Yiğit Gökoğlan

Galatasaray A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Yiğit Gökoğlan ve kulübü Manisaspor ile görüşmelere başladığını bildirdi.

Açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Yiğit Gökoğlan ve kulübü Manisaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Galatasaray Sportif A.Ş.


resmi açıklama gelir artık,Ntvspor'a görede anlaşma sağlandı....
 
Öncelikle hayırlı olsun.Yedek klubesi için iyi transfer.Aydın'dan bin kat iyidir.İlk 11 için çok çalışması lazım.Kazım'ı hiç sevmem takımın en zayıf halkalarından biri ancak Kazım'ın ölüsü Yiğit'ten iyi.Kazım'ın arkasında biri olduğunu bilmesi iyi olacak.Forvet olarakta oynayabilir bu transferden sonra.Yiğit için öyle aman aman bir beklentim yok.(Sergen Yalçın stayla) Beklentilerin düşük olduğu isimler genelde çok yararlı oluyor umarım bir çoğumuzu yanıltır.
 
Yani muhteşem transfer mi? Bence değil ama hem zaman zaman izlediğim hemde çalışan hocalarının dediğine göre potansiyeli yüksek bir oyuncu, ee şu anda bizim takımımızda bir oyuncunun kendisini geliştirmesi için gereken her şey mevcut o yüzden sevindiğim bir transfer oldu açıkçası.

2 milyon 800 bin avro bonservis ile kattığımız söyleniyor.

Bu arada Kazım'ı çok seven biri olarak, dikine oyun tarzı olan ve ona rakip olarak çıkacak bir yerlinin alınması çok iyi oldu zira formsuz olduğu vakit çıldırtıyordu Kazım böylelikle oradaki dengeli rekabetten kazanan kesinlikle taraftar ve takım olacaktır.
 
Shakiri gelirse ofansif olarak tutamaz kimse kolay kolay bizi. Tek eksik sol bek diye düşünüyorum. Hakan Balta'nın yerine altyapıdan bir isimde düşünülebilir.
 
Hayırlı olsun ama Fatih Hoca'nın istemesi dışında elle tutulur bir yanı yok transferin hele ki söylenen bedelle gerçekleşti ise.
 
Ben başka bir kanat oyuncusuna daha ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyorum. Bir tane Elmander'e yedek bulmamız lazım. Şu an takımda yedeği olmayan tek oyuncu.
 

Üst