• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

yıldız bayan macı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FERDİ#10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
F

FERDİ#10

Misafir
bayrampasa sancaga kendi ewimizde yenildik tıpkı ilk mactaki gibi
ama bnm anlamadım bişey war bizim onlardan ne eksigimiz war..tamam bn basketten pek anlamam ama sahada gözle görülür bi bencillik war bencillik derken pas atarken adam seciolar bunları tribündeki seyirci fark edio zannetmiorum ki kenar yönetim bunu anlamasın buna müdahale edilmesi gerek ayrıca sadece kızların macı yasaması yetmio hocanın da cok iyi maca adapte olması gerek bnce cok pasif kalınıo bu konuda bn buna sadece takım acısından bakmıorum bu kızların geleceğinide etkilio takımda tek yumruk olunmalı arkadaslık en üs sewiye cıkmalı bunlar olmassa takım olunmaz...bunlar bnm tamamen kendi düşüncelerimdirrr... :(

Daha yıldız takımdan maç içinde arkadaş ayırılıyosa paslar ona göre veriliyosa böyle bişey varsa cidden ayıp.

ewet arkadasım malesefki yukarıda yazanların hepsi dogru hemen bi cözüm bulunmalı
download3yr8lh4fm.gif

Geçen sene hiç öyle birşey görmedim.Bu senede sanmıyorum böyle birşey olucağını.
Hatta süper bir Üniversite maçı kazanmışlar duyduğumuza göre.
Tebrikte ederim kendilerini.

wala o gecen seneydi arkadasım belliki uzun zamandır yıldız takım macını izlemiyosun :okey

Ben senin arkadaşın değilim öncelikle.Saygılı ol.
Daha sonrada sorduğum kişiler senin bahsettiğin şeylerden bahsetmiyor.Bu da yeterli şu an için gelip.Burada başka şeylerde kovalıyorsun bunuda biliyorum.
Dikkat et kendine.

tawsiyelerin için saol...yalnız yazdıklarımın en sonuna dikkat etmemişsin bunlar tamamen bnm kendi düşüncelerimdir diye belirttim eger yanlış anlasılması kusura bakmayın :atki

Geri