..Forma çok kötü görünüyor,kalitesiz görünüyor..NET..

Forma işinde üstad olduğumu filan düşünmüyorum..ama naçizane görüşüm beğenmedim..ve oldukça kötü buldum..idare eder filan değil yani..

Son dönemki formaları gözümün önüne getirdiğimde..geçen sezonki formalar da fena değildi ama son dönemdeki formalar arasında en çok beğendiğim gurovicli sezondaki düz sarı formalarımızdı..Lesconun yaptığı formalarında kalitesini bilmesem de görüntü olarak bence iyiydiler..Jasaitisli dönemdeki formalarda bence iyiydiler..

Ben de tek tip formadan ve tek tip tedarikçiden yanayım..Futbol takımının tedarikçisi nike ise futbol takımına yaptığı formaların tasarım olarak aynıları diğer branşlardaki takımlarada tedarik edilmelidir..

Bu sezon nike tarafından üretilen formalar oldukça sade olsa da ben beğendim..Parçalı zaten çok hoş,düz sarıyı da ben çok beğendim,siyahta fena değildi..siyah forma olarak favorim uefa dönemindeki siyah formalar..o formaların hastasıyım..
 
Vallahi ben giyim kuşamda ayrıntılara pek dikkat etmem :) benim hoşuma gitti son derece öznel bir konu zaten zevk-renk meselesi malum ama yazılan deteyların bir kısmına hak verdim ama sonuçta genel oarak bana iç açıcı ve sıcak geldi.
 

Üst